Eating News , Εστιατόρια

Άρχισαν οι προετοιμασίες για τα Eating Awards 2017

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου βραβεύει την Τρίτη 28 Νοεμβρίου τα καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2017

Μας χωρίζει μόλις μία μέρα από την τελετή βράβευσης των 13ων Check In Eating Awards και οι προετοιμασίες για την μεγάλη βραδιά βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους.

Η προετοιμασία για τα Check In Eating Awards αρχίζει μήνες πριν και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι με τον σχηματισμό της κάθε κατηγορίας, τις λίστες των υποψηφιοτήτων και την έναρξη της ψηφοφορίας. Όλη η ομάδα του Check In εργάζεται πυρετωδώς για αυτή την μεγάλη βραδιά όπου βραβεύονται κάθε χρόνο τα κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου.


Η Project Leader των Check In Eating Awards 2017 και Διευθύντρια Περιοδικών του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ Μαριλένα Ιεροδιακόνου με τον κορυφαίο Κύπριο σεφ Χριστόφορο Πέσκια και την Μαρία Μασούρα Σύμβουλο Έκδοσης του Check In

Το μενού της βραδιάς
Κάθε χρόνο πέραν των βραβεύσεων εκείνο που έχει ιδιαίτερο ρόλο στην τελετή απονομής των βραβείων είναι το μενού. Φέτος, το μενού της βραδιάς υπογράφει ο κορυφαίος και πολυβραβευμένος Κύπριος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας και η ομάδα του. Η επεξεργασία της δημιουργίας του φετινού μενού από τον κ. Πέσκια ξεκίνησε εδώ και μερικές εβδομάδες αφού ο γνωστός σεφ βρέθηκε στην Κύπρο για την προετοιμασία των πιάτων.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Check In σχετικά με το μενού της βραδιάς είναι: «να γίνει ένα γαστρονομικό μενού που θα θυμίζει διεθνής κουζίνα και ταυτόχρονα θα έχει πολλές αναφορές σε κυπριακά υλικά και γεύσεις που νιώθω πολύ κοντά μου». Ο Χριστόφορος Πέσκιας έχει στενές σχέσεις με τον θεσμό αφού υπογράφει το μενού των Check In Eating Awards για τρίτη φορά πράγμα που το θεωρεί τιμή του, όπως δήλωσε.

Η κουζίνα του Royal Hall βρίσκεται ήδη σε αναβρασμό με επικεφαλής τον κ. Πέσκια ο οποίος κάνει συνεχείς δοκιμές για τα πιάτα του μενού με τη βοήθεια της ομάδας του που ήρθε από την Ελλάδα ειδικά για τη βραδιά αυτή.

Μάθε το μενού της βραδιάς εδώ


Προετοιμασίες για τη μεγάλη βραδιά στο Hilton Cyprus. Οι παρουσιαστές ακούν τις οδηγίες από την project manager της βραδιάς Γιόλα Φιλίππου.


Γιώργος Αγγελόπουλος και Ντορέττα Παπαδημητρίου με τον σκηνοθέτης της βραδιάς Μίλτο Χατζουλλή

Οι παρουσιαστές
Φέτος δεν θα έχουμε ένα αλλά δύο παρουσιαστές για τη βραδιά των βραβείων. Για τον σκοπό αυτό ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός μας Ντάνος και η ηθοποιός-παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου έφτασαν στην Κύπρο από το περασμένο Σάββατο.

Οι δύο παρουσιαστές ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία, την ανάγνωση των κειμένων και τις πρόβες για τη μεγάλη βραδιά επιφυλάσσοντάς μας μάλιστα κάποιες εκπλήξεις. Για πρώτη φορά θα δούμε με ενδιαφέρον το δημοφιλή νικητή του Survivor σε ρόλο παρουσιαστή και θα απολαύσουμε τη γλυκιά Ντορέττα Παπαδημητρίου σε ένα ρόλο που της ταιριάζει απόλυτα. Οι δύο παρουσιαστές της βραδιάς βρίσκονται σε συνεχή συνεννόηση με την ομάδα παραγωγής των Check In Eating Awards 2017 και υπόσχονται να μας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά.

Τα Check In Eating Awards θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη στο Royal Hall στη Λευκωσία.

Mην χάσετε αύριο βράδυ τη συνεχή ενημέρωση από τη βραδιά των βραβείων μέσω του Check In Portal (www.checkincyprus.com), τη σελίδα του και του Application Check In Cyprus (διαθέσιμο σε iOS και Android).

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close