Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2016
Σε μια εποχή που όλα είναι μέσα σε κουτιά, κι όλα τα κουτιά έχουν ετικέτα, που τα στερεότυπα δημιουργούν όλο και μεγαλύτερες διαφοροποιήσεις και ακόμα μεγαλύτερες ομοιότητες και που όλη μας η ζωή εμφανίζεται στα timelines των social media μέσα από μια selfie και πολλά hashtags… Εμφανίζονται κάποια πράγματα όμως που σπάνε αυτά τα καλούπια, δεν ανήκουν σε καμιά κατηγορία, δεν έχουν καμιά ετικέτα και δεν μπορούν να περιγραφούν με κανένα hashtag! Είναι #untaggable!
#Untaggable είναι και το event που θα διοργανώσει η Audi, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας, μέσα από το οποίο οι VIP προσκεκλημένοι του θα ζήσουν μια παντελώς διαφορετική εμπειρία, ιδιαίτερα για τα κυπριακά δεδομένα! Trendy, fashionable, γεμάτο μουσική από τους Djs Andy Pervinca, Cotsios o Pikatillis, Mr. Fox & Demi Consta και signature cocktails, και όλα αυτά μέσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο και ντιζαϊνάτο χώρο, τον οποίο επιμελήθηκαν οι Afro Banana Republic σε συνεργασία με την Innovation/Leo Burnett.

Το #Untaggable είναι ένα από τα much anticipated και talk of the town events του 2016. Ένα exclusive event όπου celebrities, socialite και άλλα σημαντικά πρόσωπα της Κύπρου θα δώσουν το παρών τους. Την unique #untaggable εμπειρία θα ζήσουν επίσης ακροατές επιλεγμένων ραδιοφωνικών σταθμών και fans του Audi Cyprus FB Page με VIP προσκλήσεις που θα δίνονται μέσα από διαγωνισμούς τόσο ραδιοφωνικά όσο και στα social media!
Η Audi διοργανώνει αυτό το event με την ευκαιρία λανσαρίσματος του νέου της μοντέλου Q2 το οποίο, όπως και το event, είναι untaggable. Είναι δηλαδή ένα αυτοκίνητο που δεν μπορείς να το ορίσεις ούτε και να το περιγράψεις, εγκαινιάζει όμως μια νέα κατηγορία στην Audi και στο lifestyle των οδηγών: trendy, fashionable και με ιδιαίτερη έμφαση στο design element.
Σχετικά
Limassol Art Walks: 19 χώροι ανοίγουν τις πόρτες τους στο ιστορικό κέντρο της πόλης
Εκεί θα δεις εκθέσεις, performances και έργα που δημιουργήθηκαν ειδικά για συγκεκριμένους χώρους και σημεία της πόλης
Μια βραδιά για ρεμπέτες σε ένα οινοποιείο στο χωριό
Ρεμπέτικο, κρασί, ζιβανία και φαγητό σε μία υπέροχη αυλή στο χωριό
Week Agenda: 14 προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Ο Γιώργος Νταλάρας, το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Κώστας Χατζής και ενδιαφέρουσες θεατρικές και χορευτικές προτάσεις γεμίζουν την ατζέντα μας
«Φρέαρ»: Σύγχρονος χορός και ζωντανή μουσική στην Αξιοθέα
Η παράσταση σε χορογραφία της Μαρίας Καμπέρη παρουσιάζεται στις 7 Οκτωβρίου, με τη Νατάσα Φραντζή και τον Δημήτρη Γιασεμίδη σε έναν διάλογο κίνησης, ήχου και μνήμης.
Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης στο Κάστρο της Πάφου
Το Joanna Sophia Fun Run/Walk Around the World in 5K επιστρέφει στην Κύπρο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Επιληψία και τον Αιφνίδιο Απροσδόκητο Θάνατο στην Επιληψία (SUDEP)
Κυπριακά τραγούδια και παραμύθια για το φθινόπωρο στο Μουσείο Χαμπή
Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 19:00, η Νικολέττα Δημητρίου, η Χριστίνα Πολυκάρπου και ο Συμεών Μερκούρης μάς προσκαλούν στη Λευκωσία για μια βραδιά μουσικής, ποίησης και αφήγησης, με ελεύθερη είσοδο και απαραίτητη κράτηση.
Lidl Wellness Camp 2026: Αυτοί είναι οι ομιλητές και οι experts που θα μας εμπνεύσουν στο φετινό διήμερο ευεξίας
Το 7ο κατά σειρά θεσμικό πια διήμερο καλής ζωής της Lidl Κύπρου, επιστρέφει τον Νοέμβριο στη Λεμεσό
Weekend Agenda: 50 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτώβρη
Φεστιβάλ στα χωριά, μεγάλες συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy και οικογενειακές βόλτες γεμίζουν την ατζέντα μας για το τριήμερο 2–4 Οκτωβρίου.
Τις Κυριακές του φθινοπώρου θα πηγαίνουμε στο Φοινί για αυθεντικό Φοινιώτικο παλουζέ
Από αυτήν την Κυριακή και κάθε Κυριακή
Μια ξεχωριστή γιορτή παράδοσης αυτή την Κυριακή στον Κάτω Δρυ
Ζωντανεύοντας την Πολιτιστική Κληρονομιά του Κάτω Δρυ
Ένα βιβλίο, μια καλή πράξη: Το παζαράκι που στηρίζει τα αδέσποτα
Παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου για καλό σκοπό στο Δασούδι
Λευκωσία – γιορταΖΕΙΣ: Αυτά τα Χριστούγεννα, ολόκληρη η πόλη γίνεται μια μεγάλη σκηνή
Η Λευκωσία ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά της και να γεμίσει με φως, μουσική, χαμόγελα και δημιουργικότητα!