Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Alexander the Great Beach Hotel

Με γνώμονα την υπεροχή.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013

Αυτό το 4* ξενοδοχείο συνδυάζει τα πάντα: αξέχαστες διακοπές, ονειρεμένους γάμους και επαγγελματικές συναντήσεις. Πλάι στην ηλιόλουστη θάλασσα της Μεσογείου και μόνο μια ανάσα μακριά από το ιστορικό λιμάνι της Πάφου, το βραβευμένο ξενοδοχείο ‘Alexander the Great Beach Hotel’ είναι πραγματικά ένας κόσμος απόλαυσης και ξεκούρασης. Τα δωμάτια με ιδιωτική πισίνα είναι ιδανικά για να σε ταξιδέψουν στη… ‘Γη της Καλοζωίας’! Τα όμορφα και γευστικά πιάτα από τα χέρια των ειδικών chefs συνοδευμένα από εξαιρετικά κρασιά, σερβίρονται στα εκλεπτυσμένα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Στο βελτιωμένο ‘Café Royal’ οι επισκέπτες απολαμβάνουν πλούσια μενού για πρωινό και καθημερινά ελαφριά γεύματα. Το ‘Garibaldi Ristorante Italiano’, με άψογη εξυπηρέτηση, προσφέρει ένα μοναδικό μενού καθώς και το ρομαντισμό ενός εστιατορίου της Ρώμης. Ο κρυφός φωτισμός, ωστόσο, στο ‘Roxanne’s’ θα κάνει το δείπνο σου ακόμα πιο ρομαντικό. Αν πάλι είσαι λάτρης της ασιατικής κουζίνας κάνε μια επίσκεψη στο παραθαλάσσιο ιαπωνικό εστιατόριο και επέλεξε από το ποικιλόμορφο μενού με εύγευστα εδέσματα. Το ξενοδοχείο ‘Alexander the Great Beach Hotel’ θα είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης από τις 28 Νοεμβρίου 2012 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2013. Θα επαναλειτουργήσει την 1η Μαρτίου 2013 με μια νέα μοντέρνα νότα φρεσκάδας και ανανέωσης. Όλα τα δωμάτια θα ανακαινιστούν πλήρως καθώς και πολλοί από τους κοινόχρηστους χώρους.

ΔΙΑΜΟΝΗ
176 standard δωμάτια, 15 superior δωμάτια, 10 garden δωμάτια, 1 junior σουίτα.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Σύστημα κλιματισμού, δορυφορική και pay TV, ραδιόφωνο, εξοπλισμός παρασκευής καφέ με επιπρόσθετη χρέωση, τηλέφωνο με extension στο μπάνιο, mini bar, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο.

ΠΑΡΟΧΕΣ
4 εστιατόρια, 2 μπαρ και 1 lobby terrace, μουσείο, δωμάτιο για internet, souvenir shop, cinema TV room, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, health club, beauty saloon, jacuzzi, σάουνα, steam bath, kids club, γήπεδο τένις, beach volley, θαλάσσια σπορ, aqua aerobics, μπιλιάρδο και darts, μαθήματα χορού, διασκεδαστικές βραδιές και δραστηριότητες.
     
ΤΙΜΕΣ
Από €99 το άτομο (Half Board Plus).

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Μαθήματα χορού και υποβρύχιας κατάδυσης, και να επισκεφτείς τους αρχαίους τάφους που βρίσκονται κάτω από το ξενοδοχείο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close