Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2017
Με άρωμα και γεύση μελιού αυτό το φεστιβάλ που προγραμματίζεται σε ένα πανέμορφο χωριό της ορεινής Λάρνακας, την Όδού.
Εννιά Κοινότητες της Ορεινής Λάρνακας μαζί με τον Δήμο Λευκάρων ενώνονται στις κυψέλες για να δημιουργήσουν το πρώτο Φεστιβάλ Μελιού στην Οδού- Βασιλική Γη, την ευλογημένη Γη, τη Γη του Βασιλοπόταμου των αρωματικών φυτών των μελισσών και των μοναστηριών.
Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι κοινότητες Βάβλας, Κάτω Λευκάρων, Κάτω Δρυ, Λάγιας, Οράς, Αγίους Βαβατσινιάς, Μελίνης, Βαβατσινιάς, και Δήμου Λευκάρων.
Τα κέντρα νεότητας των χωριών οργανώνονται σαν Μέλισσες να υποδεχθούν τον κόσμο σε μια Μελένα απόδραση με άρωμα και γεύση μελιού.
Η Παγκύπρια Κίνηση Επαγγελματιών Μελισσοκόμων πρωτοστατεί, για την προβολή και την προώθηση όλων των μελισσοκόμων και το κυπριακού μελιού και των παράγωγών του.
Όλοι όσοι επισκεγθούν το χωριό, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σ' αυτό, επίσης γευστολόγηση, αγορά με πέραν των 20 εκθετών, γυναικεία επιχειρηματικότητα με μελένιες πανδαισίες, μελλισο-παιχνιδίσματα για τους μικρούς φίλους, προϊόντα γαστρονομίας, ομορφιάς και ευεξίας, χειροποίητες κατασκευές, και σεμινάριο για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το μέλι!
Τo πρώτο φεστιβάλ Μελιού και Μελισσοκομίας της Ορεινής Λάρνακας, θα μας "ταξιδέψει" στην Οδού- Βασιλική Γη, την Κυριακή 18/06/2017.
Σχετικά
Πιάνο και φλαμένκο με τον Μανώλη Νεοφύτου και τη Φιλίππα Στυλιανούδη
Ένα ζωντανό συναπάντημα πιάνου με φλαμένκο σηματοδοτεί η παράσταση «El Pulso Secreto» που προτείνουν σε Λευκωσία και Λεμεσό ο Μανώλης Νεοφύτου και η Φιλίππα Στυλιανούδη.
Αντίστροφη μέτρηση για τη μαγεία: Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Μαρίνας Αγίας Νάπας ανοίγει σύντομα
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του πιο φαντασμαγορικού και πλούσιου Χριστουγεννιάτικου Χωριού της φετινής εορταστικής περιόδου!
Weekend Alert: 45 events που βάζουν την Κύπρο σε γιορτινό mode
Από φεστιβάλ, θέατρο και βιβλίο, μέχρι χριστουγεννιάτικα χωριά, συναυλίες και πάρτι – το τριήμερο 21-23 Νοεμβρίου είναι γεμάτο ιστορίες που περιμένουν να τις ζήσεις
Ξέρουμε πού θα βρίσκεται το Σάββατο το MAN VAN του Movember Cyprus
Ένα Movember Event με ενημέρωση, δράσεις awareness και μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους επισκέπτες.
Οι 9 φωταγωγήσεις του Δήμου Κουρίου
Ύψωνας, Κολόσσι, Τραχώνι, Σωτήρα, Ακρωτήρι, Καντού, Επισκοπή, Ασώματος και Ερήμη ανάβουν τα φώτα των γιορτών
Ο Αρακαπάς ετοιμάζει τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Και έφτιαξε ένα πλούσιο και άκρως γιορτινό πρόγραμμα
Αυτό είναι το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στον Αγρό
H καρδιά του χωριού μετατρέπεται στο πιο ρομαντικό και φωτεινό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κύπρου: «Ο Άγιος Βασίλης των Τριανταφύλλων»!
Christmas Festival στο βοτανικό πάρκο του νησιού
Όλα όσα σε περιμένουν στο διάσημο πάρκο με τον λαβύρινθο
Το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού Φικάρδου μόλις ανακοινώθηκε
Όλα όσα να βιώσουμε εκεί από τις 22 Νοεμβρίου μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2026
10+1 μαγικές εικόνες από το Αμπελοχώρι του Άγιου Βασίλη
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Στατό-Άγιο Φώτιο ετοιμάζεται να αοίξει τις πόρτες του
21+1 φωταγωγήσεις σε πόλεις και χωριά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και εκπλήξεις σε όλη την Κύπρο
Όλα όσα θα ζήσουμε σε αυτές τις γιορτινές εκδηλώσεις που έρχονται