Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου 2017
Μπορεί ο δεύτερος κύκλος του "American Crime Story" να μην έχει ακόμα κυκλοφορήσει, όμως οι συντελεστές της σειράς κατάφεραν ήδη να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον για την τρίτη σεζόν!
Ο λόγος; Μα φυσικά η συμμετοχή της Ισπανίδας σταρ Penelope Cruz στο cast, η οποία θα υποδυθεί το ρόλο της Donatella Versace!
Πρόκειται για το τρίτο μέρος της δημοφιλούς πολυβραβευμένης ανθολογίας του FX, "American Crime Story: The People Vs O.J. Simpson", που έκανε ντεμπούτο το 2016, η οποία φέρει τον τίτλο "Versace: American Crime Story" και είναι βασισμένη στο βιβλίο της Maureen Orth, "Vulgar Favors".
Η υπόθεση εστιάζει στην άγρια δολοφονία του σχεδιαστή μόδας και ιδρυτή του ιταλικού οίκου Versace, Gianni Versace, στο σπίτι του στο Μαϊάμι το 1997, από τον κατά συρροή δολοφόνο Andrew Cunanan. Τους ρόλους θα ερμηνεύσουν οι Edgar Ramirez και Darren Criss αντίστοιχα.
Ο δεύτερος κύκλος θα έχει τίτλο "Katrina: American Crime Story" και θα επικεντρώνεται στον τυφώνα Κατρίνα, με πρωταγωνίστρια την Annette Benning.
Σχετικά

«Κωνστάντια»: Οι προβολές ταινιών στην πρωτεύουσα αυτή τη βδομάδα
Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Μαραθώνιου Θερινών Προβολών

H «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν ολοκλήρωσε τα γυρίσματα: «Δεν θα ξαναγίνει ταινία σαν αυτή»
Τα γυρίσματα διήρκεσαν έξι μήνες σε διάφορες περιοχές του κόσμου

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Ο Μπίλι Ζέιν ενσαρκώνει τον Μάρλον Μπράντο στη νέα ταινία «Waltzing with Brando»
Ο Μάρλον Μπράντο (Marlon Brando) «ζει ξανά» στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά μέσα από την ερμηνεία του Μπίλι Ζέιν (Billy Zane).

«Τα Πάθη του Χριστού»: Το 2027 και σε δύο μέρη το σίκουελ της ταινίας του Μελ Γκίμπσον
Η πρώτη ταινία θα κάνει πρεμιέρα Μεγάλη Παρασκευή και η δεύτερη στην εορτή της Αναλήψεως.

Στην Αγία Νάπα θα στηθεί για άλλη μία χρονιά σινεμά κάτω από τα αστέρια
Μάθε τις 5 ταινίες που θα δούμε δίπλα στη θάλασσα

Αυτές είναι οι 4 ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Από συναρπαστικά blockbusters μέχρι ταινίες με βαθιά συναισθηματικά μηνύματα, αυτή την εβδομάδα, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν δράση, γέλιο και συγκίνηση

Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα εισήχθη σε νοσοκομείο της Ρώμης
Ο Κόπολα, 86 ετών, είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να πραγματοποιήσει επέμβαση στην καρδιά


Drive in Cinema: Κλασικά αυτοκίνητα, θερινό σινεμά και καλοκαιρινή διάθεση στην πρωτεύουσα
Φέρε την παγωνιέρα σου και απόλαυσε την ταινία μέσα από την άνεση του αυτοκινήτου σου

Το Jurassic World Rebirth ξεπέρασε τα 750 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office – Στα ύψη και το «F1»
Το «F1» είναι πλέον η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην καριέρα του Μπραντ Πιτ, αλλά και στην ιστορία της Apple.

Αύγουστος στον θερινό κινηματογράφο του «Κωνστάντια»
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή τη βδομάδα στον Μαραθωνιο Θερινών Προβολών 2025