Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2017
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Τουρισμού η Κύπρος βρίσκεται ανάμεσα στους 4 πιο δημοφιλείς προορισμούς γεγονός που αναδεικνύεται μέσα από την αύξηση των τουριστών στη χώρα μας.
Η Κύπρος, το Μεξικό, η Ισλανδία και το Αζερμπαϊζάν, γνώρισαν το 2016 μεγάλη αύξηση στον τουρισμό, αναφέρει στο δημοσίευμα τη η εφημερίδα Πολίτης. Σχετικά με την Κύπρο, η έρευνα του Παγκόσμιου Συμβουλίου Τουρισμού σημειώνει, πως κατά το 2016 οι δαπάνες των τουριστών στο νησί, αυξήθηκαν κατά 17%.
Συγκεκριμένα, «άφησαν» στο νησί, περίπου 2,6 δισεκατομμύρια ευρώ. Σημαντικό ρόλο στην αύξηση τουριστών στην Κύπρο, έπαιξε το γεγονός ότι πολλοί την θεωρούν ως έναν από τους ασφαλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη, μετά και τα τρομοκρατικά χτυπήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Γαλλία, της οποίας οι αφίξεις τουριστών μειώθηκαν κατά 7%.
Σχετικά
Η Θεσσαλονίκη κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για babymoon
-Τι είναι αυτό το νέο είδος ταξιδιού που κάνει θραύση
Αλλάζουν οι τιμές στις παραλίες της Αγίας Νάπας - Πόσο κοστίζουν κρεβατάκι και ομπρέλα
Νέος τιμοκατάλογος στις παραλίες
Τα τρία έργα που θα αλλάξουν το Παραλίμνι
Εκδόθηκε η άδεια για το έργο της δημιουργίας της Πλατείας Παραλιμνίου
12 πολυτελή ξενοδοχεία και ισάριθμες εμπειρίες για τον Άγιο Βαλεντίνο
Κλείστε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, πιείτε κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και γιορτάστε τον έρωτα
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις από €14.99 σε 12 προορισμούς
Ετοιμάσου να οργανώσεις ένα city break της τελευταίας στιγμής ή ένα χαλαρό χειμωνιάτικο ταξίδι,
Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο της Sunrise που ανοίγει τον Μάιο στον Πρωταρά (εικόνες)
Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα κοντά σε γνωστή χρυσή αμμώδη παραλία του Παραλιμνιού
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος