Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2017
Στην Κούβα θα ταξιδέψουν τις προσεχείς ημέρες δύο από τους παίκτες του “Survivor”! Το παιχνίδι φαινόμενο, που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών του ΣΙΓΜΑ τους τελευταίους σχεδόν τεσσεράμισι μήνες, λίγο πριν το μεγάλο τελικό δίνει δώρα στους νικητές των αγωνισμάτων που… κόβουν την ανάσα.
Το αποψινό αγώνισμα του “Survivor” θα αναδείξει τον πρώτο νικητή που θα κερδίσει την ατομική ασυλία και μαζί με τον δεύτερο νικητή (που θα αναδειχθεί από το επεισόδιο της Κυριακής) θα ταξιδέψουν στην Κούβα. Επιπλέον, οι δυο αυτοί παίκτες περνούν κατευθείαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, τον ημιτελικό.
Χθες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο τελευταίο «Κουίζ» του φετινού παιχνιδιού κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο που ήταν ένα αυτοκίνητο. Το επεισόδιο του “Survivor” της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό περισσότεροι από 147,000 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 13-24 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,4%, ενώ έφτασε μέχρι και το 66% στο γενικό σύνολο στα ανά τέταρτο στοιχεία τηλεθέασεης.
Οι πέντε εναπομείναντες άνδρες παίκτες του “Survivor” θα αγωνιστούν απόψε σ’ ένα αγώνισμα που απαιτεί ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία. Λίγες ημέρες έχουν απομείνει πριν τη λήξη του παιχνιδιού κι όλοι ευελπιστούν να φτάσουν στον τελικό. Ποιος θα καταφέρει απόψε να κερδίσει την πρώτη ατομική ασυλία; Πόσο δύσκολο είναι για τον Γιώργο Αγγελόπουλο η επιβίωση στο νησί χωρίς την παρέα κάποιου παίκτη από την ομάδα του; Πώς συμπεριφέρονται οι «Μαχητές» απέναντί του;
Αγωνία, δράση κι ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο που προβάλλεται στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ.
Σχετικά
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ
Ένα βιβλίο, μια καλή πράξη: Το παζαράκι που στηρίζει τα αδέσποτα
Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό στο Δασούδι
Λευκωσία – γιορταΖΕΙΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα, ολόκληρη η πόλη γίνεται μια μεγάλη σκηνή
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να γεμίσει με φως, μουσική, χαμόγελα και δημιουργικότητα!