Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Intercontinental Aphrodite Hills Resort Hotel,

Ένα ολοκληρωμένο resort που θα σε κρατήσει ολοζώντανο κάθε στιγμή της μέρας!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 καλύτερες εγκαταστάσεις γκολφ, στα δέκα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης και σύμφωνα με τη Χρυσή Λίστα του αγγλικού περιοδικού «Condé Nast Traveller» για το 2010, στα δέκα καλύτερα spa του κόσμου και στις δέκα καλύτερες εγκαταστάσεις τένις της Ευρώπης. Είναι μέλος του The World’s Finest Resorts, κέρδισε το INVgolf βραβείο για το καλύτερο νέο Integrated Leisure Resort in Europe 2003 και το βραβείο από το World Travel ως το καλύτερο Θέρετρο του 2009 για τις καλύτερες ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη. Αυτό το ολοκληρωμένο resort με ξενοδοχείο, βίλες, γήπεδο γκολφ και διάφορες παροχές δραστηριοτήτων αναψυχής, αποτελεί το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό project ανάπτυξης ακινήτων το οποίο δεν επενέβη στο φυσικό περιβάλλον. Τώρα, παρέχει ψυχαγωγία και για μικρά παιδιά με το νέο «Pirates Village», ενώ οι διευκολύνσεις για οικογενειάρχες μεγαλώνουν μια που προστέθηκαν καινούργια interconnecting rooms. Διαθέτει μια απεριόριστη γκάμα εστιατορίων, ενώ αν η κράτησή σου είναι half-board, τότε έχεις πρόσβαση σε όλα τα εστιατόρια ανεξάρτητα από το αν είναι γκουρμέ ή casual. Και βεβαίως, προσφέρει ανεπανάληπτες θεματικές βραδιές διασκέδασης.


ΔΙΑΜΟΝΗ
Κανονικά δωμάτια και σουίτες για καπνιστές και μη καπνιστές, junior σουίτες, club deluxe σουίτες, ορισμένες με ιδιωτική πισίνα και jacuzzi.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Μεγάλο μπαλκόνι με θέα τους κήπους, την πισίνα, το γκολφ ή τη θάλασσα, μπάνια με καλλυντικά Korres, mini bar, χρηματοκιβώτιο, σύστημα κλιματισμού, satellite TV, σεσουάρ μαλλιών.

ΠΑΡΟΧΕΣ
4 εστιατόρια, 1 lounge, 1 μπαρ, 1 brasserie δίπλα στην εξωτερική πισίνα, πλήρως εξοπλισμένο business center, kid’s clubs, babysitting, business center, health club, tennis courts, 1 εξωτερική και 1 εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, village square με καταστήματα και άλλα εστιατόρια, ακαδημίες γκολφ και τένις, Retreat Spa, εκκλησάκι Αγίας Αικατερίνης και κέντρο ιππασίας.

ΤΙΜΕΣ
Από €190 το δωμάτιο για δύο άτομα με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Μαθήματα γκολφ ή ιππασία στη γύρω περιοχή. Έχουν επίσης εγκαινιάσει μια καινούργια σχολή τένις κάτω από την επιτήρηση της Annabel Croft Tennis Academy, η ιδιοκτήτρια της οποίας είναι πρωταθλήτριας της Μεγάλης Βρετανίας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close