Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2017
Σε ένα κρίσιμο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν απόψε το βράδυ οι «Διάσημοι» όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το “Survivor”. Ο Bo, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Ευριδίκη Βαλαβάνη είναι οι τέσσερις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει με την θετική του ψήφο τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 56% στα ανά τέταρτο στοιχεία.

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν χθες οι δυο ομάδες ήταν αρκετά δύσκολο κι ενώ οι «Μαχητές» προηγούνταν, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους. Σ’ έναν αγώνα ντέρμπι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ευριδίκη Βαλαβάνη και με σκορ 10-9 έδωσαν τελικά τη νίκη στην ομάδα τους.

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες επιθυμούν περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους τους τονώνει την ψυχολογία και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.
Ένα χορταστικό επεισόδιο του “Survivor” προβάλλεται απόψε 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, με ένα δυνατό αγώνισμα, έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση παίκτη.
Σχετικά
Οι Locomondo έρχονται στη Λεμεσό για το 5ο Off Road Festival All Star
Ένα διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη, εντυπωσιακά shows, αγωνιστική δράση, μουσική και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, θερινό σινεμά και ένα ολόλευκο πάρτι μέσα στη φύση
Μουσική και αστροπαρατήρηση κάτω από το φεγγάρι του Οξύρρυγχου
Το Αρχαίο Ωδείο Πάφου υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μπουζούκια, αφηγήσεις και ξενάγηση στον έναστρο ουρανό.
Δωρεάν εργαστήρια κεραμικής στους Αγίους Βαβατσινιάς
Η Terra Arte CY και ο κεραμίστας Ανδρέας Φασουλίδης προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει βιωματικά την τέχνη του πηλού μέσα από το πρόγραμμα «Technergos».
Ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή πεζοπορία στο βουνό με τους Cyprus from Air
Ακολουθώντας αστρικό φως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά του δάσους από μια διαφορετική οπτική
Γιώρκος και Σαής τραγουδούν κάτω από τα αστέρια στο Sandy Beach
Μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αγαπημένες επιτυχίες
«Beyond the Game»: Μια διαδραστική βραδιά πέρα από τα στερεότυπα στην Πλατεία Ελευθερίας
Έκθεση, βιωματικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική