1-2 April 2017
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

AboutPets 2017: μια έκθεση με απόλυτους πρωταγωνιστές τα ζώα συντροφιάς

Η πρώτη δημιουργική συνάντηση επαγγελματιών, εθελοντών, κηδεμόνων και φίλων των ζώων συντροφιάς στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2017

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Απρίλη, είστε όλοι καλεσμένοι στη μεγαλύτερη έκθεση για ζώα συντροφιάς που έγινε ποτέ στην Κύπρο, AboutPets, που θα πραγμαοποιηθεί στο Hilton Park Nicosia. Η έκθεση AboutPets 2017 αφορά τους καλύτερούς μας φίλους, τα κατοικίδια, και την ευζωία τους, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της υπεύθυνης κηδεμονίας.

Η δημιουργική αυτή συνάντηση φιλοδοξεί να ενώσει υπό τη σκέπη της όλους τους ζωόφιλους, όλους εσάς, που η αγάπη σας για τα κατοικίδια παραμένει αδιαπραγμάτευτη, ανεξαρτήτου συνθηκών. Άλλωστε, λένε, πως καλύτερος ψυχοθεραπευτής είναι η αγκαλιά ενός ζώου. Σκυλάκια, γατάκια, πτηνά, ερπετά, ενυδρείο βελτιώνουν τη ζωή μας με την παρουσία τους και προσμένουν μοναχά στη φροντίδα και την αγάπη μας. Αγάπη, η οποία για να προσφερθεί απαιτείται πρωτίστως γνώση και φυσικά διάθεση για προσφορά. Με αυτή τη γνώση στοχεύει να σας εξοπλίσει η έκθεση AboutPets, που θα πραγματοποιηθεί από 1 ως 2 Απριλίου στο Hilton Park Nicosia.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μια συνάντηση τέτοιας εμβέλειας, η οποία καλύπτει όλες τις πτυχές της ζωοφιλίας, στην Κύπρο.

Η έκθεση θα έχει ελεύθερη είσοδο και δυνατότητα Parking για τους επισκέπτες.

 

"Σκοπός των διοργανωτών είναι να δημιουργήσουν την απόλυτη ζωοφιλική εμπειρία για πρώτη φορά στην Κύπρο".

 

 

Τι θα κάνεις και τι θα δεις
Στην έκθεση AboutPets οι ζωόφιλοι και οι οικογένειες, γονείς και παιδιά, θα απολαύσουν μερικές ώρες χαλάρωσης μαθαίνοντας για τα αγαπημένα μας ζώα συντροφιάς. Σε αυτή την συνάντηση, θα εφοδιαστείτε με απαραίτητη γνώση προκειμένου να προσφέρετε στο κατοικίδιο σας προστασία, μια ισορροπημένη καθημερινότητα, αυξάνοντας τις πιθανότητες ευζωίας του και βελτιώνοντας την σχέση του με τον κηδεμόνα του. Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα ενεργούς παρέμβασης σε μια απόλυτα διαδραστική συνάντηση. Στις ποιοτικές εγκαταστάσεις του Hilton Park Nicosia, το πρώτο σαββατοκύριακο του Απρίλη, θα μπορέσετε να παρακολούθησε παρουσιάσεις, ομιλίες και να ρωτήσετε ειδικούς σχετικά με θέματα που σας απασχολούν. Στην ειδικά σχεδιασμένη αίθουσα θα μπορέσετε να «γεμίσετε το οπλοστάσιο της γνώσης σας». Στόχος όλων των συμμετεχόντων είναι η προώθηση της υπεύθυνης κηδεμονίας των ζώων συντροφιάς και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν οι ομιλίες των ειδικών μας.

 

Το πρόγραμμα
Πιο συγκεκριμένα η πρώτη ημέρα της έκθεσης AboutPets, το Σάββατο 1η Απριλίου, θα είναι αφιερωμένη στην υιοθεσία και θα διοργανωθεί Adoption Day σε συνεργασία με το Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας και τον Σύνδεσμο Προστασίας και ευημερίας των Γάτων, στον εξωτερικό χώρο του Ξενοδοχείου, πάνω από την πισίνα. Η Ημέρα Υιοθεσίας, θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους όσοι το επιθυμούν να γίνουν κηδεμόνες ενός σκύλου ή μιας γάτας, που περιέθαλψαν οι ζωοφιλικές οργανώσεις.

Το "μενού" του διημέρου αποτελείται από διαγωνισμούς, δώρα, συμβουλές διατροφής, φροντίδας και περιποίησης (grooming), σεμινάρια, διαδραστικές ομιλίες από ειδικούς, απαντήσεις στις απορίες σας και διασκεδαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά. Οι χορηγοί μας και οι εμπορικοί εκθέτες θα διοργανώσουν μια σειρά διαγωνισμών με πολλά δώρα για τους επισκέπτες της δημιουργικής αυτής συνάντησης. Κατά τη διάρκεια του AboutPets θα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στον χώρο και να συνομιλήσετε με εξειδικευμένα στελέχη εταιρειών, που αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή.

Στο απόλυτο ζωοφιλικό γεγονός της Κύπρου θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να γνωρίσετε τις φυλές γάτων, Persian και Bengal, ενώ στο περίπτερο του Κυνολογικού Ομίλου Κύπρου, να συναντήσετε στην ενότητα "Meet The Breed" τις φυλές σκύλων, Doberman και American Staffordshire. Την Κυριακή 2 Απριλίου μπορείτε να παρακολουθείσετε το Specialty American Staffordshire Dog Show, επίσης στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου, πάνω από την πισίνα. Παρουσιάσεις πτηνών, ερπετών και ενυδρείων θα συμπληρώσουν την ζωοφιλική εμπειρία σας στον κόσμο των ζώων συντροφιάς.

Το πλήρες πρόγραμμα των παρουσιάσεων θα αναρτηθεί λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή της συνάντησης στον δικτυακό τόπο: www.aboutpets.eu

Αυτή την πρώτη προσπάθεια στην Κύπρο την αγκάλισαν μια σειρά οργανισμών που μάχονται για την ευζωία των ζώων συντροφιάς.

Στο AboutPets θα συμμετάσχουν ενεργά:

  • O Παγκύπριος Κτηνιατρικός Σύλλογος,
  • O Κυνολογικός Όμιλος Κύπρου,
  • O Παγκύπριος Σύνδεσμος Φίλων Μελωδικών και Καλλωπιστικών Πουλιών,
  • H «Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου»,
  • Tο «Nicosia Dog Shelter - Καταφύγιο Σκύλων Λευκωσίας» και
  • Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ευημερίας των Γάτων.

Την οργάνωση του πρωτοποριακού εγχειρήματος έχει αναλάβει η εταιρεία WELLDONE Ltd. Η WELLDONE Ltd είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Κύπρο που δραστηριοποιείται στην διοργάνωση επαγγελματικών εκθέσεων και ζωoφιλικών φεστιβάλ, τα οποία προωθούν το μήνυμα της υπεύθυνης κηδεμονίας των ζώων συντροφιάς. Αδιαπραγμάτευτος σκοπός της να αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής των κατοικίδιων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +30 210 7794529, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr

 

Ώρα: 10.00-20.00. Δωρεάν είσοδος και χώρος στάθμευσης.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close