Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2017
Σε δύο ημέρες, o βασιλιάς των show επιστρέφει για να αναδείξει το επόμενο μουσικό είδωλο. Η αναζήτηση του Έλληνα super star από το μεγαλύτερο μουσικό show παγκοσμίως ξεκίνησε! Το "The X Factor 2" ανοίγει την αυλαία του με τις Auditions την Πέμπτη 27 Απριλίου στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΙ.
Η τεράστια διεθνής επιτυχία του "The X Factor" εγγυάται συγκλονιστικές ερμηνείες γεμάτες προσωπικότητα και δυναμική σκηνική παρουσία. Οι υποψήφιοι μουσικοί αστέρες θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία τα στάδια που τους χωρίζουν από την απόλυτη νίκη. Από τις συγκινητικές Auditions ως το Bootcamp και τα Chairs και την τελική τους εμφάνιση μπροστά στο κοινό και τους κριτές, οι επίδοξοι μελλοντικοί αστέρες της μουσικής συναγωνίζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν το απόλυτο έπαθλο: το χρυσό συμβόλαιο που θα τους αλλάξει τη ζωή.
Μέσα από χιλιάδες υποψηφίους, η μοναδική κριτική επιτροπή πήρε θέση προκειμένου ν' ανακαλύψει τους πιο ξεχωριστούς και ο ενθουσιασμός χτύπησε κόκκινο. Οι συμμετοχές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μετά από έναν μαραθώνιο pre-casting απ' όπου πέρασαν πάνω από 3.000 άτομα, ήρθε η ώρα των κριτών να αναλάβουν δράση και να ξεχωρίσουν μέσα από τις auditions τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια της Ελλάδας και της Κύπρου.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Τάμτα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Μπάμπης Στόκας ξεκίνησαν την αναζήτηση των πιο ταλαντούχων, παθιασμένων και ικανών τραγουδιστών. Ένα εντυπωσιακό σκηνικό στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, φιλοξενεί τις auditions που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη στο ΣΙΓΜΑ και στον ΣΚΑΙ.
O κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς, που αναλαμβάνει την πιο συναρπαστική και θεαματική διαδικασία του διαγωνισμού, την παρουσίαση των live, παρευρέθηκε στην πλατεία Νερού και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που περίμενε από νωρίς το πρωί προκειμένου να τον δει από κοντά.
Στον προαύλιο χώρο της πλατείας Νερού εκατοντάδες νέοι με μουσικά όργανα έκαναν τη πρόβα τους, ώστε να είναι έτοιμοι να αποδώσουν τα μέγιστα μπροστά στην επιτροπή. Τον ενθουσιασμό τους μοιράστηκε αρχικά η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία σε διπλανό στούντιο παρακολουθούσε με τους συγγενείς και τους φίλους των παικτών την προσπάθεια των διαγωνιζομένων και μοιράστηκε μαζί τους τη χαρά τους και την αγωνία τους. Οι κριτές δυσκολεύτηκαν αφού οι περισσότεροι υποψήφιοι είχαν πολύ καλές φωνές γι' αυτό και ο αριθμός των ατόμων που «έκοψαν» ήταν πολύ μικρός. Οι περισσότεροι πήραν τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής και προχωρούν.
«Είστε έτοιμοι;»
Το "The X Factor 2" το παγκόσμιο φαινόμενο που έχει ανακαλύψει και αναδείξει καλλιτέχνες διεθνούς εμβέλειας, έρχεται στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9 το βράδυ, πιο φαντασμαγορικό από ποτέ και αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι.
Σχετικά

Η Βάκια Σταύρου τραγουδά τη «Σερενάτα του σεληνόφωτος», σε μια ξεχωριστή τοποθεσία
Tραγούδια της θάλασσας, της νοσταλγίας και του έρωτα


Ζητείται αποκλεισμός του Ισραήλ από τη Eurovision: «Ώρα της αλήθειας», λέει ο πρόεδρος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Ισλανδίας
Σε άρθρο γνώμης που δημοσιεύτηκε την Τρίτη στον ισλανδικό ιστότοπο Vísir, ο Hafstein δηλώνει ότι «η στιγμή της αλήθειας για τη Eurovision έχει φτάσει»

Σ' αυτό το στάδιο θα δοθεί η συναυλία της Κατερίνας Λιόλιου τον Αύγουστο
Για μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στην Πόλη Χρυσοχούς

Οι 6 μεγάλες συναυλίες του Κώστα Μακεδόνα στην Κύπρο που δεν πρέπει να χάσεις
Όλες οι φετινές στάσεις της περιοδείας του στο νησί μας

Ένα αγαπημένο ελληνικό μουσικό event επιστρέφει στον χώρο του "εγκλήματος"
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας διασκεδάζει για δεύτερη χρονιά με ελληνικούς ρυθμούς

Ανακοινώθηκε ένα ακόμα μεγάλο live στο Nava Seaside
Ποιος καλλιτέχνης θα ανέβει στη σκηνή του;

Ο APON έρχεται Κύπρο για το πιο ξεχωριστό live, στο απόλυτο hotspot του νησιού
Ο APON, ο super επιτυχημένος και περιζήτητος τραγουδοποιός, «ντύνει» αυτό το καλοκαίρι με την πιο ξεχωριστή μουσική

Μία μουσική βραδιά που θα ταξιδέψουμε με Μάλαμα, Αλκίνοο και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες
Με τους Κυριάκο Κώστα στο πιάνο, Ελένιο Ισιδώρου στο βιολί και Μιχάλη Λυσιώτη στην κιθάρα και στην φωνή

Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ
Με τον Γιώργο Γρηγορίου και την Φρειδερίκη Τομπάζου

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία
«Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά» δήλωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μάς ταξιδεύει με την κιθάρα του στη Λευκωσία
Μόνος στη σκηνή, με μια κιθάρα, ο Ησαΐας Ματιάμπα ερμηνεύει τραγούδια που έχουν κάτι να πουν