Θέατρο , Νέες Παραστάσεις

"Ανάστα ο Αντίκκος" από την ΕΘΑΛ

Η ΕΘΑΛ επανέρχεται και φέτος με μια εντελώς καινούργια κυπριακή κωμωδία η οποία θα περιοδεύσει σε πόλεις και χωριά της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2017

Η κωμωδία «Ανάστα ο Αντρίκκος» του Ανδρέα Νικολαΐδη είναι ένα σύγχρονο κυπριακό έργο που υπηρετεί την κυπριακή ηθογραφία και τοποθετείται στο περιβάλλον της υπαίθρου που σκοπό έχει να καυτηριάσει την κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα του νησιού. 
Ο Αντρίκκος είναι ένας οικογενειάρχης παντρεμένος με την Αναστασού και έχουν μια κόρη την Στελλού. Ο Αντρίκκος καλαθοποιός στο επάγγελμα, αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και εξαναγκάζεται να δανειστεί τόσο από την Μουχτάρενα του χωριού Κυριακού, τον Βαγγέλη τον καφετζή και έμπορο του χωριού, αλλά και από τον Παπά του χωριού.

Δυστυχώς για την Αντρίκκο και την οικογένειά του τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή και τα χρέη αλλά και οι δανειστές δεν του αφήνουν άλλα περιθώρια. Έτσι ο Αντρίκκος αποφασίζει να δράσει με τον δικό του τρόπο για να γλυτώσει  από τους σκληρούς δανειστές και να προστατέψει την οικογένειά του, με τον τρόπο του.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Βήχας και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Κώστας Βήχας, Μαρίνα Βρόντη, Γιάννος Αντωνίου, Ερμίνα Κυριαζή,  Γιάννης Ιωάννου και Μέλπω Κολόμβου.
  
Πρεμιέρα Τετάρτη 5 Ιουλίου, Αμφιθέατρο «Μάριος Τόκας», Κάτω Πολεμίδια, 20.30
Πληρ. 25877827 
Είσοδος ελεύθερη 
Στην συνέχεια θα περιοδεύσει σε πόλεις και χωριά της Κύπρου

Σχετικά

Ατζέντα
February 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close