Shopping , Fashion & Beauty

3 outlet για ψώνια με έκπτωση μέχρι 80%

Αυτήν την εβδομάδα, σε στέλνουμε για ψώνια!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2017

Τι θα έλεγες για επώνυμες αγορές χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη; Προϊόντα -ρούχα, καλλυντικά και αξεσουάρ- με γενναίες εκπτώσεις που αγγίζουν το 70%;

Αυτήν την περίοδο εντοπίσαμε 4 παζαράκαι που μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε τις αγορές μας χωρίς κατ' ανάγκη να ξοδέψουμε όλο το μισθό μας!

Δες εδώ πού θα πας

4ήμερο bazaar με καλλυντικά και αρώματα
Tο ΜPM Beauty and Fashion bazaar θα γίνει από τις 6-9 Απριλίου, όπου θα μας περιμένουν όλες οι αγαπημένες μας μάρκες.
Μεταξύ άλλων, στο Bazaar θα διατίθενται καλλυντικά, αρώματα, αξεσουάρ τηλεφώνων και tablets, προϊόντα μακιγιάζ, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, βαλίτσες για ταξίδια και επιχειρηματίες, προϊόντα φροντίδας σώματος, προϊόντα για μικρά παιδιά, αθλητικά προϊόντα, καθώς και είδη δώρων γενεθλίων και ονομαστικής εορτής.
Σε καλλυντικά θα βρείτε μια ποικιλία προϊόντων από Lancôme, YSL, Armani, Biotherm, Kiehl's, Boss, Cacharel, Helena Rubinstein, Ralph Lauren, Viktor & Rolf, Diesel, L'Oréal Paris, Maybelline New York, Garnier, Vichy, W7, Technic, Spa Pharma, Bodyfarm, Victoria's Secret... Σε ρολόγια θα βρείτε Swiss Military, DKNY, RoccoBarocco, Max, Viceroy και άλλα. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις γνωστές ταξιδιωτικές αποσκευές Delsey καθώς και υπέροχα γυαλιά ηλίου Emporio Armani, Missoni, GF Ferre, Moschino και Blue Bay.
Το παζαράκι διοργανώνεται στη λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, πλησίον των φώτων της Καλλιπόλεως (πρώην Madza showroom) και θα είναι ανοικτό από τις 10.00-19.00 (και την Κυριακή 11.00-17.00.).
Πληρ. 22746746.

 

Παζαράκι με εκπτώσεις μέχρι και 80% σε επώνυμα brand
Ανοίγει αύριο τις πόρτες του, και εσύ δεν πρέπει με τίποτα να το χάσεις. Κυρίως αν είσαι λάτρης των επώνυμων ειδών ένδυσης και υπόδυσης. Από τις 4 μέχρι και τις 9 Απριλίου, αγαπημένες συλλογές (σε γυναικεία, αντρικά και παιδικά) από τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της μόδας, θα είναι διαθέσιμες στο αποκλειστικό Mega brands fashion Bazaar, που θα λειτουργήσει στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία, με έκπτωση μέχρι και 80%.
Για 6 μόνο ημέρες, βρες και κάνε τις αγορές σου σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, από brands όπως ALETTA, BOSS ORANGE, BIRKENSTOCK, BURBERRY, CONVERSE, D & G, DESPINA VANDI for CHIP&CHIP, DISNEY COUTURE, DKNY JEANS, D-SQUARED, FRANKLIN & MARSHAL, G-STAR, IPANEMA, JUICY COUTURE και άλλα πολλά.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις ΕΔΩ.

 

Four Day Clearance
Άνοιξαν ξανά οι αποθήκες της εταιρείας που προσφέρει χαμηλές τιμές σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα η εταιρεία Malloupas & Papacostas προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό την ευκαιρία να πάρει σε χαμηλές τιμές μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
Το clearance θα παραμείνει ανοικτό από την Κυριακή 2 μέχρι και την Κυριακή 9 Απριλίου,
Το Four Day Clearance πραγματοποιείται 5 με 6 φορές τον χρόνο.
Η αποθήκη της εταιρείας βρίσκεται στην Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη 187, ενώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες αλλά και τον κατάλογο των προϊόντων εδώ!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close