Δημοσιεύτηκε στις 27 Απριλίου 2017
Από το 2006, οι Γυναίκες της Λάνιας διοργανώνουν ετησίως την εκδήλωση "Δρομάκια και αυλές της Λάνιας", φιλοξενώντας μας στα γραφικά δρομάκια και στις ανοιχτές αυλές του χωριού, με σκοπό να ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να γνωρίσουν ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Κύπρου.
Στις 6 & 7 Μαΐου, οι Γυναίκες της Λάνιας προσκαλούν επισκέπτες στα γραφικά δρομάκια και στις ανοιχτές αυλές του χωριού.
Όλοι όσοι βρεθούν στο χωριό το διήμερο θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το Σάββατο όπως και την Κυριακή, τις αυλές που θα είναι ανοιχτές από τις 11.00-17.00. Θα έχει Decoupage και βότανα.
Το Σάββατο στις 17.00-18.00 στην αυλή της εκκλησίας, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τριμίκλινης θα τραγουδήσουν και θα απαγγείλουν ποιήματα. Θα ακολουθήσει η ομάδα χορού "Δίπλογέφυρα".
Την Κυριακή στις 17.00-18.00 στο μουσείο, θα έχει παραδοσιακή μουσική με βιολί και λαούτο από το μουσικό σχήμα "Ηχόχρωμα" καθώς και κλήρωση λαχνών.Πληρ. 99845153 ή 99920264.
Σχετικά
Οι Sooshi Mango έρχονται στην Λευκωσία με το “The Home Made World Tour”
Το χιούμορ τους μιλά για οικογένειες, συνήθειες, κουζίνες, γειτονιές, υπερβολές και όλα εκείνα τα μικρά στοιχεία που κάνουν την καθημερινή ζωή αστεία
9 πολύ καλοί λόγοι για να πας στο Κοιλάνι την Κυριακή
Έχουμε πολύ καλούς λόγους για να πάμε στο Κοιλάνι την Κυριακή
Στο Άρσος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε παλουζέ, σουτζιούκκο και κουλουρούθκια με έψημα
Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια κυπριακής γαστρονομικής παράδοσης ξεκινούν την Κυριακή 12 Ιουλίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μάθουν, να δημιουργήσουν και να γευτούν.
Η Κυπερούντα ζει το πιο γεμάτο πολιτιστικό καλοκαίρι της χρονιάς – Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Από μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις μέχρι φεστιβάλ, πανηγύρια, αστρονομικές βραδιές και το 22ο Φεστιβάλ Μήλου, η Κυπερούντα υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Αραδίππου με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι
Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Νομάδες», παραδοσιακοί χοροί, αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και το αγαπημένο έθιμο του «τριψίματος του πιπεριού» συνθέτουν μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ο απόλυτος οδηγός του Ιουλίου: 15 εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε και αξίζει να ζήσεις
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, θερινό σινεμά, γαστρονομικές γιορτές και μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό για τις πιο ξεχωριστές εξόδους του μήνα
Την Παρασκευή, οι πεζόδρομοι της Λευκωσίας θα γεμίσουν μουσικές, μελωδίες και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!
Μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή στους πεζόδρομους της Λήδρας και της Ονασαγόρου!
Τελευταίες παραστάσεις του Circus Atmosphere στην Κύπρο
Το Circus Atmosphere μπαίνει στις τελευταίες δύο εβδομάδες παραστάσεων στο νησί μας
Το 2ο φιλανθρωπικό κάλεσμα σειρήνων «The Sirens’ Call» επιστρέφει στο Παραλίμνι
Το «The Sirens’ Call» καλεί γυναίκες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι «Βραδιές Κωμωδίας» κάνουν στάση στον Καλοπαναγιώτη για μια βραδιά γεμάτη γέλιο
Οι Χάμπης, Παύλος Παυλίδης και Κωνσταντίνος Ψυλλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Παλιού Σινεμά, προσφέροντας μια ξεχωριστή stand-up comedy παράσταση
Μία έκθεση γεμάτη αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες... αλλά και street food
Mια εντυπωσιακή εκδήλωση αφιερωμένη στον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.
Ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά events επιστρέφει και φέτος στα Λεύκαρα
Ονειροδιαδρομές, street food και μεγάλη συναυλία με ελλαδικό συγκρότημα