Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2017
Στις 10 Ιουνίου στο Παλαιό Λιμάνι Λεμεσού η παγκόσμια αθλητική εκδήλωση "Global Wellness Day" επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο νησί μας, με σκοπό να μας γυμνάσει όλους δωρεάν!
Το Global Wellness Day (Παγκόσμια Μέρα Ευεξίας), πραγματοποιείται κάθε χρόνο το δεύτερο Σάββατο του Ιουνίου, σε περισσότερες από 100 χώρες παγκόσμια και σκοπό έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για ένα καλύτερο τρόπο ζωής.
Η Λεμεσός φιλοξενεί ξανά την υπέροχη αυτή εκδήλωση με στόχο την απόλυτη ένταξη της ευεξίας στην ζωή μας.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει δωρεάν προγράμματα εκγύμνασης με επαγγελματίες γυμναστές σε συνεργασία με την Les Mills Cyprus.
Αρχικά οι αθλητικές δραστηριότητες θα ξεκινήσουν στο St Rafael Resort από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 με μαθήματα yoga. Στη συνέχεια μεταφερόμαστε στο Παλαιό Λιμάνι Λεμεσού από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 όπου όλοι οι συμμετέχοντες σε συνεργασία και υπό τη καθοδήγηση της Les Μills Cyprus θα παρουσιάσουν διάφορα προγράμματα άσκησης σε μια κεντρική εξέδρα που θα στηθεί κατά μήκος στο Παλαιό Λιμάνι.
Ραντεβού στη Λεμεσό λοιπόν, το ερχόμενο Σάββατο!

Σχετικά
Η Λευκωσία θα γεμίσει μασκότ, νεράιδες, αγιοβασίληδες και ξωτικά
Πάμε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μια φαντασμαγορική παρέλαση για μικρούς και μεγάλους!
Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί στο μαγευτικό, καταπράσινο Πάρκο Ακρόπολης
Ένα διήμερο γεμάτο μουσική, χορό και δραστηριότητες
Tο Christmas Village στο Κοινοτικό Πάρκο Πάνω Κυβίδων ανοίγει τις πόρτες του
Για 3 ολόκληρες ημέρες το πάρκο θα μεταμορφωθεί σε ένα ζωντανό γιορτινό σκηνικό γεμάτο δραστηριότητες, φαγητό και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους
Στον Πρωταρά αυτές τις γιορτές θα στηθεί κάτι ξεχωριστό
Tο Kapparis Christmas Fair, το 1ο Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Κάππαρη είναι η καρδιά των φετινών γιορτών!
Το Προεδρικό μεταμορφώνεται και φέτος σε έναν παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο προορισμό
Η Μαγεία των Χριστουγέννων Ζωντανεύει στο Προεδρικό Μέγαρο
Αυτό το συγκρότημα θα "ανοίξει" το Larnaca "Christmas Market" 2025
Συνεχίζεται για 6η χρόνια, το πιο νόστιμο και δημιουργικό Christmas Market, με δωρεάν είσοδο για όλους τους επισκέπτες!
Week Agenda: Τα 30 καλύτερα και γιορτινά πράγματα να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη
Από τον «Peter Pan on Ice» και τις μεγάλες συναυλίες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, μέχρι χριστουγεννιάτικες αγορές, family events και θεατρικές παραστάσεις, συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους
Αυτά τα Χριστούγεννα η μαγεία ζωντανεύει στο Cap St Georges
Από τις 6 Δεκεμβρίου ξεκινά μια αυθεντική γιορτινή εμπειρία.
Το Αμπελοχώρι του Άγιου Βασίλη: Μαγικά Χριστούγεννα στην Ορεινή Πάφο! «Εκεί που η Παράδοση Ανταμώνει τη Μαγεία!»
Από τις 22 Νοεμβρίου 2025, το πανέμορφο Αμπελοχώρι του Άγιου Βασίλη μεταμορφώνεται σε έναν φανταστικό προορισμό
Η Αγία Φύλα ετοιμάζει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Όλο το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου
Γνώρισε την μπύρα σε 120 λεπτά, στη Λευκωσία
Tαξιδεύουμε στον κόσμο της ζυθοποιίας με τη Certified Cicerone Σύλβια Σαββίδου
Φτιάχνουμε «Κουραμπιέδες αλλιώς» σε ένα ξεχωριστό γευστικό εργαστήρι, με τη Μαριλένα Ιωαννίδου
«Κουραμπιέδες αλλιώς: γλυκιές παραδόσεις με άχνη και αγάπη» στο Λεβέντειο