Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2017
Το παραθαλάσσιο εστιατόρι Koralli του ξενοδοχείου Asterias στην περιοχή Μακρόνησος της Αγίας Νάπας μας πρωτοσυστήθηκε πέρσι αρχές της καλοκαιρινής σεζόν κλέβοντας τις εντυπώσεις.
Φέτος, το απόλυτα καλοκαιρινό εστιατόριο επέστρεψε δυναμικά για τη καινούργια σεζόν. Mε θέα τη μαγευτική παραλία του Μακρόνησου, το Koralli SeaFood Restaurant, θα σε σαγηνεύσει και πάλι με το γοητευτικό και καλαίσθητο του χώρο και θα σε συναρπάσει με τα εξαιρετικά πιάτα που προσφέρει συνδυάζοντας παραδοσιακές αγαπημένες γεύσεις με γκουρμέ πινελιές.
Το εστιατόριο έχει ανανεώσει το μενού του προσθέτοντας ανάμεσα σε άλλα και καινούργια γκουρμέ επιδόρπια μικρά έργα τέχνης. Οι πρώτες εικόνες που είδαμε κλέβουν τις εντυπώσεις.



Εδώ μπορείς να απολαύσεις επιλογές από φρέσκα ψάρια ψημένα στη σχάρα, σε κρούστα άλατος ή τηγανιτά, platters με θαλασσινά, ή επιλογές όπως τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, το χταπόδι με μεσογειακά μυρωδικά στη σχάρα με λαχανικά σχάρας και πουρέ καρότου.
Ανοιχτό τόσο για μεσημεριανό, όσο και για βραδινό, το εστιατόριο αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την επίσκεψή τους στην παραλία με ένα ποιοτικό και απολαυστικό γεύμα, καθώς επίσης και μια νέα εναλλακτική για βραδινό πέραν από τα τετριμμένα. Μία ακόμη καλή επιλογή για φαγητό το καλοκαίρι στην Αγία Νάπα.
Σχετικά
Το Vino Cultura γιόρτασε 20 χρόνια ιστορίας, κρασιού και φιλοξενίας
Από μια μικρή κάβα το 2006 σε έναν ξεχωριστό προορισμό για το κρασί και τη γαστρονομία στη Λευκωσία.
KUZUBA: Μια διαφορετική ματιά στη μεσογειακή κουζίνα
Για ακόμη μία χρονιά, το KUZUBA είναι υποψήφιο στα Cyprus Eating Awards, στην κατηγορία Μεσογειακή Κουζίνα
Μεγάλη αλλαγή για ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια της Λευκωσίας μετά από 17 χρόνια!
Το «Παντοπωλείο Καλή Όρεξη», περνά σε νέα εποχή
Στο τρίτο «Τραπέζωμα στην ύπαιθρο», το Καφενείο της Γιωργίας στη Λινού–Φλάσου φιλοξενεί το Πατρικόν
To τρίτο Τραπέζωμα μεταφέρει την κουβέντα στη Λινού - Φλάσου, στο Καφενείο της Γιωργίας
Το πρώτο εστιατόριο μέσα σε θερμοκήπιο έρχεται στην Κύπρο
Ένας νέος χώρος εστίασης ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό μέσα σε ένα πραγματικό θερμοκήπιο, δίπλα στο THE BARN
Μεγάλη διεθνής διάκριση για την Κύπρο: Δύο χρυσά μετάλλια στο Global Chefs Challenge
Διπλή διάκριση στους ημιτελικούς της Worldchefs, με πρόκριση στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική νέων
Live cooking με oysters, paella και bubbles στη ΦΙΖΖΥ ΣΠΡΙΤΖΕΡΙΑ
Μια εμπειρία που συνδυάζει καλό φαγητό και χαλαρή διάθεση.
10 πετρόκτιστα ταβερνάκια στο βουνό που σε ταξιδεύουν στην παράδοση
Με μυρωδιές από σπιτικά φαγητά, τζάκια που ζεσταίνουν τον χειμώνα και αυλές που γεμίζουν το καλοκαίρι, οι ταβέρνες αυτές αποτελούν αυθεντικά καταφύγια γεύσης και φιλοξενίας
Το Υφαντουργείο γίνεται ένα μικρό «στοιχειωμένο» café για το Halloween
Καφές, σπιτικές λιχουδιές και δημιουργικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, στις 28 Οκτωβρίου στην παλιά Λευκωσία.
Δύο Κύπριοι σεφ εκπροσωπούν την Κύπρο στον διεθνή διαγωνισμό μαγειρικής στο Βελιγράδι
Η Κύπρος ταξιδεύει στο Βελιγράδι με στόχο μια θέση στον παγκόσμιο τελικό του Worldchefs Global Chefs Challenge 2027, στη Σαγκάη
Μια τελευταία Κυριακή στο Columbia Sun, μέχρι το καλοκαίρι του 2027
Κάθε καλοκαίρι έχει το δικό του τέλος.
Cyprus Wine Expo – Oenognosia 2026: Άνοιξε η προπώληση εισιτηρίων σε ειδική τιμή μέχρι τις 31 Οκτωβρίου!
Η έκθεση, που πραγματοποιείται για πέμπτη χρονιά, έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιού στην Κύπρο