Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2017
Κάτι πολύ όμορφο ετοιμάζεται στη Λάρνακα, το οποίο μάλιστα θα αναζωογονήσει την πόλη και θα δίνει τη δυνατότητα στους δημότες της πόλης αλλά και στους επισκέπτες της να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας!
Συγκεκριμένα ο Δήμος Λάρνακας λοιπόν μας ενημέρωσε ότι την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, προχώρησε στην προκήρυξη Διαγωνισμού για την Ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου Λάρνακας.
Το έργο αυτό, δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο της Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ανάπλαση του Δημοτικού Κήπου θα περιλαμβάνει πεζόδρομους, πλατειακούς χώρους, δεντροφύτευση, φωταγώγηση, αστικό εξοπλισμό, πρόσβαση για ΑΜΕΑ και την κατασκευή Καφετέριας και χώρων υγιεινής.
Σκοπός του έργου αυτού είναι η αισθητική και η περιβαλλοντική αναβάθμιση του Αστικού Κέντρου, για καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή των κατοίκων της πόλης.
Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένονται να αρχίσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2017, θα διαρκέσουν 14 μήνες και το κόστος υπολογίζεται να ανέλθει στο 1 εκ. συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα Έγγραφα του Διαγωνισμού, μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Δημόσιων Συμβάσεων (www.eprocurement.gov.cy)
Σχετικά

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό Eurovision Cocktail Party με τον Theo Evan
Τον εκπρόσωπο της Κύπρου στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision

Το αρχαιότερο ξενοδοχείο της Κύπρου άνοιξε ξανά τις πύλες του μετά από ριζική ανακαίνιση
Το New Helvetia που επέστρεψε ανανεωμένο και 96 χρόνια ιστορίας

Με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες διαμορφώνεται ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Πρώτες εικόνες από το σπίτι του Big Brother που την Κυριακή επιστρέφει στο Σίγμα
Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Απριλίου στις 21.00

10 γοητευτικοί προορισμοί για να ταξιδέψεις τον Μάιο
Από τα νορβηγικά φιόρδ μέχρι τις οάσεις του Μαρόκο, οι ιδανικότεροι προορισμοί του τελευταίου μήνα της άνοιξης

10 road trip για την αργία της Πρωτομαγιάς
Η ημέρα της 1ης Mαΐου έφτασε και μας δίνει την καλύτερη αφορμή για εξόρμηση


Eurovision 2025: Αυτό το τραγούδι θα εκπροσωπούσε την Ουγγαρία στη Βασιλεία
Οι λόγοι απουσίας της χώρας από τον διαγωνισμό

Η μεγάλη αγκαλιά της Αρμενίας
Ένα τετραήμερο στη Γερεβάν και την αρμενική ύπαιθρο, ανάμεσα σε μνήμες, χιόνια, λαχματζούν και φιλία που δεν γνωρίζει σύνορα.

Η αεροπορική εταιρεία που προσφέρει τα καλύτερα γεύματα κατά τη διάρκεια της πτήσης
Δείτε τη κατάταξη με τις κορυφαίες

Ανάκαμψη ρεκόρ για τον τουρισμό στην Ελλάδα το 2025 – Τι φοβούνται οι ξενοδόχοι
Έκρηξη κρατήσεων, αλλά με σύννεφα στον ορίζοντα - Ο Τραμπ φέρνει αβεβαιότητα και στις διακοπές

Το «Heartstopper» θα τελειώσει με ταινία μεγάλου μήκους στο Netflix
Το τελευταίο κεφάλαιο της ρομαντικής εφηβικής κουήρ σειράς «Heartstopper» επιβεβαιώθηκε, με την πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν να μετατρέπεται σε μια ταινία μεγάλου μήκους