Eating News , Εστιατόρια

Ένα νέο Mikel Coffee ανοίγει τις "πύλες" του στην Κύπρο

Η γνωστή ελληνική αλυσίδα καφέ, ταMikel Coffee, επεκτείνεται ξανά στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2016

Μετά το κλείσιμο του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας καφέ στη Λεμεσό, ένα νέο Mikel ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του, αυτή τη φορά στην πόλη του Ζήνωνα.

Το μεγάλο, γωνιακό μαγαζί που θα φιλοξενήσει την ελληνική αλυσίδα καφέδων, στην οδό Λόρδου Βύρωνος 26, στην Πλατεία Παλλάς, αναμένεται να ανοίξει και επίσημα τις πόρτες του την προσεχή Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου,

Πλέον τον καφέ μας στη Λάρνακα θα τον πίνουμε σ' ένα ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό χώρο της αλυσίδας Mikel! Άλλωστε στα MIKEL ο καφές δεν είναι μόνο μια καθημερινή αγαπημένη συνήθεια, αλλά μια μορφή τέχνης που αντανακλά την τεχνογνωσία της ομάδας, τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και τη δημιουργικότητα και το κέφι των συνεργατών.

Στη Λάρνακα πλέον θα βρίσκεις αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι. Μεγάλη ποικιλία από καφέδες (καπουτσίνο, εσπρέσο, λάτε, φραπέ, mexican coffee και φυσικά φραπέ), σάντουιτς, muffins, κουλούρια, κέικ, κρουασάν και όλων των ειδών της λιχουδιές.

Πάντως η μπειρία που είχαμε στο καφέ της Λεμεσού με τη γνωστή ποιότητα και ποικιλία ροφημάτων, το ζεστό και άνετο περιβάλλον και το εξαιρετικό service, μας κάνουν να ανυπομονούμε για την επίσκεψή μας στο νέο χώρο!

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close