Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τρώμε brunch σε 8 μαγαζιά της Λεμεσού

Super γεύσεις τα πρωινά του σαββατοκύριακου στα στέκια της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2016

Puncakes με σοκολάτα, φράουλα και μπανάνα, ομελέτα με μπέικον και τυρί, κρουασανάκια βουτύρου και benedict eggs είναι μερικές μόνο από τις νοστιμιές που θα βρεις σε ένα brunch.

H Λεμεσός γνωρίζει και από brunch και εμείς βρήκαμε τα 8 top brunch της πόλης και σου τα προτείνουμε.

Bistrot 55 Summer Edition
Το αγαπημένο bistrot της Λεμεσού θα συνεχίσει να μας σερβίρει τα νόστιμα πιάτα του στον καλοκαιρινό του χώρο στο Park Beach Hotel μέχρι και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Τα δύο πρώτα Σάββατα του Οκτώβρη θα μας σερβίρει και το γνωστό του brunch δίπλα από τη θάλασσα αφού ο καιρός στην Κύπρο ακόμα το επιτρέπει.
(25212100)

Pier One Cafe Restobar
Το μεγάλο υπερυψωμένο all day εστιατόριο στο παλιό λιμάνι της πόλης που φέρει την υπογραφή του Έλληνα σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου τα πρωινά σου σερβίρει γευστικότατο brunch. To Pier One Cafe Restobar είναι ένα μαγαζί με μοναδική φαντασμαγορική θέα, από τη μία όλου του κόλπου της Λεωφόρου, και από την άλλη του λιμανιού. Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του χώρου αποπνέουν τον αέρα ενός superyacht που έχει αράξει στην προβλήτα της Λεμεσού. Τώρα, μπορούμε να ξεκινούμε την ημέρα μας με μοναδικά προγεύματα και brunch όπως yogurt parfait και αυγά ποσέ με καπνιστό σολομό. Ένας υπέροχος all day χώρος, ιδανική επιλογή και για brunch.
(25022375)

Cookhouse
Από τις πιο αγαπημένες μας γωνιές στη Λεμεσό που σου την προτείνουμε να την ανακαλύψεις και να μυηθείς στον νόστιμο κόσμο της. Ίσως να έχεις ακούσει για το The brunch club, ένα brunch event που διοργανωνόταν τις Κυριακές σε διάφορα μαγαζιά. Αυτή η φιλοσοφία λοιπόν που συμπεριελάμβανε ένα ολιστικό brunch μενού με υγιεινά αλλά και αμαρτωλά αμερικάνικα εδέσματα απέκτησε από το δικό της χώρο στη Γλάδστωνος, από όπου σερβίρει όλη την εβδομάδα, από τις 07.30 μέχρι τις 19.30, πρόγευμα και γεύμα τύπου brunch. Ένα από τα hits του είναι το λιωμένο αβοκάντο πάνω σε rye bread και ομελέτα, ενώ ακαταμάχητα θεωρούνται τα αμερικανικά pancakes του με mascarpone, blueberries και maple syrup.
(99849513) Γλάδστωνος 112, κατ. 5.

Do Wine & Dine
Από τα πιο chic μαγαζιά της πόλης στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού που σερβίρει πρόγευμα/brunch από τις 08.00 μέχρι τις 12.45. Εκλεπτυσμένες γεύσεις και φινετσάτα πιάτα που περιλαμβάνουν τα κλασικά puncakes σε διάφορες εκδοχές, πιάτα με αυγά, σολομό και άλλες νόστιμες επιλογές.
(25020056)

Blue Apple
Το Μπλε Μήλο της Λεμεσού, το gastropub που δεσπόζε στην πολυσύχναστη οδό Σαριπόλου επέστρεψε ανανεωμένο για τη νέα σεζόν, με νέο μενού, νέες συνταγές και νέες ιδέες! Εξ ου λοιπόν και μας καλεί από αυτό το σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου για καφέ, brunch και στη συνέχεια lunch. Αυτό που ξεχωρίσαμε ήδη εμείς είναι το brunch του το οποίο υπόσχεται γεύσεις άκρως κυπριακές, όπως αυτές που έφτιαχνε η γιαγιά, γεύσεις που όλοι μας νοσταλγούμε, όπως είναι για παράδειγμα το κυπριακό λουκάνικο.
(25340029)

Milk bar
Το αγαπημένο στέκι φροντίζει να διαφοροποιείται σερβίροντάς σου brunch, που συμπεριλαμβάνει μεγάλη ποικιλία αβγών όπως scrambled, banedict, poached, royal, ψητά στο φούρνο και διάφορα άλλα. Σε ταξιδεύει μάλιστα στη Γαλλία, με ένα παραδοσιακό γαλλικό έδεσμα που ακούει στο όνομα croque-monsieur (για τους κυρίους), δηλαδή ψωμί με τυρί, χαμ και μπεσαμέλ, και croquemadame (για τις κυρίες) το οποίο είναι το ίδιο με το monsieur μόνο που έχει από πάνω τηγανητό αβγό. Οι προκλήσεις συνεχίζονται με υγιεινά εδέσματα όπως aloe Vera, γιαούρτι και γρανόλα. Επίσης με φρέσκους υγιεινούς χυμούς από τους οποίους ξεχωρίζουν οι green detox και morning glory. Δεν λείπουν παράλληλα τα σπιτικά γλυκά όπως carrot cake, Sweet Nadina και cheesecake.
(25354100) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 26.

Βεράντα
Το Γλυκολέμονο, το γνωστό μαγαζάκι με τα υπέροχα φαγητά άλλαξε όνομα και έγινε Βεράντα διατηρώντας όμως τη φήμη της κουζίνας και του χώρου του. Καθημερινά σου σερβίρει ένα εκτεταμένο πρόγευμα που το λες και brunch. Νόστιμα puncakes με Nutella και καρύδια που θα σε ξετρελάνουν αλλά και ελληνική μπουγάτσα είναι μερικά από τα γευστικά πιάτα που θα σε κάνουν να το λατρέψεις.
(25761801) Ολυμπίων 25.

Dino Art Bistrot
Ένα πλούσιο πρ σε περιμένει εδώ με κρουασάν βουτύρου, φρυγανιές, toasted brioche, scrambled eggs, καπνιστό σολομό, ψημένο μπέικον και μούσλι με μέλι μέχρι τις 11.30 το πρωί. Αν πάλι θες κάτι πιο "δυνατό", μην το σκέφτεσαι καθόλου. Άνοιξε τον κατάλογο και παράγγειλε ένα από τα πιάτα τού a la carte μενού που μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν ως brunch επιλογές.
(25762030)

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close