Shopping , Fashion & Beauty

Η ΙΚΕΑ, σας εμπνέει να φέρετε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι σας

Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με προϊόντα ΙΚΕΑ!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2017

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Στολισμένα δέντρα, γιορτινά τραπέζια, χριστουγεννιάτικα στολίδια όλων των ειδών, γεμίζουν τις μέρες αυτές.

Η ΙΚΕΑ, προτείνει όμορφες χριστουγεννιάτικες ιδέες για ένα ζεστό γιορτινό κλίμα κάθε γούστου, με έμπνευση από την άγρια ομορφιά της Ισλανδίας.

Η νέα σειρά VINTER 2017 της ΙΚΕΑ, σας εμπνέει να φέρετε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι σας. Με λίγη φαντασία και την κατάλληλη διακόσμηση, μπορείτε να μετατρέψετε το καθιστικό σας, σε ένα ζεστό χώρο όπου επικρατεί εορταστική ατμόσφαιρα.

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή περιλαμβάνει απαλά υφάσματα και χαλιά για το υπνοδωμάτιο, το καθιστικό και την κουζίνα, αλλά και είδη σερβιρίσματος για να υποδεχτείτε τους φίλους σας. Αυτές τις γιορτές δώστε περισσότερη λάμψη στο χώρο σας, με διακοσμητικά αστέρια, φωτάκια, κεριά, τεχνητά φυτά, αλλά και φωτιστικά ενεργειακής απόδοσης.

Η έναρξη της εορταστικής περιόδου ξεκινάει από την κουζίνα και τις φρέσκες μυρωδιές που κατακλύζουν όλο το σπίτι. Με τη νέα σειρά VINTER μπορείτε να δημιουργήσετε γευστικά μπισκότα σε σχήμα αλεπούς, αρκούδας, ταράνδου αλλά και σε πιο παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα σχέδια. Υπέροχες λιχουδιές για εσάς και τους φίλους σας!

Από τη σειρά VINTER 2017 της ΙΚΕΑ, δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι συσκευασίες δώρων, χαρτιά περιτυλίγματος, για να ετοιμάσετε τα δώρα που θα προσφέρετε στους αγαπημένους σας. Στην ΙΚΕΑ, υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για δώρα που με το κατάλληλο περιτύλιγμα μπορούν να δώσουν μεγάλη χαρά σε όλους!

Η ΙΚΕΑ μας προτρέπει να απολαύσουμε τις γιορτές, να εμπνευστούμε και να δημιουργήσουμε μία μαγική ατμόσφαιρα στο σπίτι μας!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close