Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2017
Σε ένα κρίσιμο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν απόψε το βράδυ οι «Διάσημοι» όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το “Survivor”. Ο Bo, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης και η Ευριδίκη Βαλαβάνη είναι οι τέσσερις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει με την θετική του ψήφο τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” με το ποσοστό τηλεθέασης να φτάνει το 56% στα ανά τέταρτο στοιχεία.

Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν χθες οι δυο ομάδες ήταν αρκετά δύσκολο κι ενώ οι «Μαχητές» προηγούνταν, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι υπέρ τους. Σ’ έναν αγώνα ντέρμπι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ευριδίκη Βαλαβάνη και με σκορ 10-9 έδωσαν τελικά τη νίκη στην ομάδα τους.

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες επιθυμούν περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους τους τονώνει την ψυχολογία και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.
Ένα χορταστικό επεισόδιο του “Survivor” προβάλλεται απόψε 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, με ένα δυνατό αγώνισμα, έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση παίκτη.
Σχετικά
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ
Ένα βιβλίο, μια καλή πράξη: Το παζαράκι που στηρίζει τα αδέσποτα
Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό στο Δασούδι
Λευκωσία – γιορταΖΕΙΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα, ολόκληρη η πόλη γίνεται μια μεγάλη σκηνή
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να γεμίσει με φως, μουσική, χαμόγελα και δημιουργικότητα!