Δημοσιεύτηκε στις 02 Φεβρουαρίου 2017
Το Mukta Café ‘n Bar Culture στη Λευκωσία δημιούργησε νέα χειμωνιάτικα εδεσματάκια, σε στυλ τάπας, αποκλειστικά για το μήνα Φεβρουάριο, ιδανικά για να συνοδεύσουν το ποτό σας, ή να μπουν στη μέση του τραπεζιού, προκειμένου να συνοδεύσουν γευστικά όλα τα μέλη της παρέας.
Η παρέα των δύο ή και περισσοτέρων έχουν την επιλογή να παραγγείλουν 8, 12 ή 16 διαφορετικές προτάσεις.
Το σκεπτικό δε πίσω από τη δημιουργία των νέων εδεσμάτων, είναι το εξής: πίνοντας ένα όμορφο κρασί ή ένα χειμωνιάτικο κοκτέιλ από το ανανεωμένο μενού των ποτών, να μαντεύουμε τους συνδυασμούς και τα εξωτικά αρωματικά από όλο τον κόσμο.
Μεταξύ άλλων κινόα με κοκκινογούλια, ξύσμα λεμονιού και φρέσκο δυόσμο, Μεξικάνικο τσίλι με Νάτσος και λιωμένο τυρί, Κάρι καρύδας λαχανικών πάνω από ρύζι, Νουντλς με κοτόπουλο και λαχανικά, Κους-κους με λουκανικάκι, Γαρίδες stir fry, Ντοματοσαλάτα με κίμινο και κόλιανδρο, χοιρινό με μουστάρδα, συκωτάκια με μέλι και πιπέρι Μαγαδασκάρης, Μανιτάρια με λάδι τρούφας, Λιβανέζικα ντολμαδάκια με ξινή πορτοκαλόκρεμα, Πατοσαλάτα με κανέλα, Κυπριακό κολοκάσι με τζίντζερ και λεμονόριζα, και διάφορα άλλα σε αλοιφές και φρέσκα αλλαντικά σε συνδυασμούς με αρωματισμένα λαδάκια και κρουτόνια.
Ακόμη, τα τάπας μπορεί να ετοιμαστούν και για vegeterians και για vegans, με προκράτηση.
Το Mukta αποτελεί ακόμα κι έναν ιδανικό χώρο για πάρτι.
Το Mukta ανοίγει από τις 5 το απόγευμα για ποτό μετά τη δουλειά και προσφέρει μεγάλη γκάμα από premium ετικέτες, συλλογή από ευγενή κρασιά, ποιοτικά κοκτέιλ και τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα ποτό-έκπληξη για κάθε επιθυμητή γεύση!
Σχετικά

To Guaba ανοίγει τις πόρτες του, για ένα ανέμελο καλοκαίρι στη Λεμεσό
Πότε και με ποιους θα κάνει grand opening

Σ΄αυτό το πάρτι θα πάρεις μια πρώτη γεύση του AfroBanana Festival
Το launch party του ABR Festival θα γίνει στη New Division

Η Φρειδερίκη και ο ΣaiΣ για ένα live γεμάτο μουσική
Οι δύο Κύπριοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους

Early opening την Δευτέρα του Πάσχα για αγαπημένο μπαράκι στην παλιά Λευκωσία
Με μουσική και καινούργιες μπίρες

"Στις 20 Απριλίου ξεκινά το μαγικό καλοκαίρι της πρωτεύουσας"
Κάπως έτσι, ο μυστικός κήπος της Λευκωσίας, μας υποδέχεται ξανά για κοκτέιλ και μουσική

Ένα ακόμη αγαπημένο μας καλοκαιρινό στέκι στην Αγία Νάπα ανακοίνωσε την επιστροφή του
Ανέμελες βουτιές και κοκτέιλ στην άμμο ξανά στο δημοφιλές beach bar που ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί

Η Παλαιά Πινέζα γιορτάζει τα δωδέκατα γενέθλιά της με ένα μεγάλο street party
Ένα από τα πιο αγαπητά μπαράκια της παλιάς Λευκωσία μας προσκαλεί στα γενέθλιά του

Γιορτάζουμε 20 χρόνια Scarabeo και θυμόμαστε αξέχαστες στιγμές
Με ελεύθερη είσοδο και ένα μεγάλο street party

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της Κύπρου, επιστρέφει
Τέσσερις μέρες γεμάτες μουσική με πάνω από 50 DJs και καλλιτέχνες, street food, acts κ.ά.

Το πρωτοποριακό beach bar που άλλαξε το Μακένζι, αφηγείται την ιστορία του
20 χρόνια γεμάτα διασκέδαση

Η πιο διάσημη Μαντάμ της Λεμεσού, ετοιμάζεται για αλλαγές
Εξ ου και κλείνει για λίγο κι επιστρέφει

Σ' αυτό το καρναβαλίστικο πάρτι πρέπει να πας
Kontovourkis & Co Carnival Party στο Savino live