Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Στον Πολύστυπο μάς κερνούν κυπριακό κρασί

Αυτήν την Κυριακή, πάμε χωριό

Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2016

Όσοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην περσινή αντίστοιχη εκδήλωση στον Πολύστυπο έχουν να θυμούνται μια εξαιρετικά όμορφη μέρα, γεμάτη καλό ντόπιο κρασί και οχι μόνο!

Κάτι αντίστοιχο θα ζήσουν και όσοι βρεθούν και φέτος στο χωριό!

Στο πλαίσιο λοιπόν της όμορφης γιορτής που διοργανώνει ο Πολύστυπος, με αφορμή τον τρύγο και με τίτλο «Μαδαρή, Μάνα Γη» (διάβασε ΕΔΩ λεπτομέρειες για τη φετινή διοργάνωση), οι διοργανωτές προσκάλεσαν στο χωριό αρκετά από τα πολύ καλά οινοποιεία του νησιού μας, τα οποία εννοείται πως αποδέχτηκαν την πρόσκληση για μια εκδρομή σε ένα από τα πιο ψηλά και πράσινα χωριά της Πιτσιλιάς.

Φέτος, εκεί με τα κρασιά τους θα βρίσκονται οι οινοποιοί από το Οινοποιείο Κυπερούντας, το Οινοποιείο Εκφράσεις Βασιλειάδη (Χανδριά), το Οινοποιείο Αγία Μαύρη (Κοιλάνι), το Οινοποιείο Μακκάς (Στατός-Άγιος Φώτιος), το Οινοποιείο Άης Αμπέλης (Κλήρου) αλλά και Βασιλικόν Οινοποιείον Κάθηκα.

Οπότε, πέρα από ζεστό παλουζέ και φρέσκια ζιβανία, όσοι βρεθείτε στον Πολύστυπο θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά κρασιά όλων των πιο πάνω οινοποιείων.

Την προσεχή Κυριακή 23 Οκτωβρίου, ο Πολύστυπος μάς περιμένει!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close