Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2017
Χαλάει ο καιρός από αύριο δυστυχώς και όπως φαίνεται θα μας βγάλει έξω από τα σχέδια όσων προγραμμάτιζαν μια εξόρμηση για το τριήμερο των Θεοφανείων.
Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ή και καταιγίδας. Στα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ αλλά τοπικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ορεινές και κάποιες ημιορεινές περιοχές κατά διαστήματα θα χιονίζει. Παροδικά αναμένονται και πολύ ισχυροί άνεμοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.
Σχετικά


Τέλος οι σφραγίδες στα αεροδρόμια της ΕΕ – Πώς ακριβώς λειτουργεί το σύστημα
Άρχισε η εφαρμογή του νέου πλήρως ψηφιακού συστήματος ελέγχου εισόδου και εξόδου των ταξιδιωτών στη ζώνη Σένγκεν

Tο Happy Traveller μας ταξιδεύει σε δύο δημοφιλείς πόλεις της Αγγλίας, το Μάντσεστερ και το Λίβερπουλ!
Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στο Σίγμα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσιαστής του εθνικού τελικού της ελληνικής επιλογής για τη Eurovision 2026
Ο εθνικός τελικός αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις δύο πρώτες εβδομάδες του Φεβρουαρίου

Οι παγκόσμιες ταξιδιωτικές τάσεις και προορισμοί για τις φετινές γιορτές
Οι φετινοί ταξιδιώτες φαίνεται να επιλέγουν προορισμούς κοντά στον τόπο κατοικίας τους

H Μαρίνα Αγίας Νάπας γέμισε θέαμα, ταχύτητα και συγχρονισμό σε μια φαντασμαγορική διοργάνωση!
Το 3rd International Dragon Boat Regatta συγκέντρωσε πάνω από 300 αθλητές από την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Σερβία

Μάθαμε πότε θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Λεμεσό
Η συμπρωτεύουσα ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά της

Αυτό είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Κύπρο, σύμφωνα με την κατάταξη THE World University Rankings 2026
Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου

Πέθανε η ηθοποιός Άννα Κυριακού σε ηλικία 96 ετών -Η «θεία Μπεμπέκα» από τις «Τρεις Χάριτες»
Σε ηλικία 96 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Άννα Κυριακού.
«24 ΩΡΕΣ MAZI»: Φίλιππος Τίγκας: Από τα παιδικά όνειρα στα φώτα του EuroBasket
Η εκπομπή αποκαλύπτει τον άνθρωπο πίσω από τον παίκτη


5 πράγματα που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις πριν φύγεις για ταξίδι στο εξωτερικό
Πριν ξεκινήσεις να φτιάχνεις τις βαλίτσες, υπάρχουν κάποια σημαντικά πράγματα που πρέπει να φροντίσεις