Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2017
Συνεπαίρνει στο πέρασμά του το "Survivor", που κατάφερε και στο χθεσινό επεισόδιο να καθηλώσει τους τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ. Ο αγώνας ασυλίας και οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν στην ομάδα των «Διασήμων» στο «Συμβούλιο του Νησιού» κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ανέβασαν το παιχνίδι στα ύψη του πίνακα τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό περισσότεροι από 133,000 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες το "Survivor".
Ο χθεσινός αγώνας ασυλίας έδωσε τη νίκη στους «Μαχητές».
Οι παίκτες των δύο ομάδων κλήθηκαν να αγωνιστούν σ' ένα δύσκολο παιχνίδι αφού απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία και ισορροπία, σε δύσκολες επιφάνειες αλλά και μέσα σε νερό. Όσο κι αν οι αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου έχουν καταβάλει τους παίκτες, εκείνοι απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα όριά τους και να πετύχουν το ακατόρθωτο. Με τελικό σκορ 10-4 οι «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στην παραλία τους αλώβητοι.

Από την άλλη, η ομάδα των «Διασήμων» μετά από 4 συνεχείς ασυλίες, έχασε στον χθεσινό αγώνα και κλήθηκε στο «Συμβούλιο του Νησιού» να ψηφίσει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση. Σύμφωνα με την ψηφοφορία, προτεινόμενος προς αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας με οκτώ ψήφους, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης και η Ευριδίκη Βαλαβάνη, έχοντας κερδίσει τον αγώνα της ατομικής ασυλίας, ψήφισαν προς αποχώρηση την Σόφη Πασχάλη - που είχε δεχθεί τρεις ψήφους στην ομαδική ψηφοφορία - και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αντίστοιχα. Το ποιος θα αποχωρήσει από το "Survivor" θα το κρίνουν οι τηλεθεατές μέσω ψηφοφορίας.

Τι θα συμβεί απόψε
Στο αποψινό επεισόδιο του "Survivor" οι παίκτες καλούνται σ' έναν ακόμη αγώνα επάθλου, που θα τονώσει τόσο το… στομάχι τους όσο και την ψυχολογία τους. Το ίδιο βράδυ θα κληθούν να πάρουν μέρος σε ένα νέο παιχνίδι ερωτήσεων που κι αυτό με τη σειρά του θα προσφέρει στον νικητή ένα έπαθλο, αλλά και στιγμές χαλάρωσης για όλους τους παίκτες.
Απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ δράση και αγωνία σ' ένα ακόμη καθηλωτικό και ανατρεπτικό επεισόδιο του "Survivor".
Σχετικά
Οι Sooshi Mango έρχονται στην Λευκωσία με το “The Home Made World Tour”
Το χιούμορ τους μιλά για οικογένειες, συνήθειες, κουζίνες, γειτονιές, υπερβολές και όλα εκείνα τα μικρά στοιχεία που κάνουν την καθημερινή ζωή αστεία
9 πολύ καλοί λόγοι για να πας στο Κοιλάνι την Κυριακή
Έχουμε πολύ καλούς λόγους για να πάμε στο Κοιλάνι την Κυριακή
Weekend Agenda: 35 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη
Μουσική, θέατρο, φεστιβάλ και καλοκαιρινές εξορμήσεις γεμίζουν την πρώτη μεγάλη έξοδο του μήνα
Στο Άρσος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε παλουζέ, σουτζιούκκο και κουλουρούθκια με έψημα
Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια κυπριακής γαστρονομικής παράδοσης ξεκινούν την Κυριακή 12 Ιουλίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μάθουν, να δημιουργήσουν και να γευτούν.
Η Κυπερούντα ζει το πιο γεμάτο πολιτιστικό καλοκαίρι της χρονιάς – Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Από μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις μέχρι φεστιβάλ, πανηγύρια, αστρονομικές βραδιές και το 22ο Φεστιβάλ Μήλου, η Κυπερούντα υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Αραδίππου με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι
Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Νομάδες», παραδοσιακοί χοροί, αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και το αγαπημένο έθιμο του «τριψίματος του πιπεριού» συνθέτουν μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ο απόλυτος οδηγός του Ιουλίου: 15 εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε και αξίζει να ζήσεις
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, θερινό σινεμά, γαστρονομικές γιορτές και μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό για τις πιο ξεχωριστές εξόδους του μήνα
Την Παρασκευή, οι πεζόδρομοι της Λευκωσίας θα γεμίσουν μουσικές, μελωδίες και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!
Μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή στους πεζόδρομους της Λήδρας και της Ονασαγόρου!
Τελευταίες παραστάσεις του Circus Atmosphere στην Κύπρο
Το Circus Atmosphere μπαίνει στις τελευταίες δύο εβδομάδες παραστάσεων στο νησί μας
Το 2ο φιλανθρωπικό κάλεσμα σειρήνων «The Sirens’ Call» επιστρέφει στο Παραλίμνι
Το «The Sirens’ Call» καλεί γυναίκες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι «Βραδιές Κωμωδίας» κάνουν στάση στον Καλοπαναγιώτη για μια βραδιά γεμάτη γέλιο
Οι Χάμπης, Παύλος Παυλίδης και Κωνσταντίνος Ψυλλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Παλιού Σινεμά, προσφέροντας μια ξεχωριστή stand-up comedy παράσταση
Μία έκθεση γεμάτη αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες... αλλά και street food
Mια εντυπωσιακή εκδήλωση αφιερωμένη στον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.