Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Διήμερος ο φετινός Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ

Τον Μάρτιο τρέχουμε στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2017

Διήμερη διάρκεια θα έχει o φετινός Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα διεξαχθεί για 11η χρονιά το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου.

Ο θεσμοθετημένος πλέον Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ χορηγείται από την ΟΠΑΠ Κύπρου ενώ για 2η συνεχή χρονιά θα επιχορηγηθεί οικονομικά το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν με τον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5χλμ και τον Παιδικό Δρόμο 1χλμ. Την Κυριακή θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος και ο Ημιμαραθώνιος, Petrolina Energy Race 10χλμ και City Race 5χλμ.

Σε διάσκεψη Τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, Δημήτρης Αλετράρης, ανέφερε συγκεκριμένα: “διανύουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό από το 1969 τον δικό μας μαραθώνιο δρόμο στον τόπο μας. Για 48 σχεδόν χρόνια καλύπτουμε με δυνατά βήματα διαδρομές στην υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και βέβαια στον αθλητισμό. Είναι ένας μαραθώνιος δρόμος προσφοράς στην κυπριακή κοινωνία, η οποία με τη σειρά της προσφέρει σαν έπαθλο στην ΟΠΑΠ, την αγάπη της και την εμπιστοσύνη της”.

Aπό την πλευρά του ο διευθυντής της διοργάνωσης κ. Σπύρος Σπύρου είπε πως στόχος των διοργανωτών είναι ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ να καταστεί ως ένας από τους καλύτερα οργανωμένους αλλά και πιο σημαντικούς μαραθώνιους της Ευρώπης. Αμέσως μετά το τέλος της διοργάνωσης του 2016, πρόσθεσε, ακούγοντας τις εισηγήσεις των αθλητών και των χορηγών μας, ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε αλλαγές ώστε να αναβαθμίσουμε τη διοργάνωση και ιδιαίτερα το αγωνιστικό κομμάτι.

Μιλάμε, όπως είπε ο κ.Σπύρου, για μια μεγάλη, πολυήμερη γιορτή στην πόλη μας, με καλεσμένους από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και μια διοργάνωση την οποία μπορούν ντόπιοι και ξένοι να συνδυάσουν με μια μικρή απόδραση στη μαγευτική –ιδιαίτερα την άνοιξη- Λεμεσό.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close