Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2017
Αυτό το καλοκαίρι, τα παιδιά θα περάσουν υπέροχα!
Κι αυτό γιατί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει εργαστήρια εικαστικών τεχνών, κεραμικής τέχνης, αρχιτεκτονικής με ανακυκλώσιμα υλικά, street art, κατασκευής χειροποίητης πάνινης φιγούρας, γιόγκα, διαδραστικού χορού, μουσικής και περιβαλλοντικής επιστήμης.
Όλα όσα δηλαδή οργανώνει το Μουσείο Τεχνών Ζαμπέλα, για όλα τα παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.
Ακόμα, τα παιδιά θα εμπνευστούν από τα έργα της μόνιμης έκθεσης του Μουσείου, και θα έχουν ευκαιρίες να περιπλανηθούν και να δημιουργήσουν μέσα αλλά και έξω από τον μουσειακό χώρο.
Το φετινό θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στοχεύει στην ένταξη των παιδιών σε μια δημιουργική διαδικασία, στην απελευθέρωση της φαντασίας και της δημιουργικότητας, στην απόκτηση γνώσεων για διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην τέχνη, στην ενίσχυση της κοινωνικότητας και της επικοινωνίας, στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος μέσα από τη διασκέδαση και την περιπέτεια, τις ποικίλες εκφραστικές και καλλιτεχνικές επινοήσεις.
Συμμετοχή για κάθε δύο εβδομάδες: €200 (15% έκπτωση για αδέλφια).
Περίοδος εγγραφών: 25 Μαΐου - 15 Ιουνίου 2017.

Σχετικά
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
«Η Βασίλισσα του Χιονιού» φέρνει μια φιλία πιο δυνατή από τον χειμώνα στο Σατιρικό
Η Παιδική Σκηνή κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου με μια μουσική παράσταση για όλη την οικογένεια, βασισμένη στο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
KIDS FUN DAY 2026: Μια μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή για τη στήριξη του Συνδέσμου ΔΕΠΥ Κύπρου
Με κεντρικό μήνυμα «Όλα τα παιδιά μετρούν!», το KIDS FUN DAY φιλοδοξεί να ενώσει παιδιά, γονείς, εθελοντές, επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανωμένα σύνολα σε μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι, δημιουργία, προσφορά και χαμόγελα
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ
Το Κουμπί της Μαρίας Κάνθερ ανεβαίνει στο Σατιρικό Θέατρο
Μια σύγχρονη και γεμάτη χιούμορ προσέγγιση στη σχέση των παιδιών με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.
5 θεματικά πάρκα για μια ξεχωριστή οικογενειακή εξόρμηση την 1η Οκτωβρίου
Αν ψάχνεις πού να πάτε φέτος την 1η Οκτωβρίου, κρατάμε 5 θεματικά πάρκα για παιχνίδι, βόλτες και πολλές παιδικές εμπειρίες.
Ένα βιβλίο, μια καλή πράξη: Το παζαράκι που στηρίζει τα αδέσποτα
Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό στο Δασούδι
Λευκωσία – γιορταΖΕΙΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα, ολόκληρη η πόλη γίνεται μια μεγάλη σκηνή
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να γεμίσει με φως, μουσική, χαμόγελα και δημιουργικότητα!