Shopping , Fashion & Beauty

Βρήκαμε τα νέα, stylish trends του καλοκαιριού

Πετσέτες θαλάσσης, ψάθινα καπέλα καιτσάντες από τη σειρά"Life is a beach" της Χριστίνας Θεοδώρου

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2017

Μύρισε καλοκαίρι και οι εξορμήσεις στην παραλία ξεκίνησαν. Εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις τα κατάλληλα αξεσουάρ για να απογειώσεις το beach look. Έτσι, με ένα εντυπωσιακό ψάθινο καπέλο, μια ξεχωριστή πετσέτα και την χρωματιστή beach bag σου μπορείς να πετύχεις ιδιαίτερα looks για την παραλία. 

Εμείς σε βοηθάμε παρουσιάζοντας τα νέα trends του καλοκαιριού: τις πετσέτες θαλάσσης, τα ψάθινα καπέλα και τις stylish τσάντες  Life is a beach της Χριστίνας Θεοδώρου, οι οποίες θα ολοκληρώνουν το look της παραλίας και θα το κάνουν μοναδικό.

Πετσέτες θαλάσσης                                                                         
Οι πετσέτες είναι σε διάφορα σχήματα, όπως για παράδειγμα ορθογώνιες, στρογγυλές, πολύγωνες, σε σχήμα σανίδας θαλάσσης κλπ. και είναι  διπλής όψης. Στη μία μεριά είναι το velour βαμβάκι και στην άλλη θα βρεις απεριόριστα σχέδια από υφάσματα,  ανάλογα της προτίμησης του καθενός.

Στα περισσότερα σχέδια θα βρεις τσέπη για τα προσωπικά σου πράγματα και θήκη για μαξιλαράκι, το οποίο προσφέρουμε μαζί με την πετσέτα. Σε όλες τις πετσέτες υπάρχει κεντημένο το λογότυπο  “Life is a Beach” σε ανάλογο χρώμα με αυτό της πετσέτας και το ίδιο υπάρχει στην τσάντα θαλάσσης, στην οποία δίνεται μαζί με την πετσέτα. Μαζί με την πετσέτα παίρνεις και ένα φουσκωτό μαξιλαράκι.

Οι τσάντες "Life is a beach" 
Χρωματιστές τσάντες θαλάσσης σε διάφορα σχέδια σού δίνουν τη δυνατότητα με το μεγάλο μέγεθός τους να μεταφέρεις τα απαραίτητα αντικείμενα για το μπάνιο σου στην παραλία. Οι τσάντες της Life is a beach  είναι ψάθινες και μπορείς να επιλέξεις από τα τρία σχήματα. Backpack, καλάθι και στρογγυλή. Πάνω στην κάθε τσάντα μπαίνει διαφορετική διακόσμηση. Οι επιλογές είναι ανάμεσα στα pompom, στις φούντες και το λογότυπο της Life is a beach. 

Ψάθινα καπέλα
Τα ψάθινα καπέλα τα οποία φτιάχνει η Χριστίνα έρχονται σε δύο concept. Το ένα είναι με κορδέλα και λουλούδια, ενώ το άλλο είναι διακοσμημένο με σμιλί και pompom. Τον χειμώνα αυτό μπορείς να το βγάλεις από το καπέλο και να το φορέσεις ως γιρλάντα στα μαλλιά.

Πώς να τα αποκτήσεις
Οι πετσέτες υπάρχουν διαθέσιμες στο online shop www.lifesabeachtowels.com και οι αποστολές σε όλη την Κύπρο γίνονται δωρεάν.

Παραγγελία μπορεί να γίνει επίσης μέσω της σελίδας στο Facebook www.facebook.com/lifesabeachtowels <http://www.facebook.com/lifesabeachtowels>, ή του Instagram  <https://www.instagram.com/life_is_a_beach_towels>

Διάλεξε τα αξεσουάρ της παραλίας που σου ταιριάζουν σε οποιουσδήποτε σχηματισμούς και χρωματισμούς επιθυμείς και ξεχύσου στις παραλίες!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close