Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2017
Ο θρύλος επιστρέφει και φέρνει μαζί του αναμνήσεις και σίγουρα προκαλεί τη σημερινή γενιά των 35-40 να αναβιώσει τις τότε όμορφες καλοκαιρινές βραδιές, και βέβαια να συστηθεί στους νεότερους. Η νέα Iguana κάνει το μεγάλο comeback του καλοκαιριού στην περιοχή Μακένζι, σε έναν όμορφο χώρο δίπλα στην άμμο και αναμένεται να ταράξει τα νερά της φετινής διασκέδασης. Ο ιδιοκτήτης του χώρου, ο οποίος έγραψε το δικό του success story στη νυχτερινή διασκέδαση της Λάρνακας, με τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και το μεράκι που κουβαλά, κάνει το μεγάλο βήμα να ζωντανέψει ξανά το θρύλο της πόλης και υπόσχεται να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά.
Η Iguana σε περιμένει, λοιπόν, για μία all day εμπειρία σε έναν υπέροχο χώρο δίπλα στη θάλασσα, με άνετους καναπέδες και δωρεάν κρεβατάκια, όπου θα απολαύσεις εκλεκτό καφέ, μεσογειακές λιχουδιές και δροσερά καλοκαιρινά cocktail συντροφιά με μοντέρνα μουσική. Εδώ τα βράδια σου αποκτούν άλλη διάθεση και μιας νέας φιλοσοφίας διασκέδαση που δεν θα βρεις πουθενά αλλού!.

Στους δροσερούς του χώρους
Τώρα το καλοκαίρι, Μακένζι χωρίς open air parties δεν λέει, έτσι και η Iguana θα κινηθεί σε αυτούς τους ρυθμούς προσφέροντας όμως κάτι διαφορετικό, καθώς τις Κυριακές θα μετατρέπεται σε μια live σκηνή όπου γνωστά συγκροτήματα θα σε απογειώνουν στο ρυθμό τους συντροφιά με ένα από τα εξαιρετικά κοκτέιλ που φτιάχνει.

Δοκίμασε από το μενού
Το μενού του διαθέτει και ψαρικά και κρεατικά και ξεχωριστές καλοκαιρινές γεύσεις. Σερβίρει platter από κρεατικά ή sushi. Φτιάχνει τις πιο δροσιστικές και χορταστικές σαλάτες, όπως αυτή με κινόα, σπανάκι και αβοκάντο. Νόστιμη επιλογή είναι και το καπνιστό χαλούμι μαζί με λαχανικά σχάρας συνοδευόμενο από σάλτσα τριαντάφυλλου! Και βεβαίως, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το φοβερό Iguana beef angus burger με guacamole, μπέικον και τυρί.

It’s so special!
Τα Σάββατα στο αναγεννημένο Iguana έχουν πλέον καθιερωθεί με τα Summer Vibes και τον ανεπανάληπτο Ανδρέα Ανδρέου. Κυριακή, οι ρυθμοί ανεβαίνουν από τις επτά το βράδυ με ελληνικούς ήχους παρέα με τον DJ Mano. Και μην ξεχνάς το ανεβαστικό πάρτι Greek my Vibes!
Σχετικά
Το αγαπημένο μας bar σερβίρει hits από το παρελθόν
O καταπληκτικός dj Goofy φέρνει νέα πνοή στο Lost and Found
Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά παραθαλάσσια στέκια του νησιού, ανακοίνωσε την επιστροφή του
Το κομψό beach bar της Αγίας Νάπας, ετοιμάζεται να σε υποδεχθεί
Ο Πρωταράς ετοιμάζεται για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κοκτέιλ
Τον Μάρτιο, η Κύπρος φιλοξενεί για πρώτη φορά τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κοκτέιλ, στο πλαίσιο του 10ου Cyprus Bar Show
Στην αυλή του The Old Powerhouse θα στηθεί κάτι πολύ όμορφο
Το Grecophilia γιορτάζει το Μεγάλο Σάββατο με ένα Easter Gathering στην αυλή του The Old Powerhouse στη Λευκωσία
Ζήστε το απόλυτο Best Night Out στο City of Dreams Mediterranean
Mε δημιουργικά κοκτέιλ, μοναδικές γευστικές εμπειρίες και εκρηκτικά σόου
To πιο "δυνατό" αποκριάτικο πάρτι θα στηθεί σε ένα εμβληματικό Roof Bar
Carnival-Themed Experience στο Roof Bar του NYX Hotel Limassol
Ένα (μασκέ) cabaret show που θα χαρίσει στη Λεμεσό ανεπανάληπτες στιγμές!
Το VELVET - A Modern Cabaret Show – ‘The Masquerade Affair’ έρχεται για ένα βράδυ εκρηκτικό
Το Grecophilia επιστρέφει στην αυλή για ένα ανεβαστικό event
Η επιστροφή του αυθεντικού midday gathering που καθόρισε μια ολόκληρη κουλτούρα
12 πολύ δυνατά parties για την Τσικνοπέμπτη
Με άφθονο φαγητό και μουσική που θα μας βάλει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Έρχεται το μεγαλύτερο Kitsch καρναβαλίστικο πάρτι έβερ
Το απόλυτο και πιο Kitsch καρναβαλίστικο πάρτι της χρονιάς είναι το «10 ΧΡΟΝΙΑ KITSCH PARTY» που επιστρέφει για το Καρναβάλι 2026