Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2013
Ο Απρίλης είναι ο μήνας ενημέρωσης για τον αυτισμό. Στα πλαίσια του μήνα ενημέρωσης για τον αυτισμό, ο Σύνδεσμος για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου συμμετέχει στο Πασχαλινό Παζαράκι "Διαλεχτή". Σκοπός είναι η αναζωογόνηση της περιοχής Χρυσαλινιώτισσας και η στήριξη του Συνδέσμου αλλά και της εγχώριας χειροποίητης δημιουργίας. Στο παζαράκι θα διατίθενται προς πώληση σπιτίσια ροφήματα, τσιμπήματα, vegan bars και γλυκά, προϊόντα και κατασκευές για ενίσχυση του Συνδέσμου, βιβλία Κυπρίων συγγραφέων, διακοσμητικές και πασχαλινές κατασκευές, λαμπάδες, κεραμικά, κοσμήματα, δερμάτινες τσάντες, ρουχισμός, αιθέρια έλαια και άλλες ευφάνταστες χειροποίητες δημιουργίες. Μεταξύ των ωρών 15.00-17.00 θα σας συντροφεύει ζωντανή μουσική σε ρυθμούς τσέλο και όμποε. Αξίζει να αναφέρουμε πως το 20% του τέλους συμμετοχής κάθε δημιουργού θα διατεθεί προς ενίσχυση του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.
-
Εργαστήρι Κεραμικής "Διαλεχτή"
27 Απριλίου 2013
Σχετικά

To Nicosia Book Fest θα γιορτάσει φέτος τα 10χρονά του
Mια επετειακή διοργάνωση, με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με θεματικά αφιερώματα, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές δράσεις και πλήθος εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

Διεθνής Έκθεση Σκύλων: Κι όμως υπάρχει έκθεση με σκυλιά ράτσας και θα γίνει τον Μάιο στην Αγία Νάπα
Διεθνής Έκθεση Σκύλων Αγίας Νάπας: Μια γιορτή κυνοφιλίας διεθνούς κύρους στην καρδιά της Αγίας Νάπας.

Για 9η χρονιά η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το Limassol Boat Show
Με υπερπολυτελή σκάφη και towboats, μέχρι είδη αναψυχής και εξοπλισμό κατάδυσης

Σεμινάριο με τίτλο «Θετική γονεϊκότητα & επικοινωνία με τους εφήβους» από τον ΘΟΚ
Με τον ψυχολόγο Κώστα Πετρίδη

Οι δρόμοι του Παραλιμνίου θα πλημμυρίσουν μουσική και χορό
Πατινάδα στους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου την Κυριακή του Θωμά, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού “Φωνές τζιαι Θύμησες”

Μεγάλο παζάρι παλαιών ελληνικών κόμικς στην Λεμεσό
Ο παράδεισος για τους φίλους του κόμικ

45 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Mε επιλογές για κάθε γούστο

Οι Two Little Chefs "ροκάρουν" τη Λευκωσία
Οι vegan chefs οργανώνουν ένα ολοήμερο αυστηρά χορτοφαγικό τσιμπούσι στην παλιά πόλη!

“Χόρεψε - Χόρεψε στην γειτονιά”: Εργαστήρια παραδοσιακού χορού ανοικτά προς το κοινό
Για όλες τις ηλικίες, παιδιά και ενήλικες

Διαγωνισμός Μαγιάτικου στεφανιού σε μια γραφική πλατεία
Ένα έθιμο που συμβολίζει την άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης

Την Τετάρτη γιορτάζουμε το κυπριακό κρασί στο σπίτι του κυπριακού αμπελώνα
Δοκιμάζουμε κρασιά από πέντε παραγωγούς

Η τρίτη βραδιά Nostalgia Quiz έρχεται στη Λευκωσία – Μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης
Διεκδίκησε δώρα μαζί με την παρέα σου