Eating News , Εστιατόρια

Αυτό το κυπριακό προϊόν αξίζει να το δοκιμάσεις!

Το γνήσιο κυπριακό μέλι "Όρος Μαχαιρά" με νέα εικόνα, ίδιες όμως αξίες

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2016

Το γνήσιο Κυπριακό μέλι «Όρος Μαχαιρά» ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται προκειμένου να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά. 

Με νέο λογότυπο και καινούργιες συσκευασίες, το «’Ορος Μαχαιρά» ανανεώνει τη δέσμευσή του στο κυπριακό κοινό για υψηλή ποιότητα. Οι καινούργιες συσκευασίες είναι πρακτικές και εύχρηστες, ενώ κυκλοφορούν σε ποικίλα μεγέθη, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε καταναλωτή. 

Ταυτόχρονα, αυξάνοντας τα σημεία πώλησής του, δημιουργεί ένα πυκνό δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων υπεραγορών της Κύπρου, σε περισσότερα από 300 σημεία συνολικά, έτσι ώστε να βρίσκεται πιο κοντά στον κάθε πελάτη.

Το «Όρος Μαχαιρά» διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει Μέλι Ανθέων, Άβραστο Μέλι Ανθέων και Θυμαρίσιο Μέλι. Το Μέλι Ανθέων αποτελείται κυρίως από ανθούς πορτοκαλιάς, μυροφόρας, μερσινιάς, αλενιάς και άλλων εγχώριων άγριων φυτών. Το Άβραστο Μέλι δεν επιδέχεται καμίας επεξεργασίας και παρέχεται στον καταναλωτή όπως ακριβώς το παράγουν οι μέλισσες διατηρώντας έτσι όλους τους ζυμομύκητες και τους γυρεόκοκκούς του, συστατικά στα οποία οφείλει την υψηλή θρεπτική του αξία. Τέλος, το Κυπριακό Μέλι Θυμαριού με το δυνατό άρωμα και τη γεμάτη γεύση προτείνεται για τους πιο εκλεκτικούς αφού θεωρείται το καλύτερο και πιο ακριβό μέλι της Κύπρου.

 

30 γνήσια χρόνια ποιότητας
Η εταιρεία «Μ.Φ.( Όρος Μαχαιρά) ΛΤΔ»ιδρύθηκε το 1983 από τους Μιχάλη Φιλίππου και Κώστα Χειμώνα οι οποίοι με γνώμονα τον άνθρωπο είχαν κύριο μέλημά τους την άριστη ποιότητα των προιόντων, τη δημιουργία καλών σχέσεων με τους πελάτες, καθώς και την προστασία του Κυπριακού μελιού. Σήμερα, η εταιρεία τους συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες μελιού στην Κύπρο και αριθμεί 2000 μελίσσια τα οποία μεταφέρονται κατά τη θερινή περίοδο σε όλη την ελεύθερη Κύπρο καλύπτοντας έτσι όλα τα είδη ανθοφορίας του νησιού (π.χ θυμάρι, πορτοκαλιά, αγριολούλουδο, κλπ). Επίσης, δραστηριοποιείται στην παραγωγή γνήσιου κυπριακού βασιλικού πολτού και γύρης.

Το όραμα της εταιρείας στοχεύει στην υψηλή ποιότητα και γνησιότητα των προιόντων και προκειμένου  να διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα επιμελείται όλης της διαδικασίας της παραγωγής του μελιού, από το αρχικό μέχρι και το τελικό στάδιο της διάθεσης στον καταναλωτή.

 

Τα προϊόντα του «Όρος Μαχαιρά» διανέμονται από την Laiko Cosmos Trading.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.orosmaxaira.com/
Καθώς και την επίσημη σελίδα στο Facebook: https://goo.gl/sJWiYh

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close