Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το ξενοδοχείο που σου προσφέρει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία

Ζήσε την εμπειρία της φιλοξενίας και της πολυτέλειας του Capo Bay

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουνίου 2017

Στην πανέμορφη παραλία του Πρωταρά -στο Fig Tree με τη χρυσή αμμουδιά- βρίσκεται το πολυτελές και ιδιαίτερα φιλόξενο Capo Bay που θα το λατρέψεις με την πρώτη ματιά!

Το Capo Bay επιμένει να κρατά υψηλά επίπεδα φιλοξενίας, υπηρεσιών και μοναδικής γαστρονομίας.

Το Dinner 42 σερβίρει γκουρμέ πιάτα δίπλα στο κύμα και το Mama's Pool Bar & Restaurant εκλεκτά σνακ και εύγευστα ποτά στη δροσερή του πισίνα. Υπέροχες γεύσεις ανακαλύπτεις και στο εστιατόριο Cucina με την υπογραφή του Ιταλού σεφ Mauro Salzano, ενώ το γνωστό κι αγαπημένο Koi Bar & a la carte Restaurant σερβίρει Asian/ Med fusion κουζίνα και απίθανα κοκτέιλ, συντροφιά με lounge μουσική.

Αν πάλι θέλεις να ξεφύγεις για λίγο από τα χάδια του ήλιου, μπορείς να παραμείνεις στο lobby του ξενοδοχείου και στο Bitter Lemons για ποιοτικά ποτά και snack. Τα δωμάτιά του διαθέτουν εξαιρετικό στυλ και όλα τα κομφόρ. Και η μοντέρνα αισθητική και φιλοσοφία του συνεχίζεται με τους υπόλοιπους ατμοσφαιρικούς κοινόχρηστους εσωτερικούς και εξωτερικούς του χώρους και τους υπέροχους κήπους του.

Πάρε θέση σε μία από τις άνετες chaise longue του κήπου και χόρτασε το μπλε της θάλασσας, στο πιο προνομιακό σημείο του Πρωταρά. Το Capo Bay προσφέρει επίσης, διάφορες υπηρεσίες για την απόλυτη αναζωογόνησή σου: spa, γυμναστήριο, εσωτερική και 2 εξωτερικές πισίνες, γήπεδο τένις, επιτραπέζια αντισφαίριση, μαθήματα υποβρύχιας κατάδυσης, θαλάσσια σπορ και kid' s club. Εξάλλου, η ίδια η φιλοσοφία και ο στόχος των ανθρώπων του Capo Bay είναι να ζήσεις αξέχαστες διακοπές μέσα σε μια ιδιαίτερα κομψή αλλά και σύγχρονη όαση!

Κλείσε δωμάτιο: Τα δωμάτιά του διαθέτουν βεράντα ή μπαλκόνι, κλιματισμό, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, δορυφορική flat TV, ραδιόφωνο, Wi-Fi, mini-bar, μηχανή παρασκευής καφέ και μπάνια με whirlpool ή jet. Διάλεξε ανάμεσα στα 121 standard δωμάτια, 64 superior δωμάτια, 3 junior σουίτες, 1 executive σουίτα, 14 quad family, 12 duplex σουίτες που διαθέτει.

Εμπειρία γεύσεων στα εστιατόριά του: Το Dinner 42 σερβίρει προσεγμένη γαστρονομία πλάι στο κύμα και το Mama' s Pool Bar & Restaurant εκλεκτά σνακ και δροσερά ποτά στην πισίνα του. Το βράδυ το Mama' s λειτουργεί ως ταβέρνα σερβίροντας κυπριακό φαγητό και φρέσκο ψάρι. Το μενού του εστιατορίου Cucina φέρει την υπογραφή του Ιταλού σεφ Mauro Salzano, ενώ το γνωστό κι αγαπημένο Koi Bar & a la carte Restaurant σερβίρει Asian/Med fusion κουζίνα και απίθανα κοκτέιλ.

(23831101 / www.capobay.com / capobay@capobay.com.cy) Fig Tree, Πρωταράς.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close