15 October 2016
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε στο πιο "πράσινο" φεστιβάλ

Το ΦεστιβάλΠεριβάλλοντος και Ανακύκλωσης!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2016

Πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, μουσική, διασκέδαση, εκπλήξεις, ενημέρωση και δημιουργία, αυτά και άλλα πολλά θα μας περιμένουν στο  Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Λεμεσού, που επιστρέφει φέτος ανανεωμένο και πιο πλούσιο το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα, στο Μώλο της Λεμεσού.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος για 2η συνεχή χρονιά και διοργανώνεται από τους Δήμους της Μείζονος Λεμεσού σε συνεργασία με την Green Dot Κύπρου.

Η είσοδος στο Φεστιβάλ θα είναι ελεύθερη!

Με την επίσκεψη στο Φεστιβάλ το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί για ποικίλα περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα μέσω των διαφόρων οργανισμών οι οποίοι θα βρίσκονται στο χώρο του Φεστιβάλ. Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν τουλάχιστον 20 περίπτερα με παιχνίδια και αθλήματα όπου μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν και να ενημερωθούν για περιβαλλοντικά θέματα με διασκεδαστικό τρόπο.

Τέλος, θα φιλοξενούνται καθ'όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ παιδικές παραστάσεις και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα, θα υπάρχει άφθονο φαγητό και ποτό στην καφετέρια του Φεστιβάλ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιείται συλλογή ρουχισμού ο οποίος θα διατεθεί από τον Ανάκυκλο Περιβαλλοντική σε άπορους συνανθρώπους μας, ή θα ανακυκλωθεί, καθώς και συλλογή τροφίμων για να διατεθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων της Λεμεσού.

Το Φεστιβάλ θα είναι και φέτος αφιερωμένο στην εκστρατεία ενημέρωσης Rethink (Reduce-Reuse-Recycle), η οποία συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Life+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδιοργανωτές του Φεστιβάλ είναι όλοι οι Δήμοι της Μείζονος Λεμεσού, τα Συλλογικά Σύστηματα Διαχείρισης Συσκευασιών, Μπαταριών Οικιακού Τύπου και Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, Green Dot Κύπρου, ΑΦΗΣ και Ηλεκτροκύκλωση, αντίστοιχα. Υποστηρικτές είναι η Deloitte, η Tsouloftas Group of Companies, η Barracuda Intertrade, η RCB Bank και η Rotaract Berengaria Cosmopolitan Limassol. Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Ράδιο Πρώτο και περιοδικό Check In Cyprus. Τέλος, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν με ειδικά περίπτερα οι εταιρείες Petrolina, Lounic, Kean, Dixan, Pepsi και Αγρός φυσικό μεταλλικό νερό καθώς και οι αθλητικές ομοσπονδίες Μπάτμιντον, Σκακιού, Άρσης Βαρών, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Τοξοβολίας.

Ώρα: 10.00-18.00. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close