Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2017
Η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα» 2017 ανοίγει τις πύλες της και δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, φοιτητές, γονείς και σε άλλους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στην Κύπρο και το εξωτερικό.
Η έκθεση Εκπαίδευση και Καριέρα συνδιοργανώνουν το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου, σε συνεργασία με το British Council Cyprus, από τις 17 μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2017 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης (Περίπτερο 6) στη Λευκωσία.
Περισσότερα από 150 Πανεπιστήμια και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα από Κύπρο, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερική, Ρωσία, Σουηδία, Φινλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Αυστραλία, Βουλγαρία, Ελβετία, Δανία, Τσεχία, Ολλανδία και Ουγγαρία θα παρέχουν πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών τους, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές απασχόλησης και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης.
Παράλληλα στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια και παρουσιάσεις που θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να ενημερωθούν και να επιλύσουν τις απορίες τους σε θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και καριέρας.
Μεγάλος χορηγός της Διεθνούς Εκπαιδευτικής Έκθεσης Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα» 2017 είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ελληνική Τράπεζα. Χορηγός τηλεπικοινωνιών είναι η εταιρεία PrimeTel. Χορηγός Επικοινωνίας το περιοδικό TIME OUT.
Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό:
την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 από τις 8:30-13:30 & 16:00-20:00,
το Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017 από τις 14:00-20:00
την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 από τις 14:00-20:00.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας στο Facebook “Cyprus International Education and Career Exhibition” ή στο www.edufair-cyprus.eu ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22894278.
Σχετικά

Η Οδός Χριστουγέννων επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η χρονιά!
Διήμερο γεμάτο παζαράκι, μουσική, παιχνίδια, φαγητό και πολλές εκπλήξεις

Έρχεται το 2ο Κυριακάτικο μπουφέ σε μία υπέροχη φάρμα για όλη την οικογένεια
Αυτή την Κυριακή, με ξενάγηση, παιχνίδι γνώσεων και φαγητό

Ετοιμάσου για την «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες» της Europa Donna Κύπρου
Το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025, στη Λευκωσία, περπατάμε με κεντρικό μήνυμα “Από τη σιωπή ΣΤΗ ΦΩΝΗ. Διεκδικούμε”

Όλες οι πληροφορίες για τον 10ο αγώνα δρόμου "Run as One 2025"
Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε για τα παιδιά μας

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, παραστάσεις, φεστιβάλ και εκδηλώσεις που αξίζει να επισκεφθείς

Τα Λεύκαρα γεμίζουν ξανά με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου μάς προσκαλεί και φέτος τις γιορτές

Δωρεάν παλουζές, τραχανάς, ρέσι και χαλούμι με παραδοσιακή μουσική στις "Γεύσεις Παράδοσης"
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παρασκευή πιάτων και εδεσμάτων

10+1 παραστάσεις που θα σε κάνουν να γελάσεις δυνατά το φετινό φθινόπωρο
Βραδιές γέλιου στην Κύπρο: Θέατρο, φεστιβάλ και αγαπημένοι κωμικοί από εξωτερικό και Κύπρο

Όλα όσα θα δούμε στον Δήμο Αγίας Νάπας τον Σεπτέμβριο
Φεστιβάλ, θέατρο, κεραμική και άλλες εκπλήξεις

Η Ειρήνη Πελαγία μας ταξιδεύει στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου
Εορτασμός της Παγκόσμιας Μέρας Τουρισμού με μουσική, παραδοσιακά προϊόντα και λαϊκή τέχνη

Το European Researchers’ Night ετοιμάζεται για ακόμη ένα «Mission Possible» τον Σεπτέμβριο
Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς, παρακολουθείστε πειράματα και συνομιλήστε με τον αγαπημένο σας επιστήμονα στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης

Η γειτονιά των Αγίων Ομολογητών μεταμορφώνεται σε ζώνη χωρίς αυτοκίνητα
Δραστηριότητες, ποδηλατάδες, τέχνη, μουσική και δημιουργία γεμίζουν τους δρόμους της Λευκωσίας