1-10 December 2017
Things to Do , Προσεχώς

Ένα ακόμα γιορτινό φεστιβάλ θα κάνει αυτά τα Χριστούγεννα "παραμυθένια"

"Ipsonas Christmas Wonderland", για πέντε μέρες εορταστικών εκδηλώσεων

Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2017

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί τους πλησιάζει και έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ "Ipsonas Christmas Wonderland" το οποίο διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Δήμο Ύψωνα στη Λεμεσό.

Πρόκειται για ένα γιορτινό φεστιβάλ, που θα φιλοξενήσει για πέντε μέρες εορταστικές εκδηλώσεις γεμάτες χορευτικά, μάγους, μασκότες, θεατρικές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, εργαστήρι κατασκευών κ.ά.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν για πρώτη φορά με μαρκαδόρους σε αυτοκίνητο!

Επιπλέον, θα υπάρχει πληθώρα ομαδικών και ατομικών διαγωνισμών. Ο διαγωνισμός για το κυνήγι θησαυρού, ο διαγωνισμός Graffiti και το Talent Show είναι μερικές απο τις δραστηριότητες στις οποίες το κοινό θα μπορεί να λάβει μέρος, να διασκεδάσει και να διεκδικήσει πλούσια δώρα!

Σημείωσε ακόμα, ότι θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα: Οι Λωποδύτες, ο Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός, το συγκρότημα τα "Ετερώνυμα" και ο Γιάννης Στυλιανού και η παρέα του θα κρατήσουν σε όλους συντροφιά τα βράδια των εκδηλώσεων.

Εκεί θα είναι και ο αγαπητός Άγιος Βασίλης ο οποίος θα βρίσκεται στο σπιτάκι του όλες τις ημέρες για να φωτογραφηθεί με μικρούς και μεγάλους!

Στο χώρο θα υπάρχουν σπιτάκια στα οποία θα πωλούνται ξύλινες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, μπισκότα, εδέσματα, λουκουμάδες, κρέπες, σιταροπούλα, κάστανα, πίτσα, σουβλάκια, ζεστά και κρύα ροφήματα, ζεστούς ξηρούς καρπούς, ζεστό κρασί, λεβάντες, μέλι κ.ά. τα καθαρά έσοδα των οποίων θα διατεθούν για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Ύψωνα!

Παρασκευή 1, Σαββατο 2, Κυριακή 3 και σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου, Πλατεία Δημαρχείου Ύψωνα, Λεμεσός.

Στα συν βάλε και την δωρεάν είσοδο!

Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του "Ipsonas Christmas Wonderland", ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close