Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2016
Αγωνιστικά αυτοκίνητα, "πειραγμένες" μηχανές, αδρεναλίνη και δεξιοτέχνες οδηγοί θα είναι τα στοιχεία που θα συνθέτουν το πανηγυρικό σκηνικό που θα στηθεί για 2 ημέρες στο My Mall στη Λεμεσό.
Το Tiger Rally δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της ταχύτητας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις 4 και 5 Νοεμβρίου στη Λεμεσό.
Συγκεκιρμένα, η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού διοργανώνει στις 4-5 Νοεμβρίου τον αγώνα TIGER RALLY που ξεκινά την Παρασκευή η ώρα 18:30 από το MY MALL Limassol με πανηγυρική τελετή εκκίνησης.
Τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν στο Park Fermee στο MY MALL για να ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου η ώρα 08:00 με κατεύθυνση τον Άγιο Μάμα, διανύοντας την πρώτη ειδική διαδρομή με 7.94 χλμ σε χωμάτινο έδαφος.
Η δεύτερη ειδική διαδρομή είναι ο Μέσα Ποταμός 16. Χλμ ξεκινώντας με ανηφορικό άσφαλτινο οδόστρωμα για 3 χλμ περίπου και στην συνέχεια μπαίνοντας σε χωμάτινο έδαφος κατευθύνονται προς το ψηλό δέντρο - Πλάτρες. Θα υπάρχει ανεφοδιασμός καυσίμων και θα προχωρήσουν προς το Φοινί για την τρίτη ειδική διαδρομή των 16.30 χλμ, την κλασική παραδοσιακή διαδρομή να ξεκινά με χώμα και να καταλήγει σε άσφαλτο στον Άγιο Νικόλαο.
Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στο MY MALL για service για να συνεχίσουν επαναλαμβάνοντας τις ίδιες διαδρομές με το ίδιο δρομολόγιο.
Στον τερματισμό αναμένεται να φθάσει το πρώτο αυτοκίνητο γύρο στις 15:15 έχοντας ένα δεκάλεπτο σέρβις για να ανέβει τη ράμπα του τερματισμού γύρο στις 16:00-16:30 στον ίδιο χώρο στο MY MALL Limassol.
Το ράλι θα χαρίσει στους λάτρεις των γρήγορω αυτοκινήτων ένα μοναδικό υπερθέαμα! Μην το χάσεις!
-
My Mall
04 Νοεμβρίου - 05 Νοεμβρίου 2016
Σχετικά
Η Πανσέληνος του Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο Ιδαλίου
Παρατήρηση της Σελήνης με τηλεσκόπια, σύντομες επιστημονικές παρουσιάσεις και ζωντανή μουσική συνθέτουν τη Βραδιά Αστρονομίας που διοργανώνεται στις 27 Αυγούστου 2026 στον Αρχαιολογικό Χώρο Ιδαλίου.
Τα Λεύκαρα τραγουδούν Παντελίδη, Μητροπάνο, Καρρά και Σφακιανάκη για καλό σκοπό
Ένα φιλανθρωπικό μουσικό αφιέρωμα σε τέσσερις φωνές που άφησαν εποχή, με τον DJ Peris στα decks και είσοδο με εισφορά €5
Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος Λιβανέζος χορογράφος Ali Chahrour έρχεται για πρώτη φορά στη Λευκωσία
Μια μεγάλη διεθνής συμπαραγωγή φέρνει στη σκηνή τις αληθινές και συνταρακτικές ιστορίες επιβίωσης τριών μεταναστριών οικιακών εργαζομένων στον Λίβανο.
«Vaivén»: Η σύγχρονη εφηβεία ανάμεσα στις οθόνες, την πίεση και την ανάγκη για σύνδεση
Η Corus Motus Youth Dance Company παρουσιάζει εις διπλούν στη Λεμεσό μια παράσταση σύγχρονου χορού για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η νέα γενιά
Οδηγός Δεκαπενταύγουστος στην Κύπρο: Όλα όσα θα γινουν στο νησί!
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, γλέντια στα χωριά και νόστιμες εξορμήσεις από τις 13 μέχρι τις 16 Αυγούστου
25 αυγουστιάτικες χοροεσπερίδες και γλέντια στα χωριά της Κύπρου που αξίζει να ζήσεις φέτος
Από τον Δεκαπενταύγουστο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, τα χωριά στήνουν τραπέζια και μας καλούν για μουσική, φαγητό και χορό
15+1 χωριά για να παίξεις τόμπολα αυτές τις μέρες
Πάρε την παρέα σου, κράτα τα τυχερά σου δελτία και… καλή επιτυχία!
Βλέπουμε τα πεφταστέρια του Αυγούστου στην παραλία
Η βραδιά θα περιλαμβάνει παρατήρηση του ουρανού με τηλεσκόπια, ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτά
Η 37η Χοροεσπερίδα Ακαπνούς έρχεται με μουσική, χορό και παραδοσιακό ταβά
Η Άννα Αριστείδου και το μουσικό σχήμα «Εξάρχοντες» αναλαμβάνουν τη διασκέδαση στη μεγάλη καλοκαιρινή συνάντηση της κοινότητας.
Περσείδες: Μία υπέροχη βραδιά αστροπαρατήρησης στο μουσείο
Απόψε σηκώνουμε το βλέμμα ψηλά και απολαμβάνουμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα του νυχτερινού ουρανού
Ο Πεδουλάς στήνει την καθιερωμένη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του
Ο Στέλιος Μεσημέρης και η ορχήστρα του αναλαμβάνουν τη διασκέδαση σε μια βραδιά με μουσική, χορό και πλούσιο μπουφέ.
Μια βραδιά κυπριακής παράδοσης στήνεται στην Πύλα
Ζωντανή μουσική, τραγούδι και παραδοσιακοί χοροί στο προαύλιο της Παναγίας Ασπροβουνιώτισσας