Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2016
Το εντοπίσαμε εδώ και καιρό. Κάτι μεγάλο ανοίγει στη Λεωφόρο Τσερίου. Τι θα μπορούσε να είναι; Μέρα με τη μέρα άρχιζε να παίρνει μορφή και να προδίδει την ταυτότητα του. Το νέο εντυπωσιακό μαγαζί της Τσερίου ανακοίνωση την ημερομηνία του επίσημου ανοίγματός του. Το Food Park City ανοίγει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!
Το Food Park City λοιπόν αγαπά ιδιαίτερα το street food και το μενού του θα περιστρέφεται γύρω από αυτή τη φιλοσοφία. Νόστιμο φαγητό, γρήγορα και στο χέρι.
Ο ολοκαίνουργιος αυτός χώρος στην αρχή της Τσερίου, όπως κατευθύνεσαι από τον κυκλικό κόμβο έχει συνολική έκτασης 2300 τ.μ και είναι χωρητικότητας 300 ατόμων. Το νέο αυτό μαγαζί έχει σαν κύριο στόχο να προσφέρει στους πελάτες του μια εναλλακτική πρόταση στην έξοδό τους με φίλους ή με την οικογένεια με σκοπό να απολαύσουν ξεχωριστές street food εκδοχές από διαφορετικές κουζίνες του κόσμου.
Η κουζίνα
Ιδιοκτήτες του μαγαζιού είναι νέοι άνθρωποι, με μεράκι. Πρόκειται για τον Μαρίνο Καραγιάννη και Νικόλα Μουσκουντή, που ξεκίνησαν να υλοποιούν αυτό τον Φεβρουάριο του 2016, οπόταν και ξεκίνησαν τα πρώτα έργα.
Το Food Park City θα είναι open kitchen ενώ ο σεφ και οι βοηθοί του θα φτιάχνουν το φαγητό μπροστά σου. Εδώ θα μπορείς να φας κρύα και ζεστά πιάτα, γλυκά, αλλά και μικρά σνακ.
Ο παιδότοπος και το μπαρ
Ο τεράστιος χώρος του Food Park City φιλοξενεί και ένα σύγχρονο, ασφαλή παιδότοπο για παιδιά όπου θα έχουν την ευκαιρία οι οικογένειες να διασκεδάζουν εκεί με τα παιδιά τους τρώγοντας λαχταριστά πιάτα, πίνοντας καφέ ή ποτό στο εξωτερικό Beer Garden Bar που υπάρχει στον χώρο. Το μαγαζί θα είναι ανοικτό καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Σχετικά

Η Κύπρος στο ποτήρι: Εργαστήρι γευσιγνωσίας κυπριακού κρασιού στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Mε οδηγό τη συγγραφέα και εκπαιδεύτρια Φλωρεντία Κυθραιώτου

Πατέρας και γιος έκαναν ένα χωριό της Λεμεσού προορισμό για πίτσα
Ένα μοναδικό στο είδος του food truck, που λέγεται ab ovo, φέρνει στον χώρο σου την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα

Το πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο μπαράκι του νησιού, επιστρέφει!
Μοναδικό νησιώτικο σκηνικό, με δροσερά κοκτέιλ, ωραία μουσική και ατμόσφαιρα καλοκαιριού

Δημοφιλές ταβερνάκι της Λευκωσίας "πύρωσε" ξανά τους φούρνους του για το πρώτο οφτό της σεζόν
Ετοιμάσου να απολαύσεις ξανά το αγαπημένο κυπριακό πιάτο του καλοκαιριού

Ταβερνείο Το Ιστορικόν: To success story ενός δημοφιλούς μαγαζιού της πρωτεύουσας (Podcast)
O Κύπρος Πολυκάρπου μοιράζεται στο 6ο επεισόδιο των "The Tasty Stories" όλα εκείνα τα μυστικά της δικής του επιτυχημένης πορείας μέσα από το δημοφιλές ταβερνείο του Αγίου Δομετίου

Η παγωταρία Pahit Ice στην Αγία Νάπα μετακομίζει σε νέα, ανανεωμένη τοποθεσία
Ο χώρος εκείνος άλλαξε μορφή και έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες του αλλιώς

Πρωινός καφές πλάι στο κύμα σε αγαπημένα στέκια της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά
20 επιλογές που είναι must αυτό το καλοκαίρι

Η φρενίτιδα με τη σοκολάτα Ντουμπάι προκαλεί παγκόσμια έλλειψη φυστικιών
Οι παγκόσμιες τιμές των πυρήνων εκτοξεύονται κατά ένα τρίτο

20 νόστιμα εστιατόρια για μεσημέρι Κυριακής στο βουνό
Εξόρμηση και καλό φαγητό την Κυριακή

Ρεκόρ Γκίνες για τη μεγαλύτερη τούρτα Φρεζιέ στο Παρίσι
Η πρωτοβουλία ανήκει στο Maison Heloise, διάσημο ζαχαροπλαστείο στην Αρζεντέιγ, βόρειο προάστιο του Παρισιού

Το La Petite Maison υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μοναδικό πάρτι
Το πολυβραβευμένο LPM γιορτάζει την άφιξη της νέας σεζόν με το επίσημο opening του μαγευτικού εξωτερικού χώρου του και με ένα εντυπωσιακό πάρτι στις 26 Απριλίου!

Επιστροφή στις πιο όμορφες αυλές της πόλης
Βγαίνουμε στις δροσερές αυλές για καλό φαγητό με την παρέα