Shopping , Fashion & Beauty

Κύπριος φτιάχνει περίτεχνα κοσμήματα με αποξαραμμένα φρούτα

Κοσμήματα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τη φύση

Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2017

Οι περισσότερες από εμάς λατρεύουμε τα κοσμήματα σε χρυσό και ασήμι, με πέτρες και πέρλες, αυτά που με ευκολία χαρίζουν ιδιαιτερότητα στο στυλ και τις εμφανίσεις μας.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα κοσμήματα πρέπει να είναι φτιαγμένα απαραίτητα μόνο με πολύτιμες χάντρες, πέτρες κ.λπ. για να είναι εντυπωσιακά.

Και νομίζω πως τα κοσμήματα που θα δείτε εδώ, από το brand Earthly Jewelry, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε online θα τα αγαπήσετε με το πρώτο βλέμμα, αφού είναι όσο ιδιαίτερα αλλά και όσο εντυπωσιακά πρέπει για να μπορούν να φορεθούν άνετα κάθε στιγμή της μέρας, αλλά και για να αποτελέσουν το ιδανικό δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Το brand και η ιστορία του...
Ο Chrys είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το brand Earthly Jewelry, στο οποίο θα βρεις καταπληκτικές δημιουργίες, φτιαγμένες ωστόσο με ιδιαίτερα υλικά. Με αποξηραμμένα φρούτα και λαχανικά!

Και μας εντυπωσίασαν τόσο, που θελήσαμε αμέσως να μιλήσουμε μαζί του:

"Για όλες τις πιο όμορφες περιπέτειες, έμπνευση είναι συνήθως η αγάπη... σ' αυτήν την περίπτωση, ήταν ένας συνδυασμός αγάπης για τη Φύση, αγάπης για τη Δημιουργία, και φυσικά, αγάπης για τη Γυναίκα.. τη δική μου γυναίκα, που μόλις είδε το πρώτο ζευγάρι από σκουλαρικάκια πορτοκάλι καθώς και το πορτοκαλομεντεγιόν που της έφτιαξα, ξετρελάθηκε και με έπεισε να φτιάξω και με άλλα φρούτα. Έκανα λοιπόν δοκιμές με όλα τα φρούτα που μπορείς να φανταστείς, όλα τα λαχανικά, όσπρια και σπόρους... άλλα πέτυχαν, άλλα όχι κι άλλα είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο...

Στόχος ήταν από την αρχή να χρησιμοποιηθούν αυτά τα υλικά για να πετύχω όσο το δυνατό πιο φυσικό και αυθεντικό αποτέλεσμα, και έθεσα όρο στον εαυτό μου πως η επιλογή και συλλογή των υλικών, καθώς και η κατασκευή των κοσμημάτων, θα προκαλούν πάντα τη λιγότερη δυνατή βλάβη στο περιβάλλον και σε όσους ζουν μέσα του...

Εκτός από τις καδένες από ανοξείδωτο ατσάλι και χαλκό που παρουσίασα στην πρώτη συλλογή, τώρα προσθέτω και πλεκτά σχοινάκια από βαμβάκι και κάνναβη σαν επιλογές στα μενταγιόν για ένα ακόμη πιο φυσικό ύφος.

Όσο για τις τιμές, αυτές ποικίλουν ανάλογα με το κόστος των υλικών, τη δυσκολία και το χρόνο αποξήρανσης του φρούτου/λαχανικού, και βέβαια με την περιπλοκότητα δημιουργίας του κάθε κομματιού.

Οι τιμές αρχίζουν από €3 για τα μικρά δακτυλίδια μέχρι €10 για τα πιο μεγάλα, τα σκουλαρίκια αρχίζουν από €5 και φτάνουν μέχρι τα €20, ενώ τα μενταγιόν αρχίζουν από €8 και φτάνουν μέχρι τα €40 για τα πιο μεγάλα και μοναδικά".

Γίνονται τέλος δεκτές και ειδικές παραγγελίες.

Κάνε την παραγγελία σου ΕΔΩ.

Δες κάποιες από τις μοναδικές δημιουργίες του:

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close