Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2017
Οι ΜΠΛΕ (ο Γιώργος Παπαποστόλου - μουσική, ο Γιώργος Παρώδης - στίχοι, η Τζώρτζια Κεφαλά - φωνή και η Νατάσα Αλεξίου - βιολί), συναντούν τη Θεοδοσία Τσάτσου σε συναυλίες γιορτή.
Mία από αυτές θα δοθεί στην Κύπρο!
Δεκέμβριος του 1996 και οι Μπλε εμφανίζονται στη δισκογραφία με το πρώτο τους album με τίτλο «Ενοχές». Τραγουδίστρια του γκρουπ η Θεοδοσία Τσάτσου.
Ενάμιση χρόνο μετά η Θεοδοσία ξεκινάει το δικό της προσωπικό μουσικό ταξίδι και στους Μπλε τα ηνία ως frontwoman αναλαμβάνει η Τζώρτζια έως και σήμερα.
Ο χρόνος κυλάει. Η μουσική απρόσμενη πάντα δημιουργεί πολλές φορές τους δικούς της δρόμους και κανείς δεν ξέρει αν και πότε, αυτοί οι δρόμοι κάποτε θα συναντηθούν.
Δεκέμβριος του 2016 και οι Μπλε γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους, με μια σειρά από εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Τζώρτζια και τη Θεοδοσία μαζί στο ίσως ιστορικότερο live του συγκροτήματος!
Η ιστορία θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια μας. Οι Μπλε και η Θεοδοσία συναντιούνται ξανά για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια των Μπλε.
Τους Μπλε αποτελούν οι Γιώργος Παπαποστόλου (μουσική), Γιώργος Παρώδης (στίχοι), Τζώρτζια Κεφαλά (φωνή) και Νατάσα Αλεξίου (βιολί), ενώ μαζί τους θα παίξουν και οι μουσικοί Πάνος Παπάζογλου (κιθάρα), Χρήστος Κουτσούρης (τύμπανα), Διαμαντής Καραγιαννακίδης (πλήκτρα) και Χρήστος Κλάρος (μπάσο).
Χορηγοί Επικοινωνίας το Ράδιο Πρώτο και το Check In Cyprus.
-
DownTown Live
31 Μαρτίου 2017
Σχετικά

Μουσική βραδιά τον Δεκαπενταύγουστο στην Οδού
Ρυθμός και καλοκαιρινή διάθεση στην πλατεία του χωριού

«Dinner for Life»: Ένα φιλανθρωπικό δείπνο από το Καραϊσκάκειο με τον Σταύρο Κωνσταντίνου
Μαζί του επί σκηνής η Κλεοπάτρα Τομπάζου και ο Σώτος Γονιός

Ένα διήμερο γεμάτο με μουσικές τζαζ στην Πλατεία Ζουχούρι
Tο 3ο Λάρνακα Jazz Festival ανακοίνωσε ημερομηνίες και πρόγραμμα

Πέθανε ο Ντέιβιντ Ρόουτς, τραγουδιστής των Junkyard - Δύο εβδομάδες μετά τον γάμο του
Ο 59χρονος καλλιτέχνης έχασε τη μάχη με επιθετική μορφή καρκίνου

Taylor Swift: Το «Cruel Summer» ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια streams στο Spotify
Το κομμάτι κατατάσσεται ανάμεσα στα μόλις 29 τραγούδια στην ιστορία της πλατφόρμας που έχουν αγγίξει αυτό το επίπεδο δημοφιλίας.

Spotify: Αυξάνει τις τιμές για premium συνδρομητές σε όλο τον κόσμο
Η νέα τιμολογική πολιτική θα εφαρμοστεί στην Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο

Αυγουστιάτικο Φεγγάρι 2025 στο θέατρο «Μικρή Σαλαμίνα» στη Φασούλα
Στην εκδήλωση τραγουδά ο Γιάννης Διονυσίου.

Η Κατερίνα Λιόλιου για άλλη μία μοναδική εμφάνιση στην Κύπρο
Αυτό το καλοκαίρι η μουσική πρωταγωνιστεί

Eurovision 2026: Τι ετοιμάζει το ΡΙΚ για την συμμετοχή στη χώρα μας
Το ΡΙΚ απευθύνθηκε σε δισκογραφικές εταιρείες Ελλάδας και Κύπρου για την εκπροσώπηση της χώρας στην Αυστρία

Σε στάδιο με τους Prospectus ζωντανεύει το ελληνικό ροκ
Μια μοναδική συναυλία με αγαπημένα τραγούδια

Μία συναυλία υπό το σεληνόφως του Αυγούστου, στη Λεμεσό
Η Ρεμπέτικη παρέα τραγουδά κάτω από το φεγγάρι, στο θεατράκι στον Μόλο

Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια της κάντρι Τζίνι Σίλι
Ήταν μέλος του Grand Ole Opry με περισσότερες από 5.300 εμφανίσεις στη σκηνή του — αριθμός-ρεκόρ για γυναίκα καλλιτέχνιδα.