Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα μαγαζί στο κέντρο της Λεμεσού φτιάχνει το πιο νόστιμο street food!

Το Fries with Benefits ανεβάζει τις γεύσεις του δρόμου σε άλλο επίπεδο

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2017

Οι λάτρεις της τηγανιτής πατάτας αλλά και των burgers το έχουν ξεχωρίσει για την ποιότητά του και για τις value for money επιλογές του. Στο Fries with Benefits, στο κέντρο της Λεμεσού, θα απολαύσεις ωραίο φαγητό δρόμου που θα σε κάνει να επιστρέψεις. Οι προτάσεις του καταλόγου είναι ικανές να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Εδώ θα φάς σωστά και φτιαγμένα με μεράκι burgers, ολόφρεσκο μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο, γευστικότατο σπιτικό burger λαχανικών που το λατρεύουν οι vegans, νοστιμότατο σάντουιτς κοτόπουλο αλλά και φρεσκοτηγανισμένες πατάτες με benefits! Burger χωρίς ενοχές!

Η φιλοσοφία του νόστιμου και παράλληλα υγιεινού burger βασίζεται σε 4 βασικά σημεία.

1.
Φρέσκες και χωρίς λίπος πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και βελτιωτικά γεύσης. Το beef burger φτιάχνεται με καθαρό κειμά, το chicken gourmet με ολόκληρο φιλέτο κοτόπουλο και το veggie-burger με ρεβίθια και φρέσκα λαχανικά.

2. Λιγότερους υδατάνθρακες στο ψωμάκι. Αντί σε brioche, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε στρογγυλή πίτα που φτιάχνεται ειδικά για το σκοπό αυτό.

3. Απόλαυση χωρίς υπερβολές - δεν υπάρχουν στον κατάλογο double ή XL burgers. Ένα burger 150gr ή ένα ολόκληρο φιλέτο κοτόπουλο, με το ψωμάκι και τα λαχανικά του, είναι άκρως χορταστικό και δεν επιβαρύνει το καθημερινό διατροφολόγιο με αχρείαστες θερμίδες

4. Για πλουσιότερη γεύση, υπάρχει η επιλογή των έξτρα λαχανικών. Εκτός από το κλασικό μαρούλι/ντομάτα, μπορείτε να ζητήσετε αγγουράκι, κραμπί, κρεμμύδι, αβοκάτο ή ψητά λαχανικά ημέρας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close