Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2017
Παραδόθηκαν και επίσημα στο Δήμο Λάρνακας προς χρήση δυο παιδότοποι σε σημεία του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων.
Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι η παράδοση πραγματοποιήθηκε χθες από την Μελίνα Σκορδέλλη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ των υπεραγορών «ΜΕΤΡΟ», η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς το Δήμο για την ευκαιρία που έδωσε να συνεισφέρουμε στην πόλη μας.

Η κ. Σκορδέλλη είπε ότι προσβλέπουμε και σε μελλοντικές ενέργειες σε συνεργασία πάντα με το Δήμο Λάρνακας, όπως συμμετοχή στην τοποθέτηση παιχνιδιών στο Δημοτικό Κήπο που είναι τώρα υπό ανάπλαση.
Ο Δήμαρχος Λάρνακας, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των υπεραγορών «ΜΕΤΡΟ», ανέφερε ότι «τέτοιου είδους ενέργειες θεωρούνται άκρως σημαντικές και βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους ίδιους τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε. Η στενή συνεργασία ιδιωτικού τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση βοηθά ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις και απόψεις, οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση των έργων».
Ταυτόχρονα εξέφρασε την ευχή «όπως η ενέργεια αυτή αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους φορείς και ιδιώτες».

Σχετικά
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τη διήμερη Γιορτή Κυπριακής Παράδοσης στη Λάνια
Όλα όσα σε περιμένουν στο χωριό
Η Βυζακιά στήνει χοροεσπερίδα με την Αντωνία Ορφανού και την ορχήστρα της
Μια μεγάλη βραδιά με ζωντανή μουσική, χορό, φαγητό και ποτό στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο του χωριού
Week Agenda: 12 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Συναυλίες, παραδοσιακά φεστιβάλ, θερινό σινεμά και μουσικές βραδιές μάς ταξιδεύουν από την Πάφο μέχρι τη Λάρνακα και τη Λεμεσό
Η Πανσέληνος του Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο Ιδαλίου
Παρατήρηση της Σελήνης με τηλεσκόπια, σύντομες επιστημονικές παρουσιάσεις και ζωντανή μουσική συνθέτουν τη Βραδιά Αστρονομίας που διοργανώνεται στις 27 Αυγούστου 2026 στον Αρχαιολογικό Χώρο Ιδαλίου.
Τα Λεύκαρα τραγουδούν Παντελίδη, Μητροπάνο, Καρρά και Σφακιανάκη για καλό σκοπό
Ένα φιλανθρωπικό μουσικό αφιέρωμα σε τέσσερις φωνές που άφησαν εποχή, με τον DJ Peris στα decks και είσοδο με εισφορά €5
Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος Λιβανέζος χορογράφος Ali Chahrour έρχεται για πρώτη φορά στη Λευκωσία
Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή φέρνει στη σκηνή τις αληθινές και συνταρακτικές ιστορίες επιβίωσης τριών μεταναστριών οικιακών εργαζομένων στον Λίβανο.
«Vaivén»: Η σύγχρονη εφηβεία ανάμεσα στις οθόνες, την πίεση και την ανάγκη για σύνδεση
Η Corus Motus Youth Dance Company παρουσιάζει εις διπλούν στη Λεμεσό μια παράσταση σύγχρονου χορού για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η νέα γενιά
Οδηγός Δεκαπενταύγουστος στην Κύπρο: Όλα όσα θα γινουν στο νησί!
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, γλέντια στα χωριά και νόστιμες εξορμήσεις από τις 13 μέχρι τις 16 Αυγούστου