Live Music , Nightlife & Music

20 συναυλίες για το Μάιο... για όλα τα γούστα

Ο Μάιος μας επιφυλάσσει ιδιαίτερες μουσικές βραδιές. Γι’ αυτό κι εμείς προετοιμαζόμαστε να τις υποδεχτούμε… με ένα μικρό οδηγό πλοήγησης!

Δημοσιεύτηκε στις 26 Απριλίου 2016

Ένας οδηγός για να μη χάσεις καμιά συναυλία και κανέναν αγαπημένο καλλιτέχνη, αφού ο επόμενος μήνας, θα έχει πολλές και ωραίες συναυλίες. Σημείωσε ονόματα και ημερομηνίες!

 

Γιάννης Κρητικός
Ήταν live σταθμός το περσινό live του Γιάννη Κρητικού στο Beat Squared Club στην Λάρνακα. Ακολούθησε ένας χρόνος γεμάτος επιτυχίες! Ένα χρόνο ακριβώς μετά επιβεβαιώνουμε τον κανόνα "επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως" και.... Ο Γιάννης Κρητικός live στο Beat Squared την Κυριακή του Πάσχα 1 Μαΐου! Εκεί που η τρέλα συναντά την παράδοση.. Εκεί που το λαϊκό ροκάρει.. Οι μαντινάδες γίνονται "must".. Και ο Γιάννης Κρητικός συναρπάζει στο πιο ανατρεπτικό-εθιστικό live... Είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε την πρόκληση "ξανά και ξανά";
Στα decks ο Andy M. Για κρατήσεις και πληροφορίες καλέστε στο 24650550, 99277771

 

Τριαντάφυλλος
Την Κυριακή του Πάσχα 1η Μαΐου διασκεδάζουμε παρέα με τον Τριαντάφυλλο στο Anodos Live στην Λεμεσό (στις 23.00). Τιμή εισόδου €10 χωρίς καμία υπερτίμηση στα ποτά. Τηλ κρατήσεων: 7000 0087.

 

Αλέξια
Η Αλέξια τραγουδά στο RED - 2/5/16 (Δευτέρα του Πάσχα, 20.30), επιλογές από τα παλιά, τα καινούργια της, την τζαζ μαζί με μουσική από τον διεθνή κινηματογράφο.
Κρατήσεις: 22767711 & 99059257.

 

Νίκος Μακρόπουλος
Ο λαϊκός ερμηνευτής με τη χαρακτηριστική λαϊκή φωνή, την 20ετή δισκογραφική πορεία με τις πολλές επιτυχίες και την ικανότητα που τον διακρίνει να ξεσηκώνει τους θαμώνες στα μαγαζιά, έρχεται για δυο εμφανίσεις στο νησί, Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στο Chameleon Club στην Αγία Νάπα την Kυριακή 1η Μαΐου (στις 23.30. Είσοδος €20 για το μπαρ με ένα ποτό, €40 & €50 -για κάθε 4 άτομα ένα μπουκάλι whiskey ή vodka). Πληρ. 99213300, 96766014. Χορηγός επικοινωνίας για την εμφάνιση στο Chameleon είναι το Ράδιο Πρώτο.
Η δεύτερη θα δοθεί στο Pavilion Hall στη Λευκωσία τη Δευτέρα 2 Μαΐου στις 22.00 (€25, €40, €50, €60 -για κάθε 4 άτομα ένα μπουκάλι whiskey ή vodka). Πληρ. 96373037.

 

 

Γιώργος Τσαλίκης
To Rebuke Lounge παρουσιάζει τον μοναδικό showman Γιώργο Τσαλίκη σε μια δυνατή live εμφάνιση, την Κυριακή 1η Μαΐου, στο Rebuke Lounge, στην παραλία Μακένζι στη Λάρνακα. Μαζί του η εκρηκτική Άννα Ηρακλέους. Για κρατήσεις: 24 62 62 12.
Ο καλλιτέχνης θα δώσει ακόμα μια εκρηκτική συναυλία στην κλειστή αίθουσα του Λυκείου Ιδαλίου (στη Λευκωσία), τη Δευτέρα του Πάσχα, 2 Μαΐου, στις 19.00. Είσοδος: 70000408.

 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Η έντεχνη ροκ σκηνή Στο Πέραμα γιορτάζει τα 30 χρόνια της. 30 χρόνια με ελληνικό τραγούδι, απίστευτη διασκέδαση, αμέτρητους θαμώνες και συναυλίες που συζητήθηκαν πολύ. Στα δικά της «γενέθλια» καλεί τον θρύλο της ελληνικής ροκ σκηνής, Βασίλη Παπακωνσταντίνου για δύο μοναδικές συναυλίες.
Στις 5 και 6 Μαΐου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα ερμηνεύσει όλες τις επιτυχίες του, τα τραγούδια που μας άγγιξαν, που τραγουδήσαμε, θα ροκάρει με όσους βρεθούν εκεί και θα συγκινήσει. 40 χρόνια Βασίλης 30 χρόνια Στο Πέραμα.

 

Μανώλης Φάμελλος & Στάθης Δρογώσης
Μόλις 15 χρόνια πέρασαν από το κοινό ντεμπούτο τους στην σκηνή του Club και ο Μανώλης και ο Στάθης, τραγουδοποιοί-φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα μοιράζονται ξανά το ίδιο πάλκο! Μαζί με δύο συναδέλφους και συνοδοιπόρους, τον Οδυσσέα και τον Βαγγέλη συνθέτουν το ιδανικό κουαρτέτο και ένα αυτοδύναμο-αυτοδιαχειριζόμενο μουσικό σχήμα από δημιουργούς εκτελεστές.
Τετ 4 Μαΐου, Κύκλος Μουσική Σκηνή, Λεμεσός, 21.30. Πληρ. 25107230 - 97865898. 
Πεμ 5 Μαΐου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 21.30.
Παρ 6 Μαΐου, Savino Live, Λάρνακα, 22.30.

 

Άννα Βίσση
Η μοναδική Άννα Βίσση επιστρέφει στην ιδιαίτερή της πατρίδα και παρουσιάζει το πιο πετυχημένο show της Αθήνας...
Η Άννα Βίσση μαζί με την δεκατριμελή μπάντα της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα ανατρεπτικό, με όλες τις μεγάλες της επιτυχίες σε νέες ενορχηστρώσεις, και καινούργια τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο που κυκλοφόρησε με γενικό τίτλο «Συνέντευξη».
Πέμπτη 5 & Παρασκευή 6 Μαΐου, "Όλα ελληνικά club Λεμεσός". Κρατήσεις: 7000 58 68.

 

Χρήστος Θηβαίος
Ο Χρήστος Θηβαίος μετά από περισσότερες από 200 παραστάσεις του εξαιρετικά επιτυχημένου «Εννιά και Πέντε» μαζί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Οδυσσέα Ιωάννου, μαζεύει την μπάντα των «Πέτρινων Κήπων» και επισκέπτεται τη δευτερη πατρίδα του, την Κύπρο για μια μοναδική εμφάνιση στο Ravens Music Hall στη Λεμεσό!
Άνω Πόλις, Πάφος, Παρ 6 Μαΐου, 22.30. Πληρ. 99 614 100. 
Ravens, Λεμεσός. Σ7 Μαΐου, 22.00. Τιμή εισιτηρίου: €20 (Κρατήσεις MONO με αγορά εισιτηρίου. Πληροφορίες 99614100. 

 

Αλέκα Κανελλίδου
Η Αλέκα Κανελλίδου θα παρουσιάσει ένα σπέσιαλ πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «Μόλις χθες», έχοντας στο πλευρό της ένα νέο κουαρτέτο, με τον Τάκη Φαραζή να υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση. Με την αξεπέραστη φωνή της, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει στο χρόνο με υπέροχα τραγούδια, γνωστά και πιο άγνωστα, από το πλούσιο προσωπικό της ρεπερτόριο, καθώς και με αναπάντεχες διασκευές ελληνικών και διεθνών επιτυχιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια ενότητα με αμερικάνικα στάνταρντ, χωρίς να λείπουν και οι εκπλήξεις από το χώρο της τζαζ.
Τετ 11 Μαΐου, Μουσική Σκηνή Red, παλιά Λευκωσία. Πληρ. 22767711.

 

Βασίλης Καρράς
Ένα όνομα, μία ιστορία και μία νύχτα γεμάτη αμέτρητες επιτυχίες. To Opa Opa Club και Jonnie Walker παρουσιάζουν τον Βασίλη Καρρά για μια μόνο βραδιά. 
Παρ 13 Μαΐου, Opa Opa Club, Λεμεσός, 23.30.
Πληροφορίες / Κρατήσεις : 95560056 και 95580058. Τιμές Εισιτηρίων: Bar: 30 ευρώ + 1 ποτό, Τραπεζάκια: 40 ευρώ (κάθε 6 άτομα 1 φιάλη), Καναπές: 60 ευρώ (κάθε 10 άτομα 2 φιάλες). 
 

Λάκης Παπαδόπουλος
Συμπληρώνει φέτος τα 35 χρόνια καριέρας στο ελληνικό τραγούδι με χιλιάδες συναυλίες στο ενεργητικό του με πολύ σημαντική στιγμή τη συναυλία στη ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ του Δήμου Αθηναίων που παρακολούθησαν πάνω από 10.000 κόσμου. Με μια πορεία δεκαετιών και αμέτρητες επιτυχίες που θεωρούνται πια κλασσικές, ο Λάκης Παπαδόπουλος συνεχίζει πάντα με τη Ροκ διάθεση εφήβου να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που είναι ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες στο κοινό αλλά και στα Μ.Μ.Ε.
Παρ 13 Μαΐου, Μουσικής Σκηνής Ρωγμές, Λεμεσός, 22.30. Πληρ. 25341010. 

 

Μπάμπης Τσέρτος
Ο Μπάμπης Τσέρτος παρουσιάζει στο Κοσμικό Κέντρον “Αντωνάκη” στη Λευκωσία στις 13 και 14 Μαΐου ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στα 100 και πλέον χρόνια της Ελληνικής Δισκογραφίας.
Τραγούδια παραδοσιακά, Σμυρνέικα, ρεμπέτικα, ρετρό – ελαφρά, έντεχνα, λαϊκά και της νεότερης μουσικής σκηνής. Ένα πρόγραμμα για ψυχαγωγία και διασκέδαση με τις καλύτερες στιγμές του Ελληνικού τραγουδιού. Επειδή φέτος συμπληρώνονται 110 χρόνια από τη γέννηση του ΜΙΧΑΛΗ ΣΟΥΓΙΟΥΛ θα κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά στο σπουδαίο έργο του. Συμμετέχουν: η Σοφία Μέρμηγκα στο τραγούδι και το κανονάκι - ο Μάνος Γρυσμπολάκης στο ακορντεόν / τραγούδι - o Θόδωρος Στούγιος στο μπουζούκι, ο Κώστας Τσεκούρας στην κιθάρα και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο και στην επιμέλεια της ορχήστρας. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 22664697. Αγοράστε τα εισιτήρια σας από την www.tickethour.com.cy.

 

Burger Project Live
Το πιο ευρηματικό και "διασκευαστικό" σχήμα της ελληνικής επικράτειας ανακατεύει με αχαλίνωτο ρυθμό τις μουσικές αναμνήσεις μιας ολόκληρης γενιάς, διασκευάζοντας διαμάντια από το swing ως το punk, από τη disco ως την country και κλασσικές επιτυχίες του Ελληνικού ρεπερτορίου, έρχεται Κύπρο και αυτό μας αρέσει! 
Σ 14 Μαΐου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745. 

 

Θάνος Πετρέλης
Ο Θάνος Πετρελης με όλο του το σχήμα ζωντανά για μια ξέφρενη βραδιά στο Studio Arena στην Λευκωσία, το Σάββατο 14 Μαΐου.
Εισιτήρια & κρατήσεις: 99629272.
Τιμές: από €20 με 1 πότο.

 

90 χρόνια ΚΚΚ-ΑΚΕΛ
Σε μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου, στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» - Ελευθερία, για τα 90 χρόνια ΚΚΚ-ΑΚΕΛ, θα τραγουδήσουν μια πλειάδα από γνωστούς καλλιτέχνες.
Την καλλιτεχνική διεύθυνση θα έχει ο Θάνος Μικρούτσικος, ενώ επί σκηνής θα βρεθούν (με αλφαβητική σειρά) οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Γλυκερία, Κούλης Θεοδώρου, Δημήτρης Μπάσης, Νατάσσα Μποφίλιου, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης και Umut Albayrak.
Δευτέρα 16 Μαΐου, ώρα 20.00, είσοδος ελεύθερη.
 

 

Τζίμης Πανούσης & Μουσικές Ταξιαρχίες
Ο Τζίμης Πανούσης και οι "Μουσικές Ταξιαρχίες" έρχονται για πρώτη φορά Κύπρο για να παρουσιάσουν μία παράσταση του κοινωνικού δράματος "Hot Spot Hell Ash Mastournation".
Τέσσερις δεκαετίες μετά το πρώτο τους live, ο Πανούσης επιστρέφει στις μουσικές του ρίζες, μαζί με τους σπουδαίους μουσικούς που έχτισαν τον μύθο της μπάντας Μουσικές Ταξιαρχίες.
Συναντά τους παλιούς του συνεργάτες Σπύρο Πάζιο (κιθάρα), Γιάννη Δρόλαπα (κιθάρα) και Δημήτρη Δασκαλοθανάση (μπάσο) –ο Βαγγέλης Βέκιος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή- με τους οποίους στα τέλη της δεκαετίας του '70 σχημάτισε τη θρυλική μπάντα. Μαζί τους οι Βασίλης Γκίνος στα πλήκτρα, Στέλιος Φράγκος στην κιθάρα και Βασίλης Κοκκώνης στα τύμπανα.
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 19 Μαΐου θα εμφανιστούν Στο Πέραμα, στη Λεμεσό, ενώ Παρασκευή και Σάββατο, 20 & 21 Μαΐου, στη Διαχρονική, στη Λευκωσία.

 
 
Μιχάλης Χατζηγιάννης
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει στο RED στην Λευκωσία για μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου.
Κρατήσεις στο τηλέφωνο 22767711.

 

Ραλλία Χρηστίδου
Με την αισθαντική, αυθεντική φωνή της, η Ραλλία Χρηστίδου θα μας προσφέρει ένα μουσικό ταξίδι, το οποίο ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία της, όπως το «Παλιό μου εγώ», «Tengo Soledad», «Άσπρο γιασεμί», «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Μάτια μου ξεχνάς», «Πάνε μέρες που δε σου 'πα σ' αγαπώ» και «Αν μετρηθούμε» κ.ά, τις οποίες θα συμπληρώσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει σπουδαίων στιχουργών και συνθετών.
Σ 28 Μαΐου, Vinylio wine etc, Λεμεσός. Ώρα: 21.30. Είσοδος: €20. Πληροφορίες 96810119.

 

Δήμητρα Γαλάνη - Ελένη Τσαλιγοπούλου - Γιώτα Νέγκα
Ο Σύνδεσμος Φίλων Αγίας Σκέπης Λάρνακας σας καλεί στην πρώτη συναυλία του καλοκαιριού, με το πετυχημένο Αθηναϊκό σχήμα Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα. Μία συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Δευτέρα 30 Μαΐου στο Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας. Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για οικονομική ενίσχυση της Θεραπευτικής Κοινότητας «Αγία Σκέπη», του μόνου εγκεκριμένου κέντρου απεξάρτησης από τα ναρκωτικά στην Κύπρο. Τηλέφωνα επικοινωνίας 99905878, 99134323, 99905840, 99546977.
Τρ 31 Μαΐου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία, 20.30.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close