Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2017
Μετά από 5 χρόνια απουσίας και έπειτα από την οικονομική κρίση που είχε επιφέρει πλήγμα στην αγορά αυτοκινήτου, επιστρέφει το Motor Show Cyprus.
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία αντίστοιχη διοργάνωση είχε γίνει το 2012.
Μετά από την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, την οποία βίωσε η αγορά οχημάτων, επιστρέφουν οι οργανωμένες εκθέσεις αυτοκινήτων, καθώς είναι εμφανή τα σημάδια ανάκαμψης και η βελτίωση, η οποία παρατηρείται κάθε μήνα.
Την ίδια ώρα, η αγορά επενδύει σε περαιτέρω ανάκαμψη μέσω της χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing), για την οποία πρόσφατα ετοιμάστηκε οδηγία από την Κεντρική Τράπεζα.
Φέτος το Μάιο, στην Κρατική έκθεση
Η μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση αυτοκινήτου που γίνεται στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 4-7 Μαΐου στους χώρους της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, στη Λευκωσία.
Το Motor Show Cyprus 2017 διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Μηχανοκίνητων Οχημάτων (ΣΕΜΟ).
Σε έναν ενιαίο εκθεσιακό χώρο και σε μία έκταση 10.000 τ.μ., οι καταναλωτές θα μπορούν να δουν από κοντά και να αντλήσουν πληροφορίες για μάρκες και σημαντικά μοντέλα αυτοκινήτων.
Παράλληλα, στους ενδιαφερομένους θα δοθούν πληροφορίες για τα σχέδια δανειοδοτήσεων των τραπεζών για αγορά αυτοκινήτου, ενώ αναμένεται ότι οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων να προβάλουν τα νέα τους προϊόντα.
Στην έκθεση θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς οχημάτων της εγχώριας αγοράς, μεταξύ άλλων, οι Όμιλος Πηλακούτα, CIC, Geo. Pavlides & Araouzos, Demstar, Δικράν Ουζουνιάν, CTC Automotive, Fairways, Α. Λούτσιος & Υιοί.
Σχετικά
Οι Locomondo έρχονται στη Λεμεσό για το 5ο Off Road Festival All Star
Ένα διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη, εντυπωσιακά shows, αγωνιστική δράση, μουσική και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, θερινό σινεμά και ένα ολόλευκο πάρτι μέσα στη φύση
Μουσική και αστροπαρατήρηση κάτω από το φεγγάρι του Οξύρρυγχου
Το Αρχαίο Ωδείο Πάφου υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μπουζούκια, αφηγήσεις και ξενάγηση στον έναστρο ουρανό.
Δωρεάν εργαστήρια κεραμικής στους Αγίους Βαβατσινιάς
Η Terra Arte CY και ο κεραμίστας Ανδρέας Φασουλίδης προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει βιωματικά την τέχνη του πηλού μέσα από το πρόγραμμα «Technergos».
Ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή πεζοπορία στο βουνό με τους Cyprus from Air
Ακολουθώντας αστρικό φως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά του δάσους από μια διαφορετική οπτική
Γιώρκος και Σαής τραγουδούν κάτω από τα αστέρια στο Sandy Beach
Μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αγαπημένες επιτυχίες
«Beyond the Game»: Μια διαδραστική βραδιά πέρα από τα στερεότυπα στην Πλατεία Ελευθερίας
Έκθεση, βιωματικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική