Things to Do , Προσεχώς

Η Κύπρος φέτος διασκεδάζει σε 7 φεστιβάλ μπίρας

Από τα τέλη Μαϊου μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου θα ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία των φεστιβάλ μπίρας σε όλη την Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2017

Ούτε 1, ούτε 2 αλλά 7 φεστιβάλ και γιορτές μπίρας θα γιορτάσουμε φέτος στην Κύπρο απολαμβάνοντας το αγαπημένο μας ποτό σε μεγάλη ποικιλία σε συνδυασμό με μουσική, live συναυλίες και φαγητό.

The Full Pint Homebrew Festival
> Σάββατο 27 Μαΐου, Πλατεία Φανερωμένης, Λευκωσία, 15.00-20.00.

Το "The Full Pint Homebrew Festival" επιστρέφει τον Μάιο για 4η συνεχόμενη χρονιά, μεγαλύτερο και ακόμη καλύτερο. Με την συμμετοχή homebrewers, με μεγαλύτερη ποικιλία από είδη μπίρας και φυσικά περισσότερη homemade-homebrewed μπίρα. Φέτος, το φεστιβάλ άλλαξε λιγάκι τη δομή του ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα το κονό. Έτσι, με 3 μόλις ευρώ θα μπορείς να αγοράσεις το δικό σου ποτήρι μπίρας, με το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις unlimited μπίρα γεμίζοντας το ποτήρι σου όσες φορές θέλεις. Μαζί με την μπίρα θα απολαύσεις και live μπάντες, μπόλικο φαγητό και καλή παρέα. Οι διοργανωτές μας εγγυώνται ότι θα περάσουμε υπέροχα.

1ο Brewfellas Greek Craft Beer Festival 2017
> Σάββατο 3-Κυριακή 4 Ιουνίου, Brewfellas, Λευκωσία, 17.00-00.30.

Οι άνθρωποι στο Brewfellas, μάζεψαν για όλους εμάς τις καλύτερες ελληνικές μπύρες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, και μας τις παρουσιάζουν στην Κύπρο. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των μπυρών, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο -κάποιες μάλιστα είναι τόσο δυσεύρετες που πολύ δύσκολα τις βρίσκεις ακόμη και στην Ελλάδα- δίνοντάς μας τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουμε ό,τι καλύτερο έχει να δείξει ο ελληνικός χώρος στο θέμα Craft Beer! Έτσι, το Brewfellas διοργανώνει ένα διήμερο φεστιβάλ, αφιερωμένο στην ποιοτική ελληνική μπύρα, γεμάτο γεύσεις και αρώματα λυκίσκου! 22 διαφορετικές μπύρες από 10 διαφορετικά μικροζυθοποιεία της Ελλάδας θα παρελάσουν από τις βρύσες μας τις 2 αυτές μέρες. Από Saison Ales μέχρι IPAs/Imp. IPAs, και από Porter Ales/Stouts μέχρι Gose, όλες φρέσκες και έτοιμες να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό Beer Geek!

Nicosia Beer Festival 2017
> 14-17 Ιουνίου, Τάφρος Κωνστάντζα, Λευκωσία.

Nωρίτερα, με μειωμένη διάρκεια αλλά στην ίδια τοποθεσία θα πραγματοποιηθεί φέτος το Φεστιβάλ Μπίρας, Nicosia Beer Fest, που μέχρι πέρσι φιλοξενούσε η πρωτεύουσα κάθε Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το φετινό φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 14-17 Ιουνίου στην Τάφρο Κωνστάντζα στη Λευκωσία. Αρκεί να θυμίσουμε ότι η περσινή διοργάνωση, είχε διάρκεια 6 ημερών και ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, MARAVEYAS ILEGAL, Πέγκυ Ζήνα, Πάνο Μουζουράκη, Μελίνα Ασλανίδου, IMAM BAILDI και άλλους καλλιτέχνες. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη φετινή διοργάνωση θα ανακοινωθούν σύντομα.

Paphos Beer Festival
> 4-6 Αυγούστου, Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου

Tο παφίτικο φεστιβάλ μπίρας θα πραγματοποιηθεί φέτος για 7η συνεχόμενη χρονιά τον Αύγουστο. Το περσινό φεστιβάλ φιλοξένησε πάνω από 100 διαφορετικές μπίρες από όλο τον κόσμο και μας πρόσφερε ζωντανή μουσική, χορούς, πυροτεχνήματα και δραστηριότητες για παιδιά.

Septemberfest - Nicosia Beer Fun Festival
> 28 Αυγούστου-4 Σεπτεμβρίου

Το δεύτερο, από τα δύο φεστιβάλ μπίρας της πρωτεύουσας ανακοίνωσε τις φετινές ημερομηνίες διεξαγωγής του χωρίς όμως να μας αποκαλύψει τον χώρο. Το 7ο Septemberfest - Nicosia Beer Fun Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα όπως κάθε φορά φιλοξενώντας αγαπημένους τραγουδιστές και σχήματα από Κύπρο και Ελλάδα.

1ο Limassol Beer Festival
> 15-17 Σεπτεμβρίου, χώρος στάθμευσης Δημαρχείου Γερμασόγειας, Λεμεσός.

Η Λευκωσία παύει πια να έχει το "μονοπώλειο" αυτών των φεστιβάλ αφού ήδη ανακοινώθηκε ένα μεγάλο φεστιβάλ μπίρας, που φέτος θα λάβει χώρα στην πόλη της Λεμεσού. Σημείωσε λοιπόν ότι φέτος στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον δημοτικό χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Γερμασόγειας το 1ο Limassol Beer Festival. To φεστιβάλ ανακοινώνει πως στη διοργάνωση θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πάνω από 100 είδη και ετικέτες μπίρας από τοπικά αλλά και διεθνή ζυθοποιεία. Το Check In θα σε ενημερώσει σύντομα για όλες τις λεπτομέρειες.

4ο International Beer Tasting - OctoberTest
> Moondog's, Λευκωσία

Τα τελευταία 3 χρόνια, ο 'ναός' της μπίρας στη Λευκωσία, το Moondog's Bar & Grill διοργανώνει ένα εντυπωσιακό beer tasting στις αρχές Οκτωβρίου. Η διοργάνωση αυτή έχει το παιχνιδιάρικο όνομα OctoberTest που συνδυάζει το γνωστό μας Octobefest που γίνεται στη Γερμανία με το testing, τη γευσιγνωσία μπίρας. Εδώ έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή, να γνωρίσεις και να δοκιμάσεις πολλά και διαφορετικά είδη μπίρας από όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close