Eating News , Εστιατόρια

Ένα ιδιαίτερο διήμερο, γεμάτο γεύσεις και αρώματα 

Το Νέκταρ Deli γίνεται δύο και το γιορτάζει

Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2017

Πριν από δύο χρόνια άνοιξε τις πόρτες του συστήνοντάς μας τα αγνά και εκλεκτά προϊόντα και τρόφιμα, για το τραπέζι μας, και δίνοντάς μας συνάμα μια πιο εναλλακτική και γευστική λύση.

Σήμερα, το NEKTAR DELI, γιορτάζει κιόλας δυο χρόνια παρουσίας στο χώρο των εκλεκτών τροφίμων και ποτών.

Θέλοντας λοιπόν να ευχαριστήσει το κοινό που το στηρίζει αλλά και τους συνεργάτες του, στις 24 και 25 Νοεμβρίου διοργανώνει ένα ιδιαίτερο διήμερο, γεμάτο γεύσεις και αρώματα. 

Συνεργάζεται λοιπόν με την κουζίνα υγιεινής διατροφής SENSIFOOD, την εταιρεία SALAD MASTER και κάποιους άλλους εκλεκτούς συνεργάτες παραγωγούς, και μας προσκαλεί να απολαύσουμε ένα ταξiδι γεύσεων και αρωμάτων που με πολύ χαρά θέλουν να μας προσφέρουν.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:

Παρασκευή 24/11/2017
Στις 18.30 μας περιμένει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας ελαιολάδου από την CRETANTHOS, παρασκευάζουμε μαζί με την κυρία Αργυρή παραδοσιακό παστελάκι, δοκιμάζουμε γλυκά και μαρμελάδες, παρακολουθούμε την τέχνη παρασκευής μακαρονιών με σκληνίτζι απο την κυρία Θεοδώρα, και δοκιμάζουμε το εξαιρετικό κυπριακό αμυγδαλοβούτυρο και φυστικοβούτυρο Θεοπίστη.

Σάββατο 25/11/2017
Από τις 16.00 μέχρι τις 21.00 πάμε να γλυκαθούμε και να μυηθούμε στο θαυμαστό κόσμο της μελισσοκομίας με την παρουσίαση και γευστική δοκιμή διαφορετικών ειδών μελιού. Εκεί θα είναι η ομάδα CRETANTHOS για να μας ταξιδέψει στην Κρητική παράδοση μέσω του ελαιολάδου της, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις θεραπευτικές ιδιότητες του αγουρελαίου. Επίσης θα μάθουμε πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευεργετικές ιδιότητες μελιού και ελαιολάδου στην περιποίηση του προσώπου και σώματος.

Η περιπλάνηση μας στον κόσμο των γεύσεων και αρωμάτων θα ολοκληρωθεί με νόστιμα και υγιεινά φαγητά από τη SENSIFOOD τα οποία είναι μαγειρεμένα στις ειδικές κατσαρόλες από τιτάνιο της SALADMASTER διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού χωρίς την προσθήκη αλατιού. Θα συνοδεύσουμε με εξαιρετικά κρασιά από το οινοποιείο ΚΟΛΙΟΣ και διάφορες νοστιμιές από το Νέκταρ. 

Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close