Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Άγιοι Ανάργυροι

Στην καταπράσινη γη της απόλυτης ευεξίας με ιαματικά νερά.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013

Αν θες να ξεκουραστείς με την ψυχή σου, να απολαύσεις φυσικές θεραπείες ιαματικών λουτρών και να γευτείς ποιοτικό φαγητό, τότε η απάντηση είναι μία: ‘Άγιοι Ανάργυροι Resort’. Βρίσκεται σε μία υψομετρική κοιλάδα γεμάτη από καρποφόρα και εσπεριδοειδή δέντρα. Η μεταμόρφωσή του σεβάστηκε την αρχιτεκτονική του πρώην μεσαιωνικού μοναστηριού χωρίς να επέμβει στο φυσικό περιβάλλον. Επεκτάθηκε και ανακαινίστηκε με φυσική πέτρα και ξύλο, διατηρώντας παράλληλα το παραδοσιακό του κυπριακό στυλ. Πρόκειται για ένα μπουτίκ ξενοδοχείο που μπορεί να φιλοξενήσει 150 άτομα. Διαθέτει δωμάτια, σουίτες, μικρά σπιτάκια, μερικά μάλιστα με ιαματικά νερά στο μπάνιο και ψηλοτάβανα δωμάτια των τότε μοναχών. Είναι όλα διακοσμημένα με παραδοσιακά έπιπλα και συμπεριλαμβάνουν τις απαραίτητες ανέσεις για πολυτελή διαμονή. Το spa του έχει δημιουργηθεί κάτω από επιστημονική μελέτη. Μοιάζει με μεσαιωνικά λουτρά, έχει ιαματικά νερά, χωρίζεται σε διάφορες κτιστές δεξαμενές και προσφέρει μια ξεχωριστή ποιότητα θεραπειών. Όσο για τη γαστρονομία ακροβατεί ανάμεσα στους ίδιους ιδιαίτερους τόνους. Το εστιατόριο ‘Amaroulla’ αναβλύζει πολυτέλεια και τη μυστηριώδη ηρεμία ενός μοναστηριακού χώρου. Η γαστρονομική του ταυτότητα ακολουθεί τη σύγχρονη κουζίνα με καταβολές από το παρελθόν, την παράδοση και τα εγχώρια προϊόντα. Είναι ανοικτό για πρόγευμα, ενώ το βράδυ μετατρέπεται σ’ ένα πιο σικάτο εστιατόριο με επιλεγμένα πιάτα από ολόφρεσκα υλικά. Ένας ιδιαίτερος χώρος γαστρονομίας και οινοποσίας είναι το εστιατόριο ‘Cava Gourmet’ που υπόσχεται ανεπανάληπτες οινο-γαστρονομικές βραδιές με γκουρμέ εδέσματα. Έχει την αύρα μιας μεσαιωνικής εποχής, κελάρι και τραπέζια 150 χρόνων. Μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου στο γαλήνιο ‘Old Bar’, που εικάζεται πως λειτουργούσε ως τραπεζαρία του πρώην μοναστηριού. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του ‘θεϊκού’ resort είναι το εξωκλήσι των ‘Αγίων Αναργύρων’, που προσφέρεται για γαμήλιες τελετές ή βαφτίσεις. Υπάρχει επίσης αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 50 ατόμων και ειδικά πακέτα παροχών και υπηρεσιών.

ΔΙΑΜΟΝΗ
24 standard δωμάτια, 18 original spa resort, 5 Sulphur Spring σουίτες, 1 standard σουίτα, 2 garden σουίτες, 5 prestige σουίτες, 3 spa σουίτες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Σύστημα κλιματισμού, δορυφορική TV, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, free internet, ρόμπες και παντόφλες μπάνιου.

ΠΑΡΟΧΕΣ
2 εστιατόρια, 1 μπαρ, κελάρι-cava, free internet στα δωμάτια και το lounge, 1 εξωτερική πισίνα, internet, 3 εσωτερικές πισίνες spa με ιαματικά νερά, γυμναστήριο, health club, jacuzzi, σάουνα, steam bath, χαμάμ, θεραπείες spa βασισμένες σε ιαματικά νερά και μη και αίθουσα συνεδριάσεων.

ΤΙΜΕΣ
Από €150 το δωμάτιο για δύο άτομα με πρόγευμα, με δωρεάν χρήση των πισίνων spa, του γυμναστηρίου και της σάουνας,

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Να επισκεφτείς το σαλόνι ομορφιάς για εξειδικευμένες θεραπείες, την αίθουσα τόνωσης και τη σουίτα ολικής χαλάρωσης.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close