Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Coffee-Tales

Αλήθεια... Πόσα ξέρεις για τον καφέ; Πάω στοίχημα, πως είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζεις! Μάθε πώς και πού θα τον απολαύσεις καλύτερα!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Απριλίου 2013

 

Olives & Burgers Healthy Café - Λευκωσία

Θέλεις να προσφέρεις ενέργεια στο σώμα σου; Θέλεις να απολαύσεις γεύση αλλά που να στηρίζεται σε μια πιο υγιεινή βάση; Εδώ θα βρεις εκτός από τα φρεσκοφτιαγμένα, υπέροχα φαγητά του -τα οποία όχι μόνο διαθέτουν φανταστική γεύση, αλλά είναι και εντελώς υγιεινά-, και μια μεγάλη επιλογή καφέδων και ροφημάτων, όπως γευστικότατα espresso, μοναδικά lattes και cappuccinos, ροφήματα με ακατέργαστη σοκολάτα, πρωτότυπους χυμούς για ενέργεια και αποτοξίνωση, τσάι με ολόκληρα φύλλα βοτάνων και αναζωογονητικά φυσικά smoothies. Ψάξε ακόμη τα υπέροχα, χειροποίητα Antioxidant Chocolate Truffles του αλλά και τα υγιεινά 'καλάθια-δώρα' του, που είναι γεμάτα εύγευστες και υψηλής ποιότητας γκουρμέ τροφές, προσεκτικά επιλεγμένες από μια ομάδα ειδικών για την υγεία, προκειμένου να προωθήσουν την ευεξία και να διατηρήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Ήξερες ότι...

Το ακατέργαστο κακάο είναι ένα από τα πιο σύνθετα συστατικά, το οποίο περιέχει πάνω από 300 δραστικές ουσίες, με αμέτρητες ωφέλειες.

Ambiance

Σε έναν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και μοντέρνο χώρο, σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, μπορείς να απολαύσεις υγιεινή κουζίνα με πλούσιες γεύσεις, μοναδικά ροφήματα με ιδιαίτερες ιδιότητες και να αγοράσεις αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Blend Special

Δοκίμασε το Espresso Imperatore Leone Coffee με 100% κόκκους Arabica. Ακόμη, επίλεξε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από gourmet filter coffees όπως Jamaican Blue Mountain, Ethiopian Yirgacheffe coffee για να τους απολαύσεις επιτόπου ή να τους αγοράσεις. Ψάξε και για τα speciality coffees (macaccino, macalatte) για έξτρα ενέργεια με maca, μια εντυπωσιακή ρίζα φυτού από το Περού που διατηρεί την ανθρώπινη ζωή και ξυπνά τη λίμπιντο, ή (lucumaccino, lucumalatte) με lucuma, ένα γλυκό φρούτο που οι Ίνκας ονόμαζαν 'Χρυσό', για έξτρα τόνωση. Ακόμη, εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία από τσάγια με ολόκληρα φύλλα (άσπρο, πράσινο και μαύρο τσάι), που είναι χωρίς ζάχαρη, για ενέργεια και αποτοξίνωση, εμπλουτισμένα με αντιοξειδωτικά και omega-3, καθώς επίσης και Power smoothies, παρασκευασμένα με πραγματικά φρούτα ή smoothies, φτιαγμένα με kefir, ένα προβιοτικό ρόφημα που θεωρείται ελιξήριο μακροζωίας, υγείας και ομορφιάς!

Get A Bite

Εκτός από το μεσημεριανό, τώρα προσφέρονται υγιεινές επιλογές για πρωινό. Επίλεξε ανάμεσα σε φρεσκοψημένα bagels με τυρί κρέμα, χαμηλό σε λιπαρά ή σκέτο ή με φρούτα ή ένα υγιεινό Pizza Bagel ή ακόμα bagel με αντιοξειδωτική σοκολάτα.

Special Info

Δοκίμασε τα bagels για όλο το μήνα Απρίλιο μαζί με καφέ με μόνο €2.90. Η προσφορά ισχύει μόνο μεταξύ 08.00-11.00.

Zip... Tip!

Αν χρειάζεσαι ενέργεια, δοκίμασε τα ποτά με οργανική ακατέργαστη σοκολάτα!

Olives & Burgers Healthy Café (77777447/www.olivesandburgers.com) Προδρόμου 37Δ, Λευκωσία. Δ-Παρ 08.00-17.00.

 

 

Chocolate Soup - Λεμεσός

Στην πολυσύχναστη λεωφόρο Μακαρίου, σε έναν άνετο και όμορφα διακοσμημένο χώρο, μπορείς να απολαύσεις μοναδικά ροφήματα και γλυκά με κύριο συστατικό τη σοκολάτα, αλλά και απίθανους καφέδες, εντυπωσιακά κοκτέιλ, καθώς επίσης και πιάτα με φαντασία και γεύση, όπως μόνο το 'Chocolate Soup' ξέρει να προσφέρει! Το εντυπωσιακό του design αλλά και η όλη του φιλοσοφία, το κάνουν να ξεχωρίζει και να πρωτοτυπεί. Ενώ η ποιοτική του υπεροχή και το άψογό του σέρβις, σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε ένα μέρος μοναδικάÉ γευστικό!

Ήξερες ότι...

Το πρώτο καφενείο της Ευρώπης άνοιξε το 1683 στη Βενετία και ήταν τόπος συνάντησης για τους ανθρώπους της ανώτερης τάξης.

Cheers

Εδώ θα βρεις υγιεινά ροφήματα, για ενδυνάμωση και αποτοξίνωση του οργανισμού, πλούσια σε βιταμίνες.

Blend Special

Δοκίμασε την αυθεντική κρύα σοκολάτα, χωρίς συμβιβασμούς.

Get A Bite

Δημιούργησε το δικό σου ολόφρεσκο Maki Platter με τρία rolls της αρεσκείας σου.

Special Info

Μπορεί να βρίσκεσαι στο 'ναό της σοκολάτας', αλλά μπορείς επίσης να απολαύσεις και άλλα υπέροχα ροφήματα και αλμυρές επιλογές από τις 7.30 το πρωί.

Zip... Tip!

Μαζί με τον καφέ σου απόλαυσε το afternoon tea platter, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, μια πανδαισία από γλυκές και αλμυρές λιχουδιές.

Chocolate Soup (25344141) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου 197. Δ-Κ 07.30-24.00.

 

 

Alea - Πάφος

Είναι ένα μοντέρνο café-lounge bar, στην πολυσύχναστη λεωφόρο Ποσειδώνος στην Κάτω Πάφο, που κατάφερε αμέσως να γίνει talk of the town με τη μοναδική ατμόσφαιρά του, το καλό φαγητό και τους ποιοτικούς του καφέδες. Το 'Alea' βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα προνομιακό σημείο, με το γραφικό λιμανάκι να απλώνεται μπροστά του. Πριν κάνεις τη βόλτα σου μέχρι το επιβλητικό κάστρο, κάνε στάση στο 'Alea' για να πιεις το καφεδάκι σου αλλά και για να απολαύσεις το όμορφο τοπίο του παλιού κάστρου και του πεζόδρομου. Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ και με μουσική πότε χαλαρωτική και πότε ανεβαστική, εδώ σίγουρα θα περάσεις υπέροχα!

Ήξερες ότι...

Ο καφές αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα πολλών ανθρώπων και καταναλώνεται με πάθος από το 90% και πλέον του πληθυσμού της Γης, σε όλες τις μορφές και τα είδη του.

Ambiance

Το μοντέρνο interior, οι άνετοι εσωτερικοί και εξωτερικοί του χώροι και ο ατμοσφαιρικός του φωτισμός, το κάνουν να ξεχωρίζει.

Blend Special

Ό,τι κι αν επιλέξειςÉ espresso, cappuccino αλλά και παγωμένο φραπέ, στο 'Alea' θα τα απολαύσεις διπλά!

Get A Bite

Συνδύασε τον καφέ σου με ένα γλυκό, ή

απόλαυσέ τον μαζί με ένα από τα εκπληκτικά σνακ του.

Special Info

Έχει ωραία ακούσματα, ψαγμένο κόσμο και τη θέα της πόλης αλλά και του λιμανιού, που είναι αποκλειστικό του προνόμιο.

Zip... Tip!

Ό,τι ώρα και να θελήσεις να πιεις το ζεστό ή τον κρύο καφέ σου, το σίγουρο είναι ότι θα είσαι ανάμεσα σε κόσμο που ξέρει να τον απολαμβάνει!

Alea (26950489) Λεωφ. Ποσειδώνος 5. Δ-Κ 08.30-01.00.

 

 

Molti - Πρωταράς

Στην πιο κοσμοπολίτικη οδό της Ελεύθερης Αμμοχώστου, στη λεωφόρο Πρωταρά, θα συναντήσεις ένα μοντέρνο και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό καφεστιατόριο που σου προσφέρει υπέροχους καφέδες, μοναδικά ροφήματα και καλό φαγητό. Με τη θάλασσα, λίγα μόνο βήματα πιο πέρα και τους περαστικούς να δυναμώνουν το vibe της περιοχής, δεν είναι διόλου τυχαίο που το 'Molti' ελκύει τα βλέμματα ντόπιων και τουριστών και γίνεται ένας από τους πιο hot προορισμούς για ποιοτικό καφέ.

Ήξερες ότι...

Ο πιο ακριβός καφές στον κόσμο παράγεται στο Βιετνάμ και μπορεί να φθάσει ακόμη και τις 5000 ευρώ, το κιλό!

Ambiance

Μοντέρνος διάκοσμος, deck στους εξωτερικούς χώρους και χαλαρή ατμόσφαιρα, συνθέτουν τη φιλοσοφία του.

Blend Special

Απόλαυσε latte macchiato ή καλοχτυπημένο παγωμένο φραπέ.

Get A Bite

Μαζί με τον καφέ σου δοκίμασε οπωσδήποτε ένα κομμάτι σπιτική μηλόπιτα ή το lava cake του.

Special Info

Έχει προνομιακή θέα της λεωφόρου αλλά και της θάλασσας του Πρωταρά, ανάλογα με το πού θα καθίσεις.

Zip... Tip!

Μπορείς να πιεις τον καφέ σου απ' το πρωί μέχρι το βράδυ! Ό,τι ώρα και να επιλέξεις να βρεθείς εκεί, θα νιώσεις τον παλμό της πόλης και θα αφεθείς...

Molti (23832896) Λεωφ. Πρωταρά, Πρωταράς, ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Δ-Κ 09.00-01.00.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close