Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2017
Εντάσεις κυριάρχησαν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”, αφού ένας τραυματισμός του Γιάννη Σπαλιάρα και μια κουβέντα του Μάριου Ιωαννίδη στάθηκαν η αιτία για να… ανάψουν τα αίματα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο με τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» να λογομαχούν για αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγωνίσματος, ενώ αργότερα στην παραλία οι δυο ομάδες δεν αντάλλαξαν ούτε… ματιά.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 57,1%. Στα νεανικά κοινά 18-24 το ποσοστό έφτασε το 83,5% στα ανά τέταρτο στοιχεία.

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ισορροπία και ευστοχία. Από την αρχή του παιχνιδιού οι «Μαχητές» έδειξαν πως ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους κι έτσι το σκορ έληξε με 10-7 υπέρ τους.
Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της ασυλίας. Ένας αγώνας που αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα κληθεί να ψηφίσει συμπαίκτη της προς αποχώρηση. Οι «Διάσημοι» δεν έχουν περιθώρια ήττας αφού αν χάσουν θα μείνουν με τέσσερις παίκτες έναντι έξι των «Μαχητών». Με έντονο πείσμα οι δυο ομάδες θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο και θα κονταροχτυπηθούν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα προκειμένου να κερδίσουν.
Οι εντάσεις όμως φαίνεται πως θα συνεχιστούν και στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” και συγκεκριμένα στο «Συμβούλιο του Νησιού» στο οποίο θα κληθούν οι παίκτες για την ψηφοφορία.
Πώς θα καταφέρουν οι δυο ομάδες να συμβιώσουν στην κοινή παραλία όταν η απόσταση που χωρίζει τις καλύβες τους είναι μόλις λίγα μέτρα; Θα μπορέσουν να φέρουν και πάλι το αρμονικό κλίμα ανάμεσά τους;
Ένα εκρηκτικό επεισόδιο του “Survivor” προβάλλεται απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ με ένα δυνατό αγώνισμα για το έπαθλο της ασυλίας.
Σχετικά
Έξοδος του Μεσολογγίου: Επετειακή εκδήλωση και έκθεση στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η εκδήλωση, με τίτλο «Τὰ μάτια μου δὲν εἶδαν τόπον ἐνδοξότερον ἀπὸ τοῦτο τὸ ἁλωνάκι», περιλαμβάνει ομιλία του ιατρού, φιλολόγου και συλλέκτη Γεώργιου Λαγανά
Ο Δημόσιος Κήπος Λεμεσού θα γεμίσει (και φέτος) παιχνίδια και παιδιά
Ένα πανηγύρι για όλους στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού με στόχο την ψυχαγωγία και την υγιή απασχόληση των παιδιών.
Το αγαπημένο μας Fork Food Market επιστρέφει πιο γευστικό από ποτέ
Το αγαπημένο food market δίνει ξανά ραντεβού με το κοινό του
Παζαράκι βιβλίου για καλό σκοπό στη Λεμεσό
Μικρές αγορές, μεγάλη αγάπη για τα αδέσποτα ζώα
Πάσχα στο χωριό: Παραδοσιακά παιχνίδια γεμίζουν την πλατεία του Ομόδους
Όλα όσα θα συμβούν στο χωριό
Ένα πασχαλινό παζαράκι βινυλίου έρχεται στη Λάρνακα
Εκεί που οι δίσκοι αλλάζουν χέρια και η μουσική γίνεται εμπειρία
Πασχαλινές εκδηλώσεις στη Βάσα Κοιλανίου
Γιορτή με παράδοση, παιχνίδια και μουσική για όλη την οικογένεια
Πάσχα στον Άγιο Αμβρόσιο Λεμεσού
Παράδοση, παιχνίδι και κοινή γιορτή σε ένα αυθεντικό πασχαλινό σκηνικό
Πάσχα στον Πολύστυπο
Κατάνυξη, παράδοση και γιορτινές εκδηλώσεις σε ένα αυθεντικό πασχαλινό σκηνικό
Δευτέρα του Πάσχα στον Κόρνο
Παραδοσιακά παιχνίδια και τόμπολα σε ένα γιορτινό απόγευμα για όλη την οικογένεια
ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ: Πασχαλινές εκδηλώσεις και παράδοση σε 50 χωριά της Κύπρου
Οι πασχαλινές εκδηλώσεις σε κοινότητες και δήμους της Κύπρου ζωντανεύουν έθιμα, μουσικές, παιχνίδια και στιγμές αυθεντικής φιλοξενίας
Πασχαλινή μουσική βραδιά στο Μένοικο
Μια αξέχαστη βραδιά με τον Στέλιο Μαππούρα και εκλεκτούς καλλιτέχνες στην πλατεία του χωριού