Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρτίου 2017
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και η εταιρία παραγωγής του Survivor ΑCUNMEDYA A.E οφείλουν να ενημερώσουν για τα ακόλουθα συμβάντα, τις οικογένειες και τους φίλους των παικτών καθώς και τους τηλεθεατές που έχουν αγαπήσει το SURVIVOR και παρακολουθούν την ζωή και την πορεία των συμμετεχόντων, μέσα από τα επεισόδια της εκπομπής.
Ένα τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ελαφριούς τραυματισμούς σε παίκτες της ομάδας των Μαχητών, οι οποίοι δεν διατρέχουν κανέναν απολύτως κίνδυνο. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών. Το τροχαίο συνέβη κατά την επιστροφή τους από το χώρο της διεξαγωγής του αγωνίσματος, με κατεύθυνση προς την παραλία.
Όλοι οι παίκτες που επέβαιναν στο βαν, μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα για όλες τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της περιοχής, έχοντας δίπλα τους επίσης το ιατρικό προσωπικό της Παραγωγής και το σύνολο των αρμοδίων της παραγωγής της εκπομπής.
Οι ιατρικές γνωματεύσεις, καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων - Ειρήνη Κολιδά, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης -, οι οποίοι θα χρειασθούν περαιτέρω νοσηλεία προκειμένου να αναρρώσουν πλήρως.
Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να ενημερώσουν οι ίδιοι τηλεφωνικά τα συγγενικά τους πρόσωπα για την κατάστασή τους.
Στο σημερινό επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για το ατύχημα από τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και οι ίδιοι οι Μαχητές, θα εξιστορήσουν τα γεγονότα, όπως τα έζησαν και θα αποκαλύψουν πώς σκοπεύουν να συνεχίσουν στο μέλλον.
Περισσότερες αναφορές σχετικά με τις εξελίξεις, τις ανατροπές και την πορεία του παιχνιδιού, θα γίνουν επίσης απόψε, παρουσία και των δύο ομάδων.
Σχετικά
Οι Locomondo έρχονται στη Λεμεσό για το 5ο Off Road Festival All Star
Ένα διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη, εντυπωσιακά shows, αγωνιστική δράση, μουσική και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, θερινό σινεμά και ένα ολόλευκο πάρτι μέσα στη φύση
Μουσική και αστροπαρατήρηση κάτω από το φεγγάρι του Οξύρρυγχου
Το Αρχαίο Ωδείο Πάφου υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μπουζούκια, αφηγήσεις και ξενάγηση στον έναστρο ουρανό.
Δωρεάν εργαστήρια κεραμικής στους Αγίους Βαβατσινιάς
Η Terra Arte CY και ο κεραμίστας Ανδρέας Φασουλίδης προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει βιωματικά την τέχνη του πηλού μέσα από το πρόγραμμα «Technergos».
Ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή πεζοπορία στο βουνό με τους Cyprus from Air
Ακολουθώντας αστρικό φως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά του δάσους από μια διαφορετική οπτική
Γιώρκος και Σαής τραγουδούν κάτω από τα αστέρια στο Sandy Beach
Μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αγαπημένες επιτυχίες
«Beyond the Game»: Μια διαδραστική βραδιά πέρα από τα στερεότυπα στην Πλατεία Ελευθερίας
Έκθεση, βιωματικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική