Shopping , Fashion & Beauty

5 nail spot για εντυπωσιακά νύχια

Κλείστε ένα ραντεβού στους ειδικούς, που θα μετατρέψουντα νύχια σας σε... κάδρα!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2017

Εντοπίσαμε τα πιο ενδιαφέροντα nail bar σε πέντε διαφορετικά σημεία του νησιού για να περιποιηθείτε τα άκρα σας και όχι μόνο.

 

The Nail Bar
Αν θέλεις να ζήσεις μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης άκρων, τότε στο Aria The Nail Bar, βρήκες το απόλυτο καταφύγιο σου. Χαλάρωσε και άφησε τις έμπειρες κοπέλες να σε περιποιηθούν στο όμορφο και πρωτοπόρο στο είδος του nail bar στην Κύπρο. Εσύ απλώς επίλεξε χρώμα!
(22333327) Λεωφ. Λυκαβητού 81, Έγκωμη.

 

Grace
Ένας νέος χώρος στη Λεμεσό άνοιξε με σκοπό να μας κάνει να νιώσουμε ακόμα καλύτερα με την εμφάνισή μας. Το Grace nails & more Limassol, προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς, σε πολύ προσιτές τιμές. Μάλιστα, σε αποκλειστική συνεργασία με τη μεγαλύτερη επωνυμία προϊόντων ονυχοπλαστικής, η εταιρεία εξυπηρετεί πλέον το πελατολόγιό της, με τα προϊόντα Magnetic, τα οποία χαρίζουν μεγάλη διάρκεια και διαθέτουν εκπληκτικά χρώματα.
(99041690) Πάφου 1, Λεμεσός.

 

Nail Trends
Κάθε γυναίκα έχει την ανάγκη για περιποίηση και ομορφιά! Όμως οι γρήγοροι ρυθμοί και οι πολλές απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής της πολλές φορές δεν της το επιτρέπουν. Για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκε εδώ και μερικούς μήνες το Nail Trends, ένας μοντέρνος χώρος που άνοιξε πριν από λίγο καιρό στο My Mall στη Λεμεσό. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης νυχιών χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως manicure, gel manicure, pedicure και αποκλειστικά τα προϊόντα της εταιρείας ESSIE. Το NAIL TRENDS με τo άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του, δίνει την ευκαιρία στην πολυάσχολη αυτή γυναίκα μέσα σε 20 λεπτά και χωρίς ραντεβού να περιποιηθεί τον εαυτό της. Τι πιο ωραίο λοιπόν, μετά από μια βόλτα στα μαγαζιά να καταλήγετε σε ένα χαλαρωτικό χώρο όπου θα σας περιποιηθούν;
(25028406) My Mall, Λεμεσός.

 

Φρου Φρου κι αρώματα
Το Φρου φρού κι αρώματα δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη για δημιουργία ενός εναλλακτικού χώρου για την κάθε σύγχρονη γυναίκα που θέλει να απολαύσει τον ελεύθερο και πολύτιμο της χρόνο για τον ευατό της και την εξωτερική της εμφάνιση! Το Φρου φρού κι αρώματα δημιουργήθηκε ειδικά για αυτό τον σκοπό από τον γνωστό Fashion editor Νικόλα Ιωαννίδη που όλοι γνωρίζουμε πόσο νοιάζεται για την ομορφιά κάθε γυναίκας. Στο μοναδικό χώρο στην καρδιά της Λευκωσίας στην οδό Αφροδίτης 17 (στο στενό του Zoo club), θα πας, μεταξύ άλλων υπηρεσιών, για εφαρμογή όλων των ειδών τεχνητών νυχιών όπως και πετικιούρ από πολύ καλούς και ταλαντούχους επαγγελματίες! 
(22005510) Aφροδίτη 17, Λευκωσία.

 

Bio Sculpture Gel 
To Bio Sculpture Gel είναι το αυθεντικό σύστημα μαλακού τζελ το οποίο από το 1988 φροντίζει τα νύχια σας και την υγεία τους αφού αφαιρείται εύκολα χωρίς να καταστρέφει το φυσικό νύχι. Δημιουργήθηκε ως "το τέλειο επαγγελματικό προϊόν" και είχε σαν στόχο, ο οποίος και επιτεύχθηκε, να θεωρείται ως το μοναδικό ασφαλές προϊόν 5-αστέρων. Στην γκάμα του έχει μια συλλογή με περισσότερα από 150 χρώματα καθώς και τις νέες τάσεις της μόδας. Κατάλληλο για αρχάριους και επαγγελματίες. Στην Κύπρο ο επίσημος αντιπρόσωπος είναι η εταιρεία Alex & Leon Ltd. Στην Κύπρο λειτουργούν 3 καταστήματα:
Στη Λάρνακα: 24635431, Ελένιον Μέγαρον, οδός Μακαρίου.
Στη Λεμεσό: 25212868, Block 2 , κατάστημα 8, λεωφ. Γρίβα Διγενή, 3106 
Στη Λευκωσία: 22767702, Μακαρίου 61Α, 1070
email: larnaca.bio@gmail.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close