Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2016
Αγωνιστικά αυτοκίνητα, "πειραγμένες" μηχανές, αδρεναλίνη και δεξιοτέχνες οδηγοί θα είναι τα στοιχεία που θα συνθέτουν το πανηγυρικό σκηνικό που θα στηθεί για 2 ημέρες στο My Mall στη Λεμεσό.
Το Tiger Rally δίνει ραντεβού με τους λάτρεις της ταχύτητας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις 4 και 5 Νοεμβρίου στη Λεμεσό.
Συγκεκιρμένα, η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού διοργανώνει στις 4-5 Νοεμβρίου τον αγώνα TIGER RALLY που ξεκινά την Παρασκευή η ώρα 18:30 από το MY MALL Limassol με πανηγυρική τελετή εκκίνησης.
Τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν στο Park Fermee στο MY MALL για να ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου η ώρα 08:00 με κατεύθυνση τον Άγιο Μάμα, διανύοντας την πρώτη ειδική διαδρομή με 7.94 χλμ σε χωμάτινο έδαφος.
Η δεύτερη ειδική διαδρομή είναι ο Μέσα Ποταμός 16. Χλμ ξεκινώντας με ανηφορικό άσφαλτινο οδόστρωμα για 3 χλμ περίπου και στην συνέχεια μπαίνοντας σε χωμάτινο έδαφος κατευθύνονται προς το ψηλό δέντρο - Πλάτρες. Θα υπάρχει ανεφοδιασμός καυσίμων και θα προχωρήσουν προς το Φοινί για την τρίτη ειδική διαδρομή των 16.30 χλμ, την κλασική παραδοσιακή διαδρομή να ξεκινά με χώμα και να καταλήγει σε άσφαλτο στον Άγιο Νικόλαο.
Στη συνέχεια τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στο MY MALL για service για να συνεχίσουν επαναλαμβάνοντας τις ίδιες διαδρομές με το ίδιο δρομολόγιο.
Στον τερματισμό αναμένεται να φθάσει το πρώτο αυτοκίνητο γύρο στις 15:15 έχοντας ένα δεκάλεπτο σέρβις για να ανέβει τη ράμπα του τερματισμού γύρο στις 16:00-16:30 στον ίδιο χώρο στο MY MALL Limassol.
Το ράλι θα χαρίσει στους λάτρεις των γρήγορω αυτοκινήτων ένα μοναδικό υπερθέαμα! Μην το χάσεις!
-
My Mall
04 Νοεμβρίου - 05 Νοεμβρίου 2016
Σχετικά

Ακόμη δύο έξτρα stand up comedy παραστάσεις για τον Ζαχαρία Ζαννέτου
Με 2 sold out και εμφανίσεις σε όλη την Κύπρο

Δωρεάν παλουζές, ζωντανή μουσική και άλλες εκπλήξεις στο Πέρα Πεδί
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παράδοση και τις γεύσεις της Κύπρου, για όλη την οικογένεια

Ο Κάμπος και η Τσακίστρα συναντιούνται για σουβλάκι και παλουζέ στην πρωτεύουσα
Παραδοσιακή σύναξη του Πολιτιστικού Σωματείου Κάμπου – Τσακκιστράς

10ο Handmade in Cyprus Market: Διήμερο με 40 τοπικούς καλλιτέχνες χειροποίητων προϊόντων
Γλυκά, αρτοσκευάσματα, εργαστήρια τέχνης-χειροτεχνίας, φαγητό και ποτά

Έρχεται και φέτος το πιο μαγικό «Χριστουγεννιάτικο Χωριό», στη Δερύνεια!
Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2025 – 2026» έρχεται να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους

Livadia Night Run 2025: Ένας μοναδικός νυχτερινός αγώνας δρόμου
Με πολύχρωμα φώτα, δυνατή μουσική και αθλητική ενέργεια

Την Κυριακή θα απολαύσουμε ζεστό παλουζέ, στο Φοινί
Φθινόπωρο χωρίς φοινιώτικο παλουζέ δεν γίνεται!

Pillows of the Sky: Χορός σε δημόσιους χώρους, σε Λευκωσία και Λεμεσό
Το νέο χορογραφικό έργο της Ελεάνας Χαραλάμπους, μετατρέπει τον ουρανό σε σκηνή και τα σύννεφα σε πρωταγωνιστές μιας βιωματικής εμπειρίας

Παιδικό Πανηγυράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ με παιχνίδια, τραγούδια, χορό, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις
Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη χαρά, προσφορά και αγάπη

Νέο μενού για το πρώτο φθινοπωρινό ραντεβού με το Fork Food Market
Μάθε όλα όσα χρειάζεται για το φαγητό, ποτό αλλά και τη διασκέδαση

αντΕΙχήσεις: Απόκρυφες ιστορίες της εντός των τειχών Λευκωσίας
Περίπατοι, συζητήσεις και εργαστήρια που εστιάζουν στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των ενετικών τειχών της Λευκωσίας μέσα μία σειρά δράσεων!

30+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμα και πολλές άλλες εκπλήξεις